Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Ben bayrama gidip geldim 2 kilo vermişim normal yemek yedim hatta et ağırlıklıydı da daha çok ben de tedirgin oldum acaba bebek kilosunda sıkıntı olur mu diye pazartesi kontrolüm var inş her şey yolundadır.

şu anda 2 kilo artışım var.
Aynı kg verme durumu bendede var hamılelıkten bu yana 2 kg vermısım ama bn yıyemıyorum gebelık sekerı oldugundan dıkkat etmek zorundayım az kacırsam hemen yukselıyor malesef.bnmde usg randevum çarsamba ınsallh ıyıdır bebıslerımız kg ları falan yerındedır

Ben istanbulda yaşiyorum canim burdada çok nem oluyor sizin doğum eylül sonunami denk geliyor benim nasipse 6ekim tabiki riskli durumumda var amniyon sivisi fazla oldugu icin Allah korusun erken doğum olsa hiç hazirlik yapmadim 28-29.hafta yikayip utuleyip dolaba assam kokmaz değilmi.
20 eylül görünüyor ama muhtemelen planlı sezeryan olacak. İlki de sezeryan olmuştu. Bu arada benimde ilk hamileliğimde suyum fazlaydı. Korkutmak gibi olmasın ama 36. Haftada suyum erken geldi acil sezeryana girdim. O yüzden yap sen şimdiden. Suyun fazla olduğu için son aylarda çok yorulursun. Hazır olsun

Giyilebilir göğüs pompası almayı düşünüyorum araştıran ya da alıp kullanan memnun kalan var mı?
Ben mochi düşünüyorum. Neden giyilebilir istiyorum. 2. Çocuk olacağı için oturup sağım yapamayabilirim. İlkinde sağım yapıyordum. Çalışan için şart, evdeysen bile bazen süt arttırmak için sağım gerekebiliyor, yada meme reddi olunca sütün azalmasın diye sağım yapmak gerekebiliyor. Evet çok pahalı ama benim ihtiyacım olacağı için alıcam

Kızlar ya sanki saatlerce güneşin alnında yatmışım gibi alnım güneşten yanmış. Çok sinir bozucu görünüyor. Leke gibi olmuş. Saç diplerine doğru beyaz alnımın çıkıntısı güneş lekesi olmuş. Güneş kremi sürsem işe yarad mı artık

Aynı kg verme durumu bendede var hamılelıkten bu yana 2 kg vermısım ama bn yıyemıyorum gebelık sekerı oldugundan dıkkat etmek zorundayım az kacırsam hemen yukselıyor malesef.bnmde usg randevum çarsamba ınsallh ıyıdır bebıslerımız kg ları falan yerındedır
Bugün kontrolüm vardı çok şükür bebek gayet iyi dedi doktor 1029g olmuşuz maşallah 🥰 endişelenmiştim ilk ama ben kilolu hamile kalmıştım düzenli sağlıklı beslendim diye gitti sanırım o kilolar 🤭 sen de güzel haberler alırsın inş bebeğinle ilgili 🤲🏻

Bugün kontrolüm vardı çok şükür bebek gayet iyi dedi doktor 1029g olmuşuz maşallah 🥰 endişelenmiştim ilk ama ben kilolu hamile kalmıştım düzenli sağlıklı beslendim diye gitti sanırım o kilolar 🤭 sen de güzel haberler alırsın inş bebeğinle ilgili 🤲🏻
Merhaba kontrole gittiniz mi bugün

Giyilebilir göğüs pompası almayı düşünüyorum araştıran ya da alıp kullanan memnun kalan var mı?
Ben bebebao aldım indirimde 1500 civarına denk geldi ben çalışmaya başladığımda ihtiyaç olacak ve de en azından ben dinlenirken eşim bebeğe süt hazırlayabilsin istiyorum. Bugün deneme de yaptım memeye oturması rahat duruyor bir de parçaları çok karmaşık değil hemen yıkayıp temizlenebilecek şekilde.

