- 5 Şubat 2025
- 370
- 444
- 18
- 26
Çok geçmiş olsun hepimiz içinÇok kötü olduk Manisa'da hissettik ben bı de İstanbul depreminde de İstanbul'daydın ama bu çok sallandı ve ben daha çok korktum
Kontrol etmede fayda var diye yazdım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun hepimiz içinÇok kötü olduk Manisa'da hissettik ben bı de İstanbul depreminde de İstanbul'daydın ama bu çok sallandı ve ben daha çok korktum
Amin inşallah. Hafiften sancım var korkudan oldu diye düşünüyorum aşağı aşağı sancı da vuruyor beklemedeyim sıklaşırsa hastaneye gideceğimÇok geçmiş olsun hepimiz içinallahım daha iyi günler göstersin bize ve evlatlarımıza
Kızlar ya ben bu chicco markasının fırça tarak setinden almıştım. Onu açtım ama fırçası leşşşş gibi kokuyorinternette baktım doğal fırçalar böyle kokar falan yazmışlar ama inanılmaz kokuyor yıkadım da geçmedi. Bunu çocuğun kafasına sürsem kesin kafası kokar. Ne yapmam lazım alan var mı böyle
Evde tansiyon aletim var canim arada bakıyorum çok şükür hiç yüksek çıkması hatta bazen düşüyor 9-5e filan ayran içiyorum uzanıyorum düzeliyor teşekkür ederimÇok kötü olduk Manisa'da hissettik ben bı de İstanbul depreminde de İstanbul'daydın ama bu çok sallandı ve ben daha çok korktum
Yıkadın mı? Ben bebe şampuanıyla yıkamıştım. Aynı marka değildi ama kokuyordu. Yıkanınca geçti sankiKızlar ya ben bu chicco markasının fırça tarak setinden almıştım. Onu açtım ama fırçası leşşşş gibi kokuyorinternette baktım doğal fırçalar böyle kokar falan yazmışlar ama inanılmaz kokuyor yıkadım da geçmedi. Bunu çocuğun kafasına sürsem kesin kafası kokar. Ne yapmam lazım alan var mı böyle
Ya iade mi edeyim ama kutusunu da attım saf gibi almazlar heraldeBundan kullanıyorduk hiç koku bir şey yok şimdi yine aynısını aldım![]()
ComesBaby 2'li Set Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası & Mini Oval Tarak - Fiyatı, Yorumları
ComesBaby 2'li Set Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası & Mini Oval Tarak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yıkadım bebek şampuanıyla ama geçmedi hiç. Makineye atsam kılları dökülür mü acabaYıkadın mı? Ben bebe şampuanıyla yıkamıştım. Aynı marka değildi ama kokuyordu. Yıkanınca geçti sanki
Makinede kalıntı kalır mı ki ya , makineyi bilemedim.Ya iade mi edeyim ama kutusunu da attım saf gibi almazlar heralde
Yıkadım bebek şampuanıyla ama geçmedi hiç. Makineye atsam kılları dökülür mü acaba![]()
Yorumlara baktım koku sorununu yazanlar olmuş, suya sokmayın demişler ama sokmamak mümkün değil kiYa iade mi edeyim ama kutusunu da attım saf gibi almazlar heralde
Yıkadım bebek şampuanıyla ama geçmedi hiç. Makineye atsam kılları dökülür mü acaba![]()
Kimse olmayinca mecbur canım.Niyetim ilk camlara girişmekti eşim izin vermedi. Doktorda dedi hazırlıklı ol Bebeğin gelişimi yavaşlarsa hemen doğuma alırız beklemeyiz dedi. 3 günde 1 kontrole gidiyorum ama daha valizim bile hazır değil. İki güne hazır ederim inşallah.Kendini fazla yorma olduğu kadar yap gene maşallah benim hiç birşeyi gözüm kesmiyor İnan evi supurmek bile zulm gibi geliyor 15gun kala komsularimla beraber yapacağım bende temizlik. Ama biran önce valizini hazirla nolur nolmaz![]()
Onu bende duydum hatta Annem hep elini çok yukarı kaldırma da der. Canım kimsem yok hepsi gurbette ne yapsam o kar dedim. Yarın da hastaneye gitcem öbür güne valizi hazır ederim inşallah. Mutfağa detaylı girmedim Ablama bıraktım gelince ben yaparım dediKendini yorma. Senin gününde belli. Önce bebeğin ve senin eşyalarına öncelik ver. Yıkanacakları sen doğursanda yıkarlar. Bide kapı filan silme. Annem in lafı vardır bebeğin emziği düşer bi yere uzanma diye. Ne demekse artık
Yoruldun canım ondandır bende bugün çok yordum kendimi hem bel fıtığı var onu zorladım hemde yürüyemeyecek şekilde ağrım oldu. Dinlen iyi gelirKızlar bugün inanılmaz yoruldum halıları yıkadım kanepeleri falan yıkadım karnım yumusadı sabah semsertti korkmamı gerektiren bir durum var mı
Canım emin ol göğüsün büyük veya küçük olması önemli değil. Ablamın küçüktü güzelce emzirdiHanımlar, konuyla azıcık alakasız ama ben de bir soru soracağım; göğüsleri küçücük olup da güzelce emzirebilen var mı aramızda? Süt ve göğüs büyüklüğü ilişkili mi sizce?
