Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Selam hanımlar bacaklarınızı neyle alıyorsunuz epilatör kullansak zararlımı
bende epilatör kullanıyorum. zararlı değildir ya
Kızlar anakucağı ne alacaksınız ya da aldınız mı babybjörn parasını hak ediyor mu, yani muadil bir marka görüyorum araştırdıkça memnun olmayanlar çıkıyor karar veremedim, babybjörn piyasadakilerin 3-4 katı fiyatında :( zamanla gacırdayanlar demiri yamulanlar olmuş diğer markalarda, bende alalım ömürlük dursun evde istiyorum biraz da
ben kızımda fisher price almıştım , iş gördü ama en işte
bu sefer elektrikçi olanlardan istiyorum.

Kizlar detaylı ultrasondan çıktım 5dakika sürdü ya normal ultrasondan hiç bir farkı yoktu bebeğin yüzünü falan da göremedim. 21+4 günlüğüm kilosu 428 boyu 24cm mis normal deyil mi bu değerler bu haftalarda gidenler varmı? Çok şükür kuzucum sağlıklı kız olduğu da netleşti 🧿

Kizlar detaylı ultrasondan çıktım 5dakika sürdü ya normal ultrasondan hiç bir farkı yoktu bebeğin yüzünü falan da göremedim. 21+4 günlüğüm kilosu 428 boyu 24cm mis normal deyil mi bu değerler bu haftalarda gidenler varmı? Çok şükür kuzucum sağlıklı kız olduğu da netleşti 🧿
Hayırlı olsun 😍 hangi hastane bu benim yaklaşık 15 20 dk kadar sürdü. Hastaneden hastaneye değişiyor belki her şey iyi ise önemli olan bu 😍

Hayırlı olsun neyseki sağlıklı, ben de detaylıya pazartesi günü gideceğim ama özele 3.500 TL istedi siz de özelde mi yaptırdınız. Cinsiyetini daha bilmiyoruz bakalım detaylıda görebilecekmiyiz.

aaa benim yaklaşık 2 saat sürdü. her yerini göremediği için 3-4 defa kalkıp yürüdük.. çok şükür sağlıkla gelsin

Aa çok şaşırdım 5 dkda neye bakabildi ki.. bebeğin bütün organ gelişimlerine baktı benim damarlarına damarlarından akan kana kadar. yüzünü göstermedi diye de ara verdik sonrasında yeniden aldı doktor. toplamda 40-50 dk falan sürmüştür. Çok şükür sağlıklı olsun tabi ama şaşırdım

Kuzu yanlış anlama ama 5 dakika sürülecek bisi değil bu detaylı en az yarım saat alıyordur damarlara bütün organları fln baya inceliyorlar özele gittiysen parana yazık yani o anlamda diyorum devletse ona bisi diyemem kuzu bende rutin kontrollerimi orada yaptırıyorum cunku cok onemsemiyorlar sağlıklı ya diyorum bosver gerisini

Selam kızlar bende bugün detaylıya gittim bir saat sürdü diyebilirim kalbinde parlaklık gördü onun dışında bi sıkıntı yok dedi tek başına bi anlam ifade etmez dedi var mı böyle birşey yaşayan

Ben de detaylıya haftaya gidicem ama çok pahalı fiyatı. 5.600 tl dedi Erdem Hastanesi. Başka hastaneleri de aradım ama hep yüksek fiyat çekiyorlar. Birde öyle 10-15 dakikada hemen bitti falan derse içim acır verdiğim paraya 🙄😬 Yüzünü de görmeyi çok istiyorum ya oğluşum geçen muayenede sırtını dönmüştü yüzü görünmüyordu inşallah yine aynısını yapmaz😭

Ben de detaylıya haftaya gidicem ama çok pahalı fiyatı. 5.600 tl dedi Erdem Hastanesi. Başka hastaneleri de aradım ama hep yüksek fiyat çekiyorlar. Birde öyle 10-15 dakikada hemen bitti falan derse içim acır verdiğim paraya 🙄😬 Yüzünü de görmeyi çok istiyorum ya oğluşum geçen muayenede sırtını dönmüştü yüzü görünmüyordu inşallah yine aynısını yapmaz😭
Canım bence 30 dk dan aşağı sürmez zaten aşırı aşırı detaylı bakıyorlar. Benim her organ tamamdı soluna dönmedi kalbi sol açıdan göremediği için 2 saat falan girdik çıktık. Gösterir gösterir 🙏🏻💕

Canım bence 30 dk dan aşağı sürmez zaten aşırı aşırı detaylı bakıyorlar. Benim her organ tamamdı soluna dönmedi kalbi sol açıdan göremediği için 2 saat falan girdik çıktık. Gösterir gösterir 🙏🏻💕
İnşallah ya. Girmeden önce çikolata falan yedin mi?

Bence detaylı ultrasonun kac dk sürdüğüne takılmak cok sacma, sagliklidir yani ne olabilir ki? Bi günde kac tane bebek inceliyolar o kadar hız da olsun yani

Bence detaylı ultrasonun kac dk sürdüğüne takılmak cok sacma, sagliklidir yani ne olabilir ki? Bi günde kac tane bebek inceliyolar o kadar hız da olsun yani
ne kadar bilinçsiz bir yorum bu... sağlıklıdır yani ne olabilir ki derken :D 5 dakikada baktığı ile 40 dakikada baktığı aynı olabilir mi sizce? adı üstünde 'detaylı' ultrason.
bebeğin bütün organlarını detaylıca inceliyor kemiklerini, organların konumunu, anneden bebeğe giden kan akışını, damarların yapısını, kalp yapısını kapakçıklarını, beynin büyüklüğünü, yüzdeki organların konumunu-mesafesini vs. aklıma gelenler bunlar. bu kadar şeye 5 dakikada bakabiliyorsa helal olsun doktora :D
bir günde kaç tane bebek inceliyorlar mantığı da çok yanlış. herkesin çocuğu kendine özel tabi siz öyle bir muamele görmek istiyorsanız o başka

Nerdeyse 30 dakika sürdü detaylı bende bu kadar parayı boşuna almıyorlar sonuçta hızlıca bakılacak iş diğil yaklaştırıyor bir bir inceliyor

İnşallah ya. Girmeden önce çikolata falan yedin mi?
Randevunuza gelirken tok olunuz ama çikolata tatlı gibi şekerli gıdalar TÜKETMEDEN geliniz. İdrara sıkışık olmanıza gerek yoktur.

Bana böyle söylemişlerdi sebebini bilmiyorum. Ama sonra yüzünü göstermeyince meyve suyu ikram ettiler :))

Back
X