2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Arkadaşlar bu sabah tatsız bir rüya ile uyandım. Birinin kucağındaydı oğlum. Kalabalığı yarıp onlara doğru koşuyordum, kötü bir şey olduğunu seziyordum. Yaz günü iki eline koyu renk eldivenler takmışlardı çocuğumun. Meğer elleri kesilmiş, parçalanmış 😢 Uyandığıma o kadar sevindim ki...
Dışarıda gözlerimizi bir an bile ayırmayalım yavrularımızdan . Allah korusun

Geçen mochi nin basıncı azalmış bir ayrıldı memeden. Yeni yıkattığım kanepeye 70 cc yağlı süt döküldü. Sildim ama sanki hafif lekeli kaldı. Daha misafir almaya da başlamadım.
Mochi cidden büyük rahatlık oldu ama tam rahatlatmıyor tabi. Hiç yoktan iyidir işte.
Benim mochi ile sıkıntım acıtması. Göğüs ucunu içine alıp aşağı çekiyor . Çıkarana kadar sızlıyor . Ve bazen onca zaman kalıyor bi bakıyorum hiç süt biriktirmemiş. Öyle durumlarda hava mı alıyor anlamadım bu aralr çol sık o sorunu yaşıyorum.bazen tek takışımfs oluyor bazende defalarca tak çıkae yapıyorum bir türlü akıtmıyor sütü

Hangi aşıları oldunuz acaba ? Doktor ne dedi , ateşi olursa mı carpol verin dedi yoksa çıkmadan da verin dedi mi. Bizimde cumartesi özel aşılarımız var
Bişi sorcam siz normal aşıları olup bir de özel aşıları mı olcaksınız çok hızlı aksiyon almış özel aşılar için. Diğer arkadaşları bilmemde benim ilk kızımda 3, ve 5. Ay a planlamıştı özel aşıları bunda da öyle yapıcaz. Yani bütün aşılar birden fazla gelmez mi çocuğa bilemedim ?

Bişi sorcam siz normal aşıları olup bir de özel aşıları mı olcaksınız çok hızlı aksiyon almış özel aşılar için. Diğer arkadaşları bilmemde benim ilk kızımda 3, ve 5. Ay a planlamıştı özel aşıları bunda da öyle yapıcaz