2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Günaydın kızlar,
Bal kızım farklı şehirde yatıyor her görüş saati orda olamiyordum malesef görüp geliyordum.Zaten midesinden beslendiği ağzında boru olduğu için emziremiyordum.
Dün eşim 1 de bıraktı hastaneye o geri döndü..Sutumu sagdim verdim.2 buçuktaki görüş saatine girdim biraz ağlıyor gibiydi ,ağzından boruyu çıkarmışlar.Agliyor emzirebilir miyim dedim kucağıma verdiler balimi o kadar mutlu oldum ki emdi baya maşallah.Sonra gazını çıkarmaya çalıştım ,sevdim konuştum kokladım ama banyo yaptırmışlar kendi kokusu gitmiş.Hastanede bekledim .5 buçuk ve 8 buçukta da girdim emzirdim .Rüya gibiydi benim için🥰🥰🥰.Oyuncak bebek gibi aynı🥰🥰Hayran kalıyorum her baktığımda maşallah .Benden mi çıktı bu diyorum❤️❤️

Anne odası var yemekte veriyorlar sütte sagabiliyorum.Dun kalacaktım ama kimse kalmıyordu lohusa tek kalmaz dediler eşimle döndük .Zaten en son 11 buçukta emzirme vardı o saatten sonra içeri giremiyorsun.

Dedim hemşireye çok agliyormu gazı var mı .O da yok ben çıkarıyorum zaten dedi .Bende çok dikkat ediyorum yediklerime dedim.Dun hiç aglamadim 🙂
Dr kan sonucuna göre Perşembe çıkarabiliriz dedi malesef araya 29 Ekim girdiği için yarın taburcu olamıyoruz.Oyle işte birazdan eşim götürecek inş.
Ay ne güzel haberler alıyoruz bugün. İnanılmaz sevindim. Allah hep daha iyilerine götürsün hepimizi 😍

Kızlar bebeğimin burnu çok dolu devamlı çekiyoruz ama devamlı sümük üretiyor hırlıyor ne yapsam düzelir ya
Anne sütü canım burn deliğine yaklaştır kaşıkla anne sütünü o çekecek zaten nefes alırken çok güzel yumuşatıyor

Kızlar bebeğimin burnu çok dolu devamlı çekiyoruz ama devamlı sümük üretiyor hırlıyor ne yapsam düzelir ya
farkli bir cozum bulursan bana da soyler misin, dun geceden beri bizde de benzer durum var, atesini olcup duruyorum, cok sukur yok ama.

serum fizyolojik sikip biraz bekleyip aspiratorle cekiyorum ben de, bir de odayi nemli tutmaya calisiyorum, eskiden buhurdanlik gibi kullandigim bir makinem vardi, normal suyla odayi nemlendirme icin kullaniyorum.

KIZLAR SELAM BAKABİLİR MİSİNİZ
bebeği 3500 üzeri olup sorunsuz normal doğurabilen var mı?
minimum 3600 gram bebeğim vajinal doğum istiyorum çünkü bebeğin pozisyonu ve çatın doğum için uygun demişti takibimi yapan doktorum. maalesef annesi rahatsızlanınca izne ayrılmak zorunda kaldı ve ben doğum haftası doktor arayışına girdim bütün gittiğim doktorlar bebeğimin iri olduğunu ve normal doğumda sorun yaşama ihtimalim olduğunu söylüyor. biri dedi ki bebeğin omuzlu normal doğursan omzu kırılır biri dedi ki sinir hasarı da olabilir biri de diyor kafası sıkışırsa oksijensiz kalır falan. yani şaşkınım kendi doktorum gayet kendinden emin konuşuyordu ve ailemde herkes 4 kilo üzeri doğurmuş yani iri bebek genetik maalesef ama bana sürekli böyle dedikleri için korkuyorum bebeğimi riske mi atıyorum diye. tecrübenizi ya da fikrinizi söyleyebilir misiniz
canim ben, basik pelvik kemik, yani ustten basik cati yapisina ragmen vajinal dogum yaptim, bebegimin kilosu 3600 civari cikiyordu ultrasonda ama kemik yapisi iri demisti doktorum, ona ragmen destek olursaniz vajinal dogum denemek istiyorum dedim, sag olsun doktorum da, ebem de cok destek oldular, oglum 4 kilo vajinal dogdu. benim icin kolay bir dogum olmadi ama dedigim gibi benim kemik yapimdan tamamen. sen catim da uygunmus diyorsun, bence yapabilirsin. kendin yapabilecegini hissediyorsan olur kesinlikle, ben son ana kadar yapamayacagimi hic dusunmedim.

