Günaydın kızlar,
Bal kızım farklı şehirde yatıyor her görüş saati orda olamiyordum malesef görüp geliyordum.Zaten midesinden beslendiği ağzında boru olduğu için emziremiyordum.
Dün eşim 1 de bıraktı hastaneye o geri döndü..Sutumu sagdim verdim.2 buçuktaki görüş saatine girdim biraz ağlıyor gibiydi ,ağzından boruyu çıkarmışlar.Agliyor emzirebilir miyim dedim kucağıma verdiler balimi o kadar mutlu oldum ki emdi baya maşallah.Sonra gazını çıkarmaya çalıştım ,sevdim konuştum kokladım ama banyo yaptırmışlar kendi kokusu gitmiş.Hastanede bekledim .5 buçuk ve 8 buçukta da girdim emzirdim .Rüya gibiydi benim için

.Oyuncak bebek gibi aynı

Hayran kalıyorum her baktığımda maşallah .Benden mi çıktı bu diyorum

Anne odası var yemekte veriyorlar sütte sagabiliyorum.Dun kalacaktım ama kimse kalmıyordu lohusa tek kalmaz dediler eşimle döndük .Zaten en son 11 buçukta emzirme vardı o saatten sonra içeri giremiyorsun.
Dedim hemşireye çok agliyormu gazı var mı .O da yok ben çıkarıyorum zaten dedi .Bende çok dikkat ediyorum yediklerime dedim.Dun hiç aglamadim

Dr kan sonucuna göre Perşembe çıkarabiliriz dedi malesef araya 29 Ekim girdiği için yarın taburcu olamıyoruz.Oyle işte birazdan eşim götürecek inş.