- 27 Ağustos 2024
- 1.510
- 960
- 38
- 30
Ben de öyle umuyorum da işte doktor acele edince panik oldumDaha vakitleri var belki döner canım senin üçüncü bebeğin değil mi? Belki daha kolay olur pelvis esnekleşmiştir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle umuyorum da işte doktor acele edince panik oldumDaha vakitleri var belki döner canım senin üçüncü bebeğin değil mi? Belki daha kolay olur pelvis esnekleşmiştir
Bebek hareketlerini nerenizde hissdiyorsunuzCanım bende öyle sanıyordum doktora gittiğimde de sordum başı değil poposuymus başı doğum kanalına yerlesmis
Off sorma neredeyse her gece ağrı kesici içiyorumKızlar bugün ciddi derece vajinamda ağrı var oturunca ağrıyor kalkınca ağrıyor lavaboya gidince oturamiyorum iç çamaşırımi değiştireyim dedim ayağımı kaldırıp indirince bile ağrıyor niye böyle oldu bugün bilmiyorum
Bu ağrılar hep var bende ondan alıştım benKızlar bugün ciddi derece vajinamda ağrı var oturunca ağrıyor kalkınca ağrıyor lavaboya gidince oturamiyorum iç çamaşırımi değiştireyim dedim ayağımı kaldırıp indirince bile ağrıyor niye böyle oldu bugün bilmiyorum
Amin inşallah canım. Daha alışveriş temizlik hepsi duruyor ne yapcam bilmiyorumOff sorma neredeyse her gece ağrı kesici içiyorumher yerim ağırıyor Allah kolaylık versin az kaldı inşallah dayanırız
Bende arada oluyordu ama bugün baya var Allah yardımcımız olsunBu ağrılar hep var bende ondan alıştım ben
Bütün alışverişim internetten, burası deprem bölgesi olduğu için en yakın AVM 49 kilometre uzaklıktaAmin inşallah canım. Daha alışveriş temizlik hepsi duruyor ne yapcam bilmiyorum![]()
Bende de arada oluyo canım bol su içBende arada oluyordu ama bugün baya var Allah yardımcımız olsun
Evde kuru uzum kayısı bir şey varsa kaynat şişeye koy hosaf olur. Süt de yapar hayrın olsun
Kızlar hani şu cicekcilerde fanuslar oluyor içinde hoşgeldin Bebek yazıyor öyle bir şeye bir sürü para ödedik aldık çünkü size yazdığım da çoktan yola çıkmıştım iyikide götürmedim anası icirmezmis çok hurafeci değişik bişiKomposte yapa bilsen yap sevabı sana canım gerisini boş ver umursama
Pozisyonundan kaynaklı canım hem makata hem vajinaya bayağı baskı yapıyor bende de oluyor bazen. Hele mesanem haşat oldu artıkKızlar bugün ciddi derece vajinamda ağrı var oturunca ağrıyor kalkınca ağrıyor lavaboya gidince oturamiyorum iç çamaşırımi değiştireyim dedim ayağımı kaldırıp indirince bile ağrıyor niye böyle oldu bugün bilmiyorum
İdrar torbam kum torbasına döndü diye bi yorum görmüştüm çok gülmüştüm o geldi aklımaPozisyonundan kaynaklı canım hem makata hem vajinaya bayağı baskı yapıyor bende de oluyor bazen. Hele mesanem haşat oldu artık![]()
Aaaa nedenki onu içince ne oluyorki keşki bana hazır getiren olsaKızlar hani şu cicekcilerde fanuslar oluyor içinde hoşgeldin Bebek yazıyor öyle bir şeye bir sürü para ödedik aldık çünkü size yazdığım da çoktan yola çıkmıştım iyikide götürmedim anası icirmezmis çok hurafeci değişik bişi
Benim de göğsüm sızlıyor ama iyi bir şeydir herhalde diyorumKızlar göğüsleriniz sızlıyor mı ama tek taraflı niye acaba tek göğüsümde mi süt olacak sadece![]()
Ayy ana kız fenalar.Kızlar hani şu cicekcilerde fanuslar oluyor içinde hoşgeldin Bebek yazıyor öyle bir şeye bir sürü para ödedik aldık çünkü size yazdığım da çoktan yola çıkmıştım iyikide götürmedim anası icirmezmis çok hurafeci değişik bişi
Kadin çok değişik en son kulak çöpüne pamuğa zeytin yağına batırıp çocuğun poposuna sokulursa gaz olmazı anlatıyordu kaçtık dhaa ilk gittigimizde de bebeğin ilk kakasini kırk gün kapı esikligine bırakınca kötülükler dışarda kalirmis onu anlattı ve daha neler neler bize bayağı malzeme çıktı gelene kadar güldükAaaa nedenki onu içince ne oluyorki keşki bana hazır getiren olsa![]()
Aynen en azından şimdi kocam sinir olduAyy ana kız fenalar.iyi yapmışsın eğer emeginle bir şey yapıp goturseydin ve icmeseydi daha çok sinir olurdun
Kafayı yemiş kadın 40 gün kaka kalırsa ne olurKadin çok değişik en son kulak çöpüne pamuğa zeytin yağına batırıp çocuğun poposuna sokulursa gaz olmazı anlatıyordu kaçtık dhaa ilk gittigimizde de bebeğin ilk kakasini kırk gün kapı esikligine bırakınca kötülükler dışarda kalirmis onu anlattı ve daha neler neler bize bayağı malzeme çıktı gelene kadar güldük