- 12 Ocak 2017
- 858
- 781
- 103
- 32
Bir bilsem kendim hazır su içiyorum bebek zaten su içmiyor aklıma bir tek su geliyorYok kimden kapmış olabilir mikrobu
Eşim işten geldiği an duşa girer misafir desem asla kabul etmiyorum inşallah gazdır tek isteğim şuan bu oğlum desemm muhattap olmuyor kardeşiyle onu ilk duşa gönderiyorum okuldan gelince odasında oynuyor havadan kapmis olabilir

50 cm boyuyla benimle oynuyor 1 ay daha idare edeyim de bırak derse doktor direkt kademeli şekilde keseceğim
 50 cm boyuyla benimle oynuyor 1 ay daha idare edeyim de bırak derse doktor direkt kademeli şekilde keseceğim

bende kesmeye yakın yeni biberon almıştım aventin küçük biberonu aldım 3/4 gün sonra kestim
 bende kesmeye yakın yeni biberon almıştım aventin küçük biberonu aldım 3/4 gün sonra kestim  

midede de  gaz sıkışinca rahatsizlastirmis serum takacaklar Reflü içinde yarın görüşeceğiz doktorla
 midede de  gaz sıkışinca rahatsizlastirmis serum takacaklar Reflü içinde yarın görüşeceğiz doktorla Evde halledersin sen dikkat etmen gereken şeylere. Mesela beslendikten sonra dik tutman iyi gelir 15-20 dakika, sırt üstü bazen önerilmiyor reflüde ben gündüz hep yan yatırmaya çalışıyorum. Mama veren anneler direkt birden atıyorum 90 cc mamayı tek seferde değil de bölerek içirmeli bu da iyi geliyor.
 Evde halledersin sen dikkat etmen gereken şeylere. Mesela beslendikten sonra dik tutman iyi gelir 15-20 dakika, sırt üstü bazen önerilmiyor reflüde ben gündüz hep yan yatırmaya çalışıyorum. Mama veren anneler direkt birden atıyorum 90 cc mamayı tek seferde değil de bölerek içirmeli bu da iyi geliyor.