• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Bende de hem memeyi tutmakta zorlanıyor tutunca da 2 çekip bırakıyor sonra sinirleniyor geri tutmaya çalışıyor bi çekip uzatıyor falan yaklaşık 3-4 gündür böyle, emziremiyorum
Stresini atıyor meme sadece beslenmek için değil annişler aynı zamanda onun oyuncağı her yaptığında bir semptom aramayın kendinize boş stres yapmayın anın tadını çıkarın rozatulip rozatulip sizin sütünüz tazyikli yetmediği için değil hızlı aktığı için bebek ememez ikisini birbirine karıştırmayın lütfen emzirme destek polikinlikleri var hastanelerde destek alin.

Nasıl masaj yapıyorsun canım bizde bugün yeni Nurse harveys damlaya başladık, çok ağladı hiç uyumadı bugün😢 senin kaç günlük oldu canım
Kaç damla veriyorsn ben 5 veriyorm çok işe yaramıo

Gaz sorunu yaşayanlar ben şöyle bir çözüm buldum memeyi emdikten sonra mutlaka gazını alıyorum uyusa da omzumda dakikalarca pışpışlıyorum gazını almadan direkt yatırsam ya kusuyor ya da iki saat sonra kıvranmaktan yatamıyor yani uykusu kaçacak diye gazını almayı ihmal etmeyin bir de doktorun verdiği probiotic var onu ihmal etmiyorum onu içince hemen kaka yapıyor hem kendim hem onun kabız olmamasına dikkat ediyorum bol su ve bol içecek anne çayı içiyorum kabız olmayayım diye
Probiyotik olarak ne kullanıyorsun? Bizimki kaka yaptırmıyor bigaia kullanıyorum 5 damla.

Nasıl masaj yapıyorsun canım bizde bugün yeni Nurse harveys damlaya başladık, çok ağladı hiç uyumadı bugün😢 senin kaç günlük oldu canım
25 günlük canım göbek bağı düştüyse hafif elime badem yağı alıyorum o şekilde .. birde bebekler yüz üstü çevirince rahatlıyor eşim koluna yatırıyor ben göğsüme o şekilde sırtına vuruyoruz ..

Bende de hem memeyi tutmakta zorlanıyor tutunca da 2 çekip bırakıyor sonra sinirleniyor geri tutmaya çalışıyor bi çekip uzatıyor falan yaklaşık 3-4 gündür böyle, emziremiyorum
Sarılık yeniden yükseldi sanırım bizim çok sarı geldi gözüme uyanmakta zorlanıyor uyumuyor da böle baygın gibi şırınga ile süt sağım besledik sürekli başa dönüyor

Bizde öyleyiz gece hiç uyumadı 2 gündür uykusuzum gece gündüz. Bir türlü çıkaramıyor.
Kaka yapabilmek için sürekli emmek istiyor. Zeytinyağı ile masaj yapınca biraz rahatladı hemen uyudu yavrum.

Teşekkür ediyorum🙏🏻 Kaç saatte bir emzirmeliyim? Ve kaç dakika emmeli? Sizde de bu sarılık oldu mu?
Doktorların dediğini uyguladım kilo verdi çocuğum. Tecrübeli anneler ne yaptı nasıl geçirdi
Bize doktor 2 saatte bir mama ver dedi memeyi her istediginde zamani yok bizde oyle yaptik meme mama sukur sariliktan kurtulduk

Probiyotik olarak ne kullanıyorsun? Bizimki kaka yaptırmıyor bigaia kullanıyorum 5 damla.
IMG_3718.webp

Göbek bağının akıntısı var, doktor bir şey sürmeyin dedi ama batikon damlatsam mı acaba? Hafif aşağı bükülmüş göbeği, akıntılı kısım hava almıyor

Göbek bağının akıntısı var, doktor bir şey sürmeyin dedi ama batikon damlatsam mı acaba? Hafif aşağı bükülmüş göbeği, akıntılı kısım hava almıyor
Akıntısını doktora göster geciktirme bazen enfeksiyona çevirebiliyor, ama biseyi yoktur evham yapma uykulu mu çok takiple bebisini gobek çevresi kizarık ve sıcaksa,şiş gibiyse acile git

Pamuk kızımı gördüm geldim.Gozleri açıktı bugün beni seyretti ,konuştum sevdim.Emzik vermişler emiyordu ,ağladığı için vermişler😓Verme derseniz vermeyelim dedi hemşire ,yok dedim bı sakıncası yok😔 ağlamasın yeterli.
Sonra elektrikli sağma makinesi vardı sütümü sagdim bıraktım.Orada anneler var kimi erken doğum yapmış 40 gündür orada kimi 20 gündür.Bende salı günü kalsammi diyorum.Gunde 5 kere görüş oluyor.Bugun 4. gün.

Bizimde erken dustugu icin akiyordu doktor kokladi koku yoktu batikan surun dedi gunde bir oyle gecti

Pamuk kızımı gördüm geldim.Gozleri açıktı bugün beni seyretti ,konuştum sevdim.Emzik vermişler emiyordu ,ağladığı için vermişler😓Verme derseniz vermeyelim dedi hemşire ,yok dedim bı sakıncası yok😔 ağlamasın yeterli.
Sonra elektrikli sağma makinesi vardı sütümü sagdim bıraktım.Orada anneler var kimi erken doğum yapmış 40 gündür orada kimi 20 gündür.Bende salı günü kalsammi diyorum.Gunde 5 kere görüş oluyor.Bugun 4. gün.
Rabbim sifa versin ona bi an once kavusun inşallah cok zor süreçler 🩷🩷🩷🩷

Kal annesi kal sana da iyi gelir 🥹

Back
X