Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bendede öyle oldu dahada istememişBenim doktorum 8.hafta civarında istedi baktı sonra istemedi. Aile hekimliğine de onu göstermiştim
İlk gebeliğimdede sadece vazelin kullandım hiç çatlağım olmadı çok pahalı kremleri kullanan yine çatlayan var bence bu genetik..Kızlarrr çatlak kremine başladınız mı?
Ben bio-oil ile badger arasındayım. İlk hamileliğimde badger kullanmıştım. Çok çatlak olmamıştı. Şimdi yine başlıcam ama bilemedim ne alayım
Benim bugün geçti çok şükür sizin de geçer umarımBenimde dün geceden beri aynı ağrı var. Hala geçmedi. Dayanılmayacak gibi değil ama kendini hissettiriyor
Lierac kullanıyorum benKızlarrr çatlak kremine başladınız mı?
Ben bio-oil ile badger arasındayım. İlk hamileliğimde badger kullanmıştım. Çok çatlak olmamıştı. Şimdi yine başlıcam ama bilemedim ne alayım
Evet genetik bencede bide kuru ten çatlıyor galibaİlk gebeliğimdede sadece vazelin kullandım hiç çatlağım olmadı çok pahalı kremleri kullanan yine çatlayan var bence bu genetik..
Ben geçen gün sol tarafa yatmak iyi değil diye görmüştüm instagramdaKızlar sağ tarafta yatmak zararlı mı
Ay yanlış mı hatırladım acaba ben sağa yatmamaya çalışıyordum zorlanıyorumBen geçen gün sol tarafa yatmak iyi değil diye görmüştüm instagramda
Şimdi yine baktım sağ yatmak önerilmiyormuş ilerleyen zamanlarda:/ sol taraf kan akışı için iyiymiş. Sen rahat yatabiliyor musunBen geçen gün sol tarafa yatmak iyi değil diye görmüştüm instagramda
Benimde dün kontrolüm vardı bendende kan ve idrar istedi doktorum . Kanı bebeğin omurilik ve beyin gelişimini kontrol etmek amacıyla alıyoruz dedi. Sonuç 1 haftaya çıkar dedilerKızlar günayydıınaile hekimliği gebelik takibinde 18.haftamda kan ve idrar tahlili istedi. Kadın doğumcum daha bir şey istemiyor ama sizden istendi mi
Ben badger aldım memnunumKızlarrr çatlak kremine başladınız mı?
Benimki kuru ama çok şükür çatlamadıEvet genetik bencede bide kuru ten çatlıyor galiba
Sol tarafa yatmak iyiymiş canımBen geçen gün sol tarafa yatmak iyi değil diye görmüştüm instagramda
Ikili test simdi yastan dolayi skntili olabiliyor bnmde mesela papp-a degerim biraz dusuk cikti plesentayla ilgiliymis.fetal Dna yaptirdim sukur temiz geldi.kalbinizi ferah tutun sonucu iyi gelecektir insallh![]()
Ben de Badger markasını tesadüfen gördüm deneyeyim diye hem sivi hem katı olanını aldim. Kati olan yanımda da taşıyorum kutusunda pratik. Bunların yanında bir de kakao yağı kullanıyorum. İçeriği temiz şeyler kullanmaya çalışıyorum, favorim kakao yağı, yenebilir bir ürün sonucta. Vazelin kullanan arkadaşım bence vazelin içeriği dolayısıyla her gün karnımıza sürmek için uygun değil.Ben badger aldım memnunum![]()
Dua dınle ıyı gelıyor bndede oluyor arada uyuyamıyorum ya dua dınlıyorum yada uyku medıtasyonuarkadaşlar gece uyku sorunu yaşıyor musunuz? 16. haftadayım uykusuzluk için çok erken değil mi? Ben bir gece rahat uyuyorsan bir gece dönmekten uyuyamıyorum bir öneriniz var mı