Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Çok güzel şimdi mis gibi bebek kokusu vardir evinizde erken olmasına rağmen kilosu çok iyiymiş bebişin

Ah güzelim kıyamam benim annem de ben korkuyorum erken doğum riskim var dediğim halde tatile gitmişti ben de çok üzülmüştüm zaten ilk çocuğum olmasına rağmen doğurma bakmam vs diyordu sen onu örnek alıp iyi bi anne olacaksın elbet seviyor umursuyor ama bazı anneler böyle kendileri doğurup pişman oluyor sonra başkası doğurunca hele 2 3 düşman kesiliyor sen bunu dert etme kendine benim ki de göstermelik gelip gidiyor el kadar olamıyor. Hayırlısı ile doğur mesafeni koy

Çok güzel şimdi mis gibi bebek kokusu vardir evinizde erken olmasına rağmen kilosu çok iyiymiş bebişin
Evet gebelik şekeri vardı canım ondan hep şişkoydu ben kendime inanamıyorum nasıl çıkardım diye ben de 5.5 doğmuşum genetik muhtemelen ama emmiyo işte bunları anlatıp korkutmayayım da gece emmiyo

Canim hayırlısı olsun emme skntisi oluyor bende kızımda sagip kaşıkla vermiştim 10 gun boyunca anca almisti mememi elbet emmesi düzelecek

Canim hayırlısı olsun emme skntisi oluyor bende kızımda sagip kaşıkla vermiştim 10 gun boyunca anca almisti mememi elbet emmesi düzelecek
Bazen emiyor bazen de bakıyor öyle sıfır refleks gece uyanmıyor bi mesai o uyansın diye ben de kaşıkla veriyorum biberon vermedim hiç onun dışında gaz vs yok çok şükür

Çok doğru diyorsun teşekkür ederim dediğin gibi yaptım kimseye bir şey yazmadım yine arar sorarım belki ben tutamam kendimi ama canım çok yandı bu sefer ama sabır diyorum

Ayyy inşallah bu arada bana antibiyotik yanında bir de damardan su enjekte ediyorlar bebeği içerde tutmak istiyoruz birkaç gün daha dediler :/ ben sancı verirler sanmıştım ancak düşündüğüm gibi olmadı

İğne vs yaptı mı ciğer için

Yaa canım çok üzüldüm. İşte normalde takmadığım şeyler bugün böyle hastanede tek başımayken canını yaktı.. sen ve bebeğin iyisin şu an en güzeli o çok rahatladım seni görünce hep mutlu sağlıklı olun

İnşallah güzelim seninki de doğunca öyle olacak bi sıkıntı olsa doğurturlardı

Hayır sadece antibiyotik veriyor ciğer için bir şey demedi hiç şu an 36+1 im. Sanırım ciğerleri gelişmiş oluyor bu haftalarda değil mi tam bilmiyorum ama
37 yazıyor takvimde evet muhtemelen o yüzden vurulmadın ben de çok bilmiyorum

Burası böyle 36+1 olunca 37. Haftadasın diye yazıyor
Aaa ben normal takvimde bakıyordum o zaman 35 doğurdum 27 kasım son adetim artık neyse ne genelde dr takvimle uyunlu söyledi hala bilmiyorum hesaplama yapmayı. Su gelmiş enfeksiyon vs yok mu ne kadar daha duracak ki

Bazen emiyor bazen de bakıyor öyle sıfır refleks gece uyanmıyor bi mesai o uyansın diye ben de kaşıkla veriyorum biberon vermedim hiç onun dışında gaz vs yok çok şükür
Kuzu sen hiç pes etme uyanmiyorsa da uyandir sarılık olmaması için ilk zamanlar zor ama geçiyor merak etme

Hayır sadece antibiyotik veriyor ciğer için bir şey demedi hiç şu an 36+1 im. Sanırım ciğerleri gelişmiş oluyor bu haftalarda değil mi tam bilmiyorum ama
Kuzu demistim ya benim kiz da 36 da geldi diye ciger geliştirici vurulmamistim sknti olmadi ama oğlumda 35 de geldiği için yani benim zorumla doktor 34 te alacaktı ondan ciger geliştirici vurulmustum dediğin gibi 36 dan sonra gerek duymuyorlar

Kuzu sen hiç pes etme uyanmiyorsa da uyandir sarılık olmaması için ilk zamanlar zor ama geçiyor merak etme
Evet doğum sonrasını yazmadım kimsenin gözü korkmasın mutlaka uyandırıyorum da zor yani daha ağlayamıyor kedi gibi da bir de prematüre diyorum şişko diye neresi prematüre diyorlar ver biberonu diyor bir de annemle uğraşıyorum kaşıkla nereye kadar diyor diken üstündeyim verecek diye gazı yok şükür

Ayyy hayırlı uğurlu olsun maşallah çok imrendim doğum hikayene ya Rabbim herkese böyle hızlıca kolayca doğurmayı nasip etsin, bana da inşallah Sağlıkla büyüt bebişini çoook tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…