Çok güzel şimdi mis gibi bebek kokusu vardir evinizdeKızlar selam ben de doğurdum tam 6 gün olduyazmıştım erken riski var diye normalde bu çarşamba sezeryan günüm vardı. Doktorum da normal doğum yanlısıydı. Bu pazar sabah uyandım kanlı sümük gibi akıntım sancım vs yok normalde yalancı olmasına rağmen yoktu ama dehşet bir bel ağrım vardı ben umursamadım kahvaltı yaptım çünkü doktor bana sancın olur vs demişti hastaneye gittim 5 cm açılma var suyum var bebek kanalda doktor nstye aldı sancı yok bana dedi ki bu hale gelmek için 10 saat sancı çeken var sen normal doğurabilirsin neden sezeryan konuştuk beni ikna etti zaten şuan karnın tok bekleyene kadar 10 cm olur vs belki yalan söyledi bilmiyorum suni sancı verdi rahmime hap sonra da epidural oldum öyle aman aman bi ağrı olmadı korktuğum kadar pilates topunda yatakta tuhaf pozisyonlarda açılma bekledim yan tarafta bi kız avaz avaz ağlıyor ondan tedirgin oluyorum ben de hazırlıksız gittim 3.5 saat sonra doktor suyumu patlattı çatalda ondah sonra hissettim 15 20 dk sonra doğuma gittim eşim yanımdaydı doktor ıkın dediğimde ıkın dur dediğimde dur dedi bir yandan da bi hemşire koluyla bastırdı o korkuyla kadının saçına yapıştım bir de bu var... 10 15 dk sürmedi bebeğim ağladı kucağıma verdiler sanki uyuşturucu almışım gibiydi acayip bir his geldi hormonlardanmış sarhoş gibi oldum benim 2 dikişim var sadece. 36 haftada doğdu emme sıkıntımız var sadece küvöze alınmadı 3.300 kilosu 4 tane ciğer geliştirici olmuştum. Burda başından beri asla normal doğurmam diyordum nasip böyleymiş. Korktuğum kadar asla olmadı.
Ah güzelim kıyamam benim annem de ben korkuyorum erken doğum riskim var dediğim halde tatile gitmişti ben de çok üzülmüştüm zaten ilk çocuğum olmasına rağmen doğurma bakmam vs diyordu sen onu örnek alıp iyi bi anne olacaksın elbet seviyor umursuyor ama bazı anneler böyle kendileri doğurup pişman oluyor sonra başkası doğurunca hele 2 3 düşman kesiliyor sen bunu dert etme kendine benim ki de göstermelik gelip gidiyor el kadar olamıyor. Hayırlısı ile doğur mesafeni koyKızlar ben beş dk önce annemi aradım Instagram hastane hikayemi görünce aramış beni salak kafam ne arıyorsam geri . Bu sefer bağlat bari bir daha doğurma dedi. Yok ben çocuklarımı seviyorum dedim. İyi dedi Soğuk soğuk konuştu. Geçerken kalbim öyle açıyor ki kendimi öyle yalnız hissediyorum ki
Bir de korkuyorum acı çekmekten o sancıyı çekmek istemiyorum hiç hazır değilim dedim
Senin sancın olmuyorki doğuruyorsun hemen diyor. Elim ayağım titriyor ne beni sordu ne çocukları ne eşimi. Hı hı hı hayırlı olsun bekle bakalım doğar hemen bir şey olmaz gibi şeyler dedi sadece soğuk soğuk yabancı gibi.
Ya çooookk canım yanıyor . Bir mesaj yazıp engelleyip hayatımdan çıkarayım mı yeter artık hep susup susup tekrar arıyorum tekrar iyilik bekliyorum gerçekten ağlamaktan gözlerim ağrıyor teli kapattığımdan beri .
