- 1 Ekim 2020
- 3.588
- 2.644
- 83
- 35
evet ya bende zorla konsantre oldumgünaydın canım bende bu günü nasıl geçirecem iş yerinde tekim zaman zmaan sıkılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya bende zorla konsantre oldumgünaydın canım bende bu günü nasıl geçirecem iş yerinde tekim zaman zmaan sıkılıyorum
inanılmaz zor hele hafta sonundan cıkıncaevet ya bende zorla konsantre oldum
Forrozinc bana ishal halsizlik mide bulantısı yaptıHangi demir ilacıydı o
benimde dün öğleden sonra affedersin ishalim başladı.
ferrum vermişti bana doktorum
Merhaba Dİlini yanağında gezdir elinde yanaginda olsun aynı öyle kayma hissi gibi birşeyMerhaba kızlar bebişin hareketini nasıl hissetmemiz gerekiyo ilk gebeliğim 18+6 yız bugün heyecanla bekliyorum ama ne hissedeceğimi de bilemiyorum bi hareketlilik var sanki ama
Yok canım ben o zaman hiç bişey hissetmemişimMerhaba Dİlini yanağında gezdir elinde yanaginda olsun aynı öyle kayma hissi gibi birşey
Yok canım ben o zaman hiç bişey hissetmemişimkuş çırpması gibi bi şeyler oluyo bazen pır pır
Heyecanla her gün bekliyorum,ne zaman güncelleme gelirse artık bakalımKüçük annesi pır pır da iş görür şimdilik
![]()
Heyecanla her gün bekliyorum,ne zaman güncelleme gelirse artık bakalım![]()
Evet ayağını filan hissediyolar nerde olduğunu çok güzel bişeydir herhaldeBende dışarıdan gözükse hareketleri diye bekliyorum 23ler de falan net gözüküyor sanırım
mide bulantısı banada yaptı evet . bende değiştireyim bariForrozinc bana ishal halsizlik mide bulantısı yaptı
Başlarda çok güzelde sonlara doğru ayni şeyi söyleyemiycemEvet ayağını filan hissediyolar nerde olduğunu çok güzel bişeydir herhalde![]()
eğer bronşların dolduysa onları boşaltmak için antibiyotik gerekecektir. normal bi üşütmeyse kendi kendine geçer amakızlar selam çok fena üşütmüşüm öksürmekten nefes alamıyorum boğulcak gibiyim çok kötü hissettim acile gittik kadın doğuma pasladı oraya gittik biz anlamayız bebeğe bakalım sonra göğüse git dedi onlarda randevusuz bakmadı akşam üstü gel dediler falan sinirlerim gerildi. Hepi topu antibiyotik verecekler yani. Napsam bilemedim kendi kendşne geçmez mi? Tavuk çorbası ıhlamur bütün tuşlara basıyorum dünden beri
Bana ilk vajinal baktı sonra karından devam etti canım her doktor farklı ama sen hazırlıklı olkızlar cuma detaylı ultrasonum var. vajinal bakar mı doktor? ne kadar sürüyor yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mii
ne vajinal de bakıyorlar mıBana ilk vajinal baktı sonra karından devam etti canım her doktor farklı ama sen hazırlıklı ol
Ben her gittiğimde vajinal bakıyorlar size bakmıyorlar mı?ne vajinal de bakıyorlar mı
yurt dışında demkki uygulama bu şekilde burda hem ayrı bölüm hemde genelde karından bakıyorlarBen her gittiğimde vajinal bakıyorlar size bakmıyorlar mı?
Detaylıyı bana kendi doktorum yaptı farklı bir bölüme gitmedim
Hahah büyüdükçe tabi acıtıyodurBaşlarda çok güzelde sonlara doğru ayni şeyi söyleyemiycem![]()
İstemezsek çok ısrar etmiyolar özelde ise, devleti bilmiyorum devlet hastaneleri sıkıntı burdaBen her gittiğimde vajinal bakıyorlar size bakmıyorlar mı?
Detaylıyı bana kendi doktorum yaptı farklı bir bölüme gitmedim