Evet aşkım ebe de dedi büyüme atağındada olabilir dedi .. ay banyo yaptırınca rahatladıda 3 saat uyudu bayo iyi geliyor ama henüz ben tek yaptırmadım ebemiz ile dün birlikte denedim bakalım bir süre eve ile yapıcağım 🤭 barlar nasıl aşkım ? Kilo alımı kontrolleri iyi mi ?
Alışırsın aşkitom tekte yaparsın sen 😍💛 hahah rahatlamıştır kıyamam banyo sonrası yağlanma masaj derken 🥹 Barlas iyi şu an tam yenidoğan seviyesine geldi maşallah aşırı minikti şu an biraz daha ele avuca geldi çok şükür 😍 ilaykuş nasıl?

Bizde de oyle devamli damlatiyorum serum fizyolojik aciliyor sonra yine ayni oluyor 🙄 doktorda damlat dedi ama

@nu
Günaydın kızlar,
Bal kızım farklı şehirde yatıyor her görüş saati orda olamiyordum malesef görüp geliyordum.Zaten midesinden beslendiği ağzında boru olduğu için emziremiyordum.
Dün eşim 1 de bıraktı hastaneye o geri döndü..Sutumu sagdim verdim.2 buçuktaki görüş saatine girdim biraz ağlıyor gibiydi ,ağzından boruyu çıkarmışlar.Agliyor emzirebilir miyim dedim kucağıma verdiler balimi o kadar mutlu oldum ki emdi baya maşallah.Sonra gazını çıkarmaya çalıştım ,sevdim konuştum kokladım ama banyo yaptırmışlar kendi kokusu gitmiş.Hastanede bekledim .5 buçuk ve 8 buçukta da girdim emzirdim .Rüya gibiydi benim için🥰🥰🥰.Oyuncak bebek gibi aynı🥰🥰Hayran kalıyorum her baktığımda maşallah .Benden mi çıktı bu diyorum❤️❤️

Anne odası var yemekte veriyorlar sütte sagabiliyorum.Dun kalacaktım ama kimse kalmıyordu lohusa tek kalmaz dediler eşimle döndük .Zaten en son 11 buçukta emzirme vardı o saatten sonra içeri giremiyorsun.

Dedim hemşireye çok agliyormu gazı var mı .O da yok ben çıkarıyorum zaten dedi .Bende çok dikkat ediyorum yediklerime dedim.Dun hiç aglamadim 🙂
Dr kan sonucuna göre Perşembe çıkarabiliriz dedi malesef araya 29 Ekim girdiği için yarın taburcu olamıyoruz.Oyle işte birazdan eşim götürecek inş.
Ayy nasıl sevindim 🥰 eve gelince her şey daha da güzel olacak inşallah. Orda da ne güzel bakmışlar banyosuna kadar Allah razı olsun 🙏
Buhar makinesi alacağım ben odaya. Nemi yeterli değil diye düşünüyorum. Bizde de aynı durumlar.

Kızlar sterilizatör aldıysanız odanın nemini çok güzel yükseltiyor, bulunduğunuz odaya koyarsınız 🤭 biz nemli bir yerde yaşıyoruz o yüzden çıkardık odadan. Nem oranını çok yükseliyordu. Bizim doktorumuz mukozayı bozmayın çok müdahale etmeyin dedi. Sadece emmesini veya uyumasını engelleyecek düzeyde olursa serum fizyolojik kullanıcaz.

Kızlar sezeryan oldum yapıştırma oldu ama en başta bir ip gibi bişey hissediyorum elimle erimesi gerekmezmi acaba 17 gün oldu

Alışırsın aşkitom tekte yaparsın sen 😍💛 hahah rahatlamıştır kıyamam banyo sonrası yağlanma masaj derken 🥹 Barlas iyi şu an tam yenidoğan seviyesine geldi maşallah aşırı minikti şu an biraz daha ele avuca geldi çok şükür 😍 ilaykuş nasıl?
Çok şükür aşkım eke avuca gelmedi önemli insan korkuyor bir yeri ağrıyacak diye .. ilay ı bugün ortopedi ye götürdüm kalçası oturmamış aşkım ona canım sıkıldı . Pamperse bağlayp altına birbüyük bezi kat kat yapıp üzerine atleti çıtçıtla dedi 4 hafta sonra tekrar bakılacak

Kızlar kalça ultrasonu yaptıran varmı ? Benim kızımın kalçası tam oturmamış .. farklı şekilde bezini bağlayacağım yani bezi bağlayıp altına bir uzun tükürük bezini kat kat kat yapıp altına koyucapım sonra atletini çıtçıtlayacağım . 4 hafta sonra tekrar bakacaklar

Back
X