Acısını çektim zaten hem bel fıtığımı zorladım ağrım var birde yürüyemiyecek kadar ağrım var sabaha toparlanırım inşallah çünkü kontrolüm varKız sen ekstra yorma kendini bırak bebisin karnında büyüsün biraz
Kız benim büyük ama oğlum aç kalmıştı baya kilo vermişti tabi ben ilk çocuk tecrübesizim daha sonra rezene çayına başlayınca faydası olmuştuArkadaşlarımdan iş çevremde şahit olduklarımdan gördüğümde hep iri memelerin çok sütü oldu benim küçük baya çok yetecek sütüm olmadı hiç hele iş arkadaşım bir sağardı iki biberon ben sağardım ikisinden 60 cc çıkmazdı toplamama süt olayına hiç takılmadım ya mama destekli gittik hep şuan oğlum yaşına göre epey uzun bir çocuk
Valizi halledeyim çok yormadan yaparım artık bir aksilik olmazsa inşallah bebeğimin gelişimi iyi giderse 3 hafta kaldı 2 hafta sonra ablam gelicek gerisini ona bırakırımay bu kadar temizlik yapmayın kızlar ya günlük yapıp geçin valla son zamanlar çünkü![]()
Şimdi nasılsın canımEşim bakıyor gündüz yanımdalar da az önce gittiler artık uyurlar evde. Sonra sabah uyanınca geliyorlar öyle idare ediyoruz
KuYa iade mi edeyim ama kutusunu da attım saf gibi almazlar heralde
Yok canım kutusunu attıysan kabul etmezler malesef birde bizim tarakta üstünde yazıyorkı yıkamak olmazmış pamukla bezle silmekYa iade mi edeyim ama kutusunu da attım saf gibi almazlar heralde
İstanbul'da da hissedenler olmuş bende İstanbul'da yım hissetmedik bizimkiler beni aradılar öyle öğrendim herkese çok geçmiş olsunKızlar baya sallandık. Balıkesir yakınlarında olan varsa çok geçmiş olsun
Kız eşimle çok sıkıntımız ve anlaşamadığımız konular var ama çok şükür birşey rica ettiğim de işle alakalı yardım eder. Bugün hiç söylenme den benden çok eşim yorulmustur. Camları silmeme izin vermedi haftaya ben evdeyken yaparız dedi. Allah hepimize kolaylık versin. Kendini çok yormadan yap canım yoksa ağrılar mahvediyorBu haftalarda Benm fena başladı gece 4 5 kes kalkıyordum ama 2 gündür eşim içerde yatıyor ve ne hikmetse ben uyanmıyorumbi 5 6 gibi lavobaya kalkıyorum geri uyu 10 da kalkıyorum
Ah bu işler bitmez bende dün eşim evdeyken koltuğun minderlerini çıkardık yıka tak perdeleri yıkadım kavga dövüş taktırdım. Eşiyle iş yapabilenlere hayranım anamla yap diye diye bitirdi beni hiç iş yapmaya alışık değil Beşik yeri için yatak odasının şeklini değiştik ordan oraya hiç bi şekil içime sinmedi öyle kaldı bugunde yatak odasın girdim çekmeceleri yapacakken devrem oldu aşağı indik kaldı öyle yarın devamke işlere. Eşim tadilettan fazla anlamaz sehpa ayağını yaptım çekmecnın rayı kırılmıştı onu yap derken gün bitti
Aman yavrum dikkat et senin durumun daha önemli bolca dinlen güzelce beslen büyüsün minnoş. Benimde çarşamba kontrol iyi olsun kuzularımızAcısını çektim zaten hem bel fıtığımı zorladım ağrım var birde yürüyemiyecek kadar ağrım var sabaha toparlanırım inşallah çünkü kontrolüm var