Bizde de aynı durumun, farklı cinsiyet hali mevcut :) Eşimin 2 oğlu var, o da onları 2 haftada bir görebiliyor maalesef, benim bir kızım var, o bizim yanımızda. Doğacak çocuğumuz da erkek, inşaallah arkasına hemen bir tane daha istiyorum ben de. Rabbim bir de kız nasip eylerse tadından yenmez diyorum :) Beş çocuk deyince herkese çok geliyor ama bence normal

Kalabalık aile güzeldir, hele ki büyüdüklerinde. Ben anne babamı Covid döneminde 4 gün arayla kaybettim. Kardeşin ne demek olduğunu da o süreçte anladım, yalnız olsaydım ya da tek bir kardeşim olsaydı herşey çok daha zor olurdu eminim, çünkü ne akraba vardı yanımızda ne dostlar. Tek çocukta kalmak isteyenlere de belki bu açıdan bakarlar diye yazıyorum bunları, Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin, keşke hep başlarında olabilelim ama hayat bu. Kardeşlerim olmasa tekrar evlenemezdim bile, tek başıma nasıl evleneceğim kimin evinden gelin çıkacağım derdim. O yüzden kardeş önemli hanımlar, ayrıca Rabbim hbir evlada yaşatmasın ama kan ilik gerektiren hastalıklar konusunda da çok önemli kardeş. Çok yönlü düşünmekte fayda var..