Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdi atıştırdım ve balon gibi patlıcam sanki nefes alamıyorum resmenKızlar akşamları çok fena şişkinlik oluyor bende catlıycakmisim gibi ya ne otura biliyorum ne kalka biliyorum aşırı rahatsz edici sizlerde de oluyor mu
Benim ilk doğum olacak diye elimde başka bir şey yokBen alt üst takımları ve çorapsız tulumları kullanıyorum diğerlerine gerek duymuyorum. Şapka eldiven vs hiç kullanmadım zaten battaniye vs almıştım o yüzden alt üst takımlar zıbınlar vs yeterli. sen bilirsin yine de almak istersen al çoklu
Bende çok zorlanıyorum ara ara kasılmalar oluyor internette normal yaziyor.Ben şimdi atıştırdım ve balon gibi patlıcam sanki nefes alamıyorum resmen
nasıl istiyorsan öyle al canım için rahat etsin güle güle kullanBenim ilk doğum olacak diye elimde başka bir şey yokbunların gerekli olduğunu düşünüyorum
Benimde karnımın bir noktasında sancı oluyor oturmamı değişince geçiyorBende çok zorlanıyorum ara ara kasılmalar oluyor internette normal yaziyor.![]()
Ooof evet çok da yemedim ki akşam olunca hep böyle oluyor ya napacagmi şaşırıyorum resmen yatsam olmuyor kalksam olmuyor patliycak gibiBen şimdi atıştırdım ve balon gibi patlıcam sanki nefes alamıyorum resmen
Bende çok yemedim ama hiç fark etmez hemen şişiyorum sağa sola dönemiyorum yataktaOoof evet çok da yemedim ki akşam olunca hep böyle oluyor ya napacagmi şaşırıyorum resmen yatsam olmuyor kalksam olmuyor patliycak gibi
Gece bakıyorum istemsiz olan masum halka oluyor hepÇok üzücü maleseffgordukçe kötü oluyorum anksıyıtem gelıyor.bu surecte galıba bıraz uzak durmak lazım bakmamak lazım boyle olumsuz olaylara
Aşağıda evet dün biraz çarşıya çıktım pişman oldum zaten ayaklarım sis ve çok ağırlaştım önceki hamileliklerimi hatırlamıyorum bile nasıldıBebegi 28. Haftada dogum pozisyonunda olan var mi kizlar ? Benim bebegim oyle ve asagida cok baski oluyor. Ozellikle ayakta fazla kalirsam l, kasiklarimda sanci basliyor
Ben de hareketlendim biraz düzeldi. Bı de bu ara çok aktif oldum dinlenemedim pek. Şu tasinma işlerim bitsin dinlenirim artıkBenimde karnımın bir noktasında sancı oluyor oturmamı değişince geçiyor
Taşınma işi çok zor daha ağırlaşmadan bitirsen rahatlarsınBen de hareketlendim biraz düzeldi. Bı de bu ara çok aktif oldum dinlenemedim pek. Şu tasinma işlerim bitsin dinlenirim artık
Ellerini ayaklarını falan nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuzYoo kanala girmemisti tabi, ben durus olarak oyle durdugu icin dogum pozisyonunu dedim. Evet dedigin gibi asagida takiliyor. Ellerini gidiklanma gibi asagida hissediyorum
Birinin beni tırnakladığını hissediyorum içerden kaşır gibi bence elidir diye düşündümEllerini ayaklarını falan nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz![]()
Gerçekten mi öok garip bir his olmalı ne zaman hissetmeye başladınBirinin beni tırnakladığını hissediyorum içerden kaşır gibi bence elidir diye düşündüm![]()
Dikkat etmedim sanki iki haftadır oluyorGerçekten mi öok garip bir his olmalı ne zaman hissetmeye başladın![]()
İnşallah su 15 günde her şeyi ayarlarız diye düşünüyorum bakalımTaşınma işi çok zor daha ağırlaşmadan bitirsen rahatlarsın
Benide temizlik bekliyor az kaldı doktorum Ağustos dedi banaİnşallah su 15 günde her şeyi ayarlarız diye düşünüyorum bakalımondan sonra da ev temiz olacağından detaylı temizlik işini de aradan çıkarmış olacağım doğum öncesi
![]()
30.haftaya bitsin deniyo ama ben daha hiç bişey almadımKizlar bebeklerin kiyafeti kacinci haftada yikanip ütülenmeli sizce![]()