Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben online yapmıyorum ama pilatese gidiyorum. Online bulamamıştımKızlar selam, online hamilelik pilatesi yapan var mı aranızda?
nasıl geçiyor? ben de yüz yüze isterim ama iş saatlerim yoğun, fırsat bulamıyorumBen online yapmıyorum ama pilatese gidiyorum. Online bulamamıştım
selammmKızlar selam, online hamilelik pilatesi yapan var mı aranızda?
Bende de var canım sakın dokunup soyma uyarılmaması lazımKızlarrr napıyorsunuz. Size ne dicem. Banyo yaparken meme uçlarımda çok minik sarı kabuk gördüm. Süt üretimi için erken diye biliyorum. İlk hamileliğimde oldu mu hatırlamıyorum. Chat gbt ye sordum. 2. Trimester da normal diyor. Sizde var mı böyle bi şey
yok yok soymadım, ellemedim. normal demek kiBende de var canım sakın dokunup soyma uyarılmaması lazım
Daha çok yeniyim daha önce gidiyordum zaten ama hamilelikte yeni başladım. ilk derslerim çok güzel geçti. Bakalım agirlastikca kendini gösterir diye düşünüyorumnasıl geçiyor? ben de yüz yüze isterim ama iş saatlerim yoğun, fırsat bulamıyorum![]()
nereden alıyorsun eğitimi. ben de istiyorum artık çalışıyorum diye hep öteledim ama 6 aylık oldum neredeyse başlamam lazım artık,,, doğuramıcam yoksa dsfdfselammm
ben online yapıyorum. zoom üzerinden canlı ders
tavsiye ederim. ilk hamileliğimde de yapmıştım. vajinal doğuramadım ama hemen toparlanmıştım.
reklam değildir diyeyim öncelikle :) şuan pilaterapii sayfasının rüya şafak'tan alıyorum.nereden alıyorsun eğitimi. ben de istiyorum artık çalışıyorum diye hep öteledim ama 6 aylık oldum neredeyse başlamam lazım artık,,, doğuramıcam yoksa dsfdf
ben şuan 1600 ödüyorum. haftada 2 gün, aylık 8 ders oluyor. yanında da bol yürüyüş yaparsan yeterpilates ücretleri ne kadar bu arada hem online hem fiziki olarak. genel herkese sorayım
fiyatı çok uygunmuş. ben mahallede bir yere sordum haftada 2 gün aylık 8 ders 4000 tl dedi. aradaki fark fenaaareklam değildir diyeyim öncelikle :) şuan pilaterapii sayfasının rüya şafak'tan alıyorum.
ilk hamileliğimde pilatesbypinar dan almıştım.
ikisini de şiddetle tavsiye ederim. çalıştığım için bi yere gitmek zamanlama olarak uymuyordu online olduğu için evden çıkmadan yapıyorsun. o gün işin mi var tekrar kayıttan müsait olduğunda yapabiliyorsun
başlayacaksan artık başla bence , çünkü ilk zamanlar derslerden sonra yorulmuyordum , karnım büyüdükçe artık yorulmaya başladım.
ben şuan 1600 ödüyorum. haftada 2 gün, aylık 8 ders oluyor. yanında da bol yürüyüş yaparsan yeter
ayy doğrudur. bana evde yapmak daha kolay geliyorfiyatı çok uygunmuş. ben mahallede bir yere sordum haftada 2 gün aylık 8 ders 4000 tl dedi. aradaki fark fenaaa
Canım selam. Ben emzirmeye devam ediyorum ancak göğsüm çok sızlıyor bu ara sanırım ekstra süt üretiyorum seninde erken başlamış olabilirKızlarrr napıyorsunuz. Size ne dicem. Banyo yaparken meme uçlarımda çok minik sarı kabuk gördüm. Süt üretimi için erken diye biliyorum. İlk hamileliğimde oldu mu hatırlamıyorum. Chat gbt ye sordum. 2. Trimester da normal diyor. Sizde var mı böyle bi şey
Nasıl bir şey peki :/ ben çok yorgunum bir haftadır kayıt olsam yapabilir miyim zor mudur diye merak ediyorumDaha çok yeniyim daha önce gidiyordum zaten ama hamilelikte yeni başladım. ilk derslerim çok güzel geçti. Bakalım agirlastikca kendini gösterir diye düşünüyorum
galiba öyle oldu. bu ikinci olunca demek ki öyle erken başlıyorCanım selam. Ben emzirmeye devam ediyorum ancak göğsüm çok sızlıyor bu ara sanırım ekstra süt üretiyorum seninde erken başlamış olabilir
18. Haftada amniyosentez yapan profesör kız dedi sonra çıkıntı var gibi detaylıda belli olur dedi, dün 21+6'da detaylıda başka profesör cinsiyetine sen bak söyle dediKızlar bu grupta simdiye kadar bildigi cinsiyet detaylı ultrasonda farklı çıkan üye var mı meraktan soruyorum
Hiç öyle bi şey duymadım ama doktor korkmana gerek yok demiş. önemli olsa amniyosentez önerirdi mutlakaMerhabalar kizlar.
Bugun detayli ultrasona girdim akcigerinde atar damara s şeklinden baglanmis damar dedi.korkmana gerek yok dedi doktor ama baya kafaya taktim sanirim sizde boyle bi durumla karsilasan var mi?yada duydunuz mu?
Evet ben de öyleyim ama gerçekten daha var yaaaay ben niye hiç bi şey almıyorum yaaa.. sizde böyle misiniz
bi tulum alayım , kendime bi gecelik alayım, bi bebek deterjanı alayım yok. daha var alırım diye diye geçiriyorum.