20 eylül görünüyor ama muhtemelen planlı sezeryan olacak. İlki de sezeryan olmuştu. Bu arada benimde ilk hamileliğimde suyum fazlaydı. Korkutmak gibi olmasın ama 36. Haftada suyum erken geldi acil sezeryana girdim. O yüzden yap sen şimdiden. Suyun fazla olduğu için son aylarda çok yorulursun. Hazır olsun
Senin su fazlaligi kacinci haftada teşhis koyulmuştu canim benim 23.hafta soyledi doktor sonradan duzelme olmadimi sende diyet yapiyorum şu an ama inşallah duzelir🤦

Merhaba gebelik sekerim var demişsiniz ogel ve aksam yemegi ogun konusunda zorlaniyormusunz Ben henuz seker testi yaptirmadim ama amniyon sivisi fazla oldugu icin iki hafta diyet önerdi bana bir haftadr baya zorlaniyorum ben ekmek yasak princ patates vs. Hep yask meyvede keza öyle diyet programi verdimi doktor size

Senin su fazlaligi kacinci haftada teşhis koyulmuştu canim benim 23.hafta soyledi doktor sonradan duzelme olmadimi sende diyet yapiyorum şu an ama inşallah duzelir🤦
Ben ilk gebeliğimde 22 haftalığımda suyum fazla olduğunu dedi doktor sıkı diyet yaptım sonra normale döndü seninde döner İn şa Allah merak etme

Olabilir aslinda Benim icin henuz cok erken ama 29.haftadan sonra hazirlaym diyorum nolur nolmz bende oyle yapayim olmazsa.
Bende tip 2 diyabetim Çok şükür bebek şekerden etkilenmemiş..Dr Eylül ilk haftasi doğum tarihimizi verdi ama ben risk almamak için açikçasi erkenden hazırlığımı yaptım.Eksikleri de bir an önce alıp koyma taraftarıyım

Cok sevındım senın adına kg suda guzel masallah🥰ınsallh bnde guzel haberler alırım🙏🙏🙏

Merhaba gebelik sekerim var demişsiniz ogel ve aksam yemegi ogun konusunda zorlaniyormusunz Ben henuz seker testi yaptirmadim ama amniyon sivisi fazla oldugu icin iki hafta diyet önerdi bana bir haftadr baya zorlaniyorum ben ekmek yasak princ patates vs. Hep yask meyvede keza öyle diyet programi verdimi doktor size
Oncelıkle gecmıs olsun..bnm ılk hamılelıgımde gebelık sekerı cıktıgı ıcın 16 cı haftamda seker testı yaptılar ve yıne bıraz yuksek cıktı o yuzden 17 cı haftadan berı dıkkat edıyorum gunde 4 kere ölçüyorum ayda 2 kere diyabet doktoruyla görüşüyorum.yıyorum her seyı ama az yıyorum ekmek mesela kepeklı ekmek tuketıyorum pılavda yıyorum ama cok degıl karnım doymuyor yanı😀çıkolatada yıyorum ama az yanı her sey yıyorum dıkkat ederek

Aslında 3. Gebelik ama diğerleri 20. Haftada genetik rahatsızlıktan dolayı sonlandırmak zorunda kaldık 😢 şimdiki sağlıklı çok şükür 25i doldurduk işte sağlık ocağından geldim 2. Doz aşım yapıldı doktorun yanına girdim Fito yazdı günde 2 kere
Bende bugün 2. Doz aşımı oldum. İlk doz sadece tetanozdu bunda karma aşı oldum ama ilki gibi değil ya vurduğu yer morardı ve şişlik var sizdede öyle mi ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 13
Oncelıkle gecmıs olsun..bnm ılk hamılelıgımde gebelık sekerı cıktıgı ıcın 16 cı haftamda seker testı yaptılar ve yıne bıraz yuksek cıktı o yuzden 17 cı haftadan berı dıkkat edıyorum gunde 4 kere ölçüyorum ayda 2 kere diyabet doktoruyla görüşüyorum.yıyorum her seyı ama az yıyorum ekmek mesela kepeklı ekmek tuketıyorum pılavda yıyorum ama cok degıl karnım doymuyor yanı😀çıkolatada yıyorum ama az yanı her sey yıyorum dıkkat ederek
Anladim canim gecmis olsun bana ekmek tamamen kes dedi o sebebten hic doymuyorum umarim duzelir🤦

Back
X