Evet gebelik şekeri vardı canım ondan hep şişkoydu ben kendime inanamıyorum nasıl çıkardım diyeÇok güzel şimdi mis gibi bebek kokusu vardir evinizdeerken olmasına rağmen kilosu çok iyiymiş bebişin
Canim hayırlısı olsun emme skntisi oluyor bende kızımda sagip kaşıkla vermiştim 10 gun boyunca anca almisti mememi elbet emmesi düzelecekKızlar selam ben de doğurdum tam 6 gün olduyazmıştım erken riski var diye normalde bu çarşamba sezeryan günüm vardı. Doktorum da normal doğum yanlısıydı. Bu pazar sabah uyandım kanlı sümük gibi akıntım sancım vs yok normalde yalancı olmasına rağmen yoktu ama dehşet bir bel ağrım vardı ben umursamadım kahvaltı yaptım çünkü doktor bana sancın olur vs demişti hastaneye gittim 5 cm açılma var suyum var bebek kanalda doktor nstye aldı sancı yok bana dedi ki bu hale gelmek için 10 saat sancı çeken var sen normal doğurabilirsin neden sezeryan konuştuk beni ikna etti zaten şuan karnın tok bekleyene kadar 10 cm olur vs belki yalan söyledi bilmiyorum suni sancı verdi rahmime hap sonra da epidural oldum öyle aman aman bi ağrı olmadı korktuğum kadar pilates topunda yatakta tuhaf pozisyonlarda açılma bekledim yan tarafta bi kız avaz avaz ağlıyor ondan tedirgin oluyorum ben de hazırlıksız gittim 3.5 saat sonra doktor suyumu patlattı çatalda ondah sonra hissettim 15 20 dk sonra doğuma gittim eşim yanımdaydı doktor ıkın dediğimde ıkın dur dediğimde dur dedi bir yandan da bi hemşire koluyla bastırdı o korkuyla kadının saçına yapıştım bir de bu var... 10 15 dk sürmedi bebeğim ağladı kucağıma verdiler sanki uyuşturucu almışım gibiydi acayip bir his geldi hormonlardanmış sarhoş gibi oldum benim 2 dikişim var sadece. 36 haftada doğdu emme sıkıntımız var sadece küvöze alınmadı 3.300 kilosu 4 tane ciğer geliştirici olmuştum. Burda başından beri asla normal doğurmam diyordum nasip böyleymiş. Korktuğum kadar asla olmadı.
Bazen emiyor bazen de bakıyor öyle sıfır refleks gece uyanmıyor bi mesai o uyansın diye ben de kaşıkla veriyorum biberon vermedim hiç onun dışında gaz vs yok çok şükürCanim hayırlısı olsun emme skntisi oluyor bende kızımda sagip kaşıkla vermiştim 10 gun boyunca anca almisti mememi elbet emmesi düzelecek
Çok doğru diyorsun teşekkür ederim dediğin gibi yaptım kimseye bir şey yazmadım yine arar sorarım belki ben tutamam kendimi ama canım çok yandı bu sefer ama sabır diyorumKendin çocuklarına çok düşkün bir anne olduğun için onun sana olan sevgisi yetersiz geliyor onun için öfkeleniyorsun ona ama boşver zaten aile bir yere kadar kendi kurduğun çekirdek ailen önemli olan hiç üzülme insanları değiştiremezsin ki sadece kendini uzersin ne kadar değer görüyorsan sende o kadar değer verirsin aslaa yalnız deyilsin öyle düşünme seni seven eşin çocukların var bundan daha önemli birşey yok
Ayyy inşallahCanim sen hiç üzülme suan tek düşüncen cocugun olsun anneler böyle oluyor bazen benim ki hala 3. Dogurunca gorcem seni diyip duruyor cok az kalacak yanımda gecen gün peşin peşin konustu mesela bende dedim ben istedim benim kararım gerisi boş bebeğinin kokusunu al bak nasıl ilac nasil ilac
Sen yurtdışındaydın sanırımsuni sancı da yok mu sabret gerçekten her doğum farklı işte 3. Olmasına rağmen farklı sakin ol ben de bi hep ay beni alın ameliyata dedim korktum küvez olacak mı tek düşüncem buydu ama şükür 35 36 37 haftaya geldik 25 haftada doğuruyor insanlar meme uçlarını uyar 4 saniyede nefes al 8 saniyede fff diyerek ver kaç cm şuan
İğne vs yaptı mı ciğer içinAyyy inşallahbu arada bana antibiyotik yanında bir de damardan su enjekte ediyorlar bebeği içerde tutmak istiyoruz birkaç gün daha dediler :/ ben sancı verirler sanmıştım ancak düşündüğüm gibi olmadı
Yaa canım çok üzüldüm. İşte normalde takmadığım şeyler bugün böyle hastanede tek başımayken canını yaktı.. sen ve bebeğin iyisin şu an en güzeli o çok rahatladım seni görünce hep mutlu sağlıklı olunAh güzelim kıyamam benim annem de ben korkuyorum erken doğum riskim var dediğim halde tatile gitmişti ben de çok üzülmüştüm zaten ilk çocuğum olmasına rağmen doğurma bakmam vs diyordu sen onu örnek alıp iyi bi anne olacaksın elbet seviyor umursuyor ama bazı anneler böyle kendileri doğurup pişman oluyor sonra başkası doğurunca hele 2 3 düşman kesiliyor sen bunu dert etme kendine benim ki de göstermelik gelip gidiyor el kadar olamıyor. Hayırlısı ile doğur mesafeni koy
Hayır sadece antibiyotik veriyor ciğer için bir şey demedi hiç şu an 36+1 im. Sanırım ciğerleri gelişmiş oluyor bu haftalarda değil mi tam bilmiyorum amaİğne vs yaptı mı ciğer için
İnşallah güzelim seninki de doğunca öyle olacak bi sıkıntı olsa doğurturlardıYaa canım çok üzüldüm. İşte normalde takmadığım şeyler bugün böyle hastanede tek başımayken canını yaktı.. sen ve bebeğin iyisin şu an en güzeli o çok rahatladım seni görünce hep mutlu sağlıklı olun
37 yazıyor takvimde evet muhtemelen o yüzden vurulmadın ben de çok bilmiyorumHayır sadece antibiyotik veriyor ciğer için bir şey demedi hiç şu an 36+1 im. Sanırım ciğerleri gelişmiş oluyor bu haftalarda değil mi tam bilmiyorum ama
Burası böyle 36+1 olunca 37. Haftadasın diye yazıyor37 yazıyor takvimde evet muhtemelen o yüzden vurulmadın ben de çok bilmiyorum
Aaa ben normal takvimde bakıyordum o zaman 35 doğurdum 27 kasım son adetim artık neyse ne genelde dr takvimle uyunlu söyledi hala bilmiyorum hesaplama yapmayı. Su gelmiş enfeksiyon vs yok mu ne kadar daha duracak kiBurası böyle 36+1 olunca 37. Haftadasın diye yazıyor
Burası böyle 36+1 olunca 37. Haftadasın diye yazıyor
Kuzu sen hiç pes etme uyanmiyorsa da uyandir sarılık olmaması için ilk zamanlar zor ama geçiyor merak etmeBazen emiyor bazen de bakıyor öyle sıfır refleks gece uyanmıyor bi mesai o uyansın diye ben de kaşıkla veriyorum biberon vermedim hiç onun dışında gaz vs yok çok şükür
Kuzu demistim ya benim kiz da 36 da geldi diye ciger geliştirici vurulmamistim sknti olmadi ama oğlumda 35 de geldiği için yani benim zorumla doktor 34 te alacaktı ondan ciger geliştirici vurulmustum dediğin gibi 36 dan sonra gerek duymuyorlarHayır sadece antibiyotik veriyor ciğer için bir şey demedi hiç şu an 36+1 im. Sanırım ciğerleri gelişmiş oluyor bu haftalarda değil mi tam bilmiyorum ama
Evet doğum sonrasını yazmadım kimsenin gözü korkmasınKuzu sen hiç pes etme uyanmiyorsa da uyandir sarılık olmaması için ilk zamanlar zor ama geçiyor merak etme
Ayyy hayırlı uğurlu olsun maşallah çok imrendim doğum hikayene ya Rabbim herkese böyle hızlıca kolayca doğurmayı nasip etsin, bana da inşallahKızlar selam ben de doğurdum tam 6 gün olduyazmıştım erken riski var diye normalde bu çarşamba sezeryan günüm vardı. Doktorum da normal doğum yanlısıydı. Bu pazar sabah uyandım kanlı sümük gibi akıntım sancım vs yok normalde yalancı olmasına rağmen yoktu ama dehşet bir bel ağrım vardı ben umursamadım kahvaltı yaptım çünkü doktor bana sancın olur vs demişti hastaneye gittim 5 cm açılma var suyum var bebek kanalda doktor nstye aldı sancı yok bana dedi ki bu hale gelmek için 10 saat sancı çeken var sen normal doğurabilirsin neden sezeryan konuştuk beni ikna etti zaten şuan karnın tok bekleyene kadar 10 cm olur vs belki yalan söyledi bilmiyorum suni sancı verdi rahmime hap sonra da epidural oldum öyle aman aman bi ağrı olmadı korktuğum kadar pilates topunda yatakta tuhaf pozisyonlarda açılma bekledim yan tarafta bi kız avaz avaz ağlıyor ondan tedirgin oluyorum ben de hazırlıksız gittim 3.5 saat sonra doktor suyumu patlattı çatalda ondah sonra hissettim 15 20 dk sonra doğuma gittim eşim yanımdaydı doktor ıkın dediğimde ıkın dur dediğimde dur dedi bir yandan da bi hemşire koluyla bastırdı o korkuyla kadının saçına yapıştım bir de bu var... 10 15 dk sürmedi bebeğim ağladı kucağıma verdiler sanki uyuşturucu almışım gibiydi acayip bir his geldi hormonlardanmış sarhoş gibi oldum benim 2 dikişim var sadece. 36 haftada doğdu emme sıkıntımız var sadece küvöze alınmadı 3.300 kilosu 4 tane ciğer geliştirici olmuştum. Burda başından beri asla normal doğurmam diyordum nasip böyleymiş. Korktuğum kadar asla olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?