- 19 Şubat 2018
- 1.541
- 1.107
- 133
- 38
180 186 dedin ne ? açlık tokluk şeker miHoma ir 3.5 4 arası e nabıza giremedim ama sınır 180se 186 falan geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
180 186 dedin ne ? açlık tokluk şeker miHoma ir 3.5 4 arası e nabıza giremedim ama sınır 180se 186 falan geliyor
Ben tecrübeli değilim amaKızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz?Tecrübeli annelerimize soralım
İlk 1 ay sleepy kullandım sonra sızdırmaya başladı 2 numaraya geçince sonra Molfix aldım çok beğeniyorum onunla devam ediyorum sızdırma kızarıklık yokKızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz?Tecrübeli annelerimize soralım
Burda bana kız dedi ama bi oğluş bekliyoruz
Bende erkek gösterdi ama kız bebeğim fetal dna ile tescilli
Çok bez denedim sızdırmayan kızartma yapmayan sadece prima benim tecrübeme göreKızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz?Tecrübeli annelerimize soralım
Ben oğlumda ebebeğin markası baby me ve sleepy kullanmıştım çok memnundum ikisinden deKızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz?Tecrübeli annelerimize soralım
yaa evet 2.çocuk olunca çok daha kolayyyyDetaylı ultrasondan sonra başlıcam oğlumdan kalanlar var bu defa çok fazla almıcam o konuda şanslıyım![]()
yaaaaaBurda bana kız dedi ama bi oğluş bekliyoruz![]()
yaaaaaaBende erkek gösterdi ama kız bebeğim fetal dna ile tescilli![]()
Bennnn :) mide yanması ve baş ağrısı 2 gün geçiyor sonra 1-2 gün yine başlıyor. Mide yanmama soğuk süt iyi geliyor, bir de tahin çok önermişler ama onu denemedimKızlar mide yanması yaşayan var mı? İki gündür acı falanda yemedim ama oluyor erken sanki bulantılarımda devam benim gibi hala sabah bulanmaları yaşayan var mı? Me zaman rahatlar acaba![]()
Hahah bana da erkek çıktı ama kız geliyoryaa evet 2.çocuk olunca çok daha kolayyyy
yaaaaa
yaaaaaa
benim site patladı desenize![]()
Süt denedim kısa etkili oluyor tahin açken deniyim bari ama yanma yemeklerden sonra oluyor baş ağrısı bende de ara ara oluyorBennnn :) mide yanması ve baş ağrısı 2 gün geçiyor sonra 1-2 gün yine başlıyor. Mide yanmama soğuk süt iyi geliyor, bir de tahin çok önermişler ama onu denemedim
Gaviscon şurup bence en etkilisiSüt denedim kısa etkili oluyor tahin açken deniyim bari ama yanma yemeklerden sonra oluyor baş ağrısı bende de ara ara oluyor
Evet en kesini, bunu ben de randevumda doktordan isteyeceğim ama erkenden başlamak istemedim. Asıl mide yanmaları ileriki dönemlerde oluyormuşGaviscon şurup bence en etkilisi
Haftaya cuma randevum danışayım bari oturup kalkıp vitamin ilaç içiyoruz zatenGaviscon şurup bence en etkilisi
A grubu diye biliyorum ama sorun olmaz inşallahHaftaya cuma randevum danışayım bari oturup kalkıp vitamin ilaç içiyoruz zaten![]()
Çok şükür iyiyim her şey guzel. Biraz keyifsizim belime bacağıma ağrı vuruyor ama gezmelerden alamıyorum kendimi deGünaaaydın iyiyim sen nasılsın?![]()
Bulantılarım kesildi şükür ama şimdi de yanma başladı çok zorluyor bazenKızlar mide yanması yaşayan var mı? İki gündür acı falanda yemedim ama oluyor erken sanki bulantılarımda devam benim gibi hala sabah bulanmaları yaşayan var mı? Me zaman rahatlar acaba![]()
Kizlar hep yazıyorum ama belki gormussunuzdur. Tahin yanmaya birebir. Sabah kalktığında bir tatlı kaşığı kadar ye üstüne biraz bir şey içme o yanma acı alıyor.Bu
Bulantılarım kesildi şükür ama şimdi de yanma başladı çok zorluyor bazen![]()