- 20 Nisan 2009
- 5.120
- 1.156
- 698
şansımızdan havalar serin gidiyor vallaGünaydınnn
uyuyun uyuyun ben 4 ay sonra uyuyamayacağımı düşününce daha çabuk uyuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şansımızdan havalar serin gidiyor vallaGünaydınnn
gece ilaçlardan sanırım ağzımın tadı olmuyor bir meyve yiyorum muz olur nektari olur sorada uykum kaçıyorGünaydın bugün ben de öyleyim 4 te kalktık zorla ayakta duruyorum
:)) afiyet olsun nektari çok seviyorumgece ilaçlardan sanırım ağzımın tadı olmuyor bir meyve yiyorum muz olur nektari olur sorada uykum kaçıyor![]()
![]()
Çok güzel değil miBiz seninle aynıyız canım bugün 20+2 oluyor bende bugün çok net hissettim![]()
Canım ben yaptırdım. Bu aşı seni doğum anında başına gelebilecek olumsuzluklara karşı koruması için. Doktorun daha detaylı bilgi aktarır mutlaka ona sor bence deHerkese iyi geceler hanımlarBugün itibari ile 20+2 olduk ve tetanoz aşısı diye bişey varmış. Aramızda yaptıran var mı yada ilk gebelikleriniz de yaptırdınız mı ? 2 doz seklinde oluyormuş ama ben kendi doktoruma muayene olmadan yaptırmayayim dedim. Çevremdeki çoğunlukta yaptırma ağır bir aşı diyorama bilemedim de. Bilginiz yada deneyiminiz varsa paylaşır mısınız
![]()
Ben sabah 5 te uyandım, dedim benim mesai başladıGünaydınnn
Meyve çok iyi geliyor anı acıkmalara. En büyük nimet oldu bana da bu surectegece ilaçlardan sanırım ağzımın tadı olmuyor bir meyve yiyorum muz olur nektari olur sorada uykum kaçıyor![]()
![]()
ay evet yaşansımızdan havalar serin gidiyor valla
kafaya bi şey takınca benimde kaçıyor ama bu aralar iyiyim maşallahBen sabah 5 te uyandım, dedim benim mesai başladı![]()
canım sadece ekmeğe dikkat edip diğer herşeyi yiyorum ekmekte sabah kahvaltıda bi parça çayım da şekersiz ben kilo almaya meyilli bir minyonum:)) afiyet olsun nektari çok seviyorum
Çalışırken zorlanırsın sabah şekerle başlama bnce ama iyi hissediyorsan ye tabii
akşama geç yiyince nefes alamıyorum yürüyüş yapıyoruz az bişi sağımdan soluma dönerken kağnı gibi ses çıkarıyorumay evet ya
yazın sıcakta zaten uyunmuyor. şimdiden düşnüyorum nasıl uyucaz diye
haha afiyet olsun ne güzel saydın karnım acıktıcanım sadece ekmeğe dikkat edip diğer herşeyi yiyorum ekmekte sabah kahvaltıda bi parça çayım da şekersiz ben kilo almaya meyilli bir minyonum
ara öğünlerde bol bol meyve hele elma mideme acayip iyi geliyor kuru yemişi her gün muhakkak yiyorum akşamları yatmadan ballı muzlu süt![]()
![]()
![]()
![]()
güzel aslında da duru ve doğa da güzel ,her ikisinde yakın çevrede olunca biz bırakamadıkKızlar ben de kızımın ismini Berra koymak istiyorum nasıl sizce
kahve şekersiz bir fincan yanında soda kız sayıyorum ki bazen yediklerimize besinimize dikkat etmek gerekiyor genç yaşımda hiç dikkat etmemiştim hayat telaşından onu bunu kafaya takmaktan şimdi olgun yaşta olunca daha dikkatliyim ve çocuklarda soradan beyin gelişimi zor oluyor daha karnımızda başlamak gerekhaha afiyet olsun ne güzel saydın karnım acıktıben günde bir iki fincan kahve de içiyorum
evet ben zaten hiçbir şeyde şeker kullanmıyorum çocukluğumdan beri annem öyle alıştırmış. Kahve sade soda kuruyemiş ayran süt böyle ara öğünler yapıyorum iyi geleceğini düşünüyorum. Kahve de Nescafé falan değil gerçek çekirdek kahve çekip içiyorum sütle beraber. Önceki hamileliğimde ççok ceviz yerdim şimdi yiyemiyoruz midemi bulandırıyor niyeyse :/ ceviz yerine ne önerirsin ne yapayımkahve şekersiz bir fincan yanında soda kız sayıyorum ki bazen yediklerimize besinimize dikkat etmek gerekiyor genç yaşımda hiç dikkat etmemiştim hayat telaşından onu bunu kafaya takmaktan şimdi olgun yaşta olunca daha dikkatliyim ve çocuklarda soradan beyin gelişimi zor oluyor daha karnımızda başlamak gerek
badem fındık semiz otu balık yağıevet ben zaten hiçbir şeyde şeker kullanmıyorum çocukluğumdan beri annem öyle alıştırmış. Kahve sade soda kuruyemiş ayran süt böyle ara öğünler yapıyorum iyi geleceğini düşünüyorum. Kahve de Nescafé falan değil gerçek çekirdek kahve çekip içiyorum sütle beraber. Önceki hamileliğimde ççok ceviz yerdim şimdi yiyemiyoruz midemi bulandırıyor niyeyse :/ ceviz yerine ne önerirsin ne yapayım
ilaç yazdı bana da magnezyum demir balıkk yağı d vitamini ve mıltivitamin 100 metrede sağ ayağım tutmaz oluyordu şimdi düzeldim canım eğer yoksa acilen bak bence takviyelerineben de gece iki bacağıma birden kramp girdi yatakta bağırarak uyandım yamagnezyum eksikliğinden mi oluyor bu neden olur ki
takviyem yok şu an sadece imom kullanıyorum o da yeterli değil sanırım. doktoruma gitmeme de daha çok var bugün yazayım madem çok teşekkür ederimilaç yazdı bana da magnezyum demir balıkk yağı d vitamini ve mıltivitamin 100 metrede sağ ayağım tutmaz oluyordu şimdi düzeldim canım eğer yoksa acilen bak bence takviyelerine
oceon mummy balık yağı
decavit vitamin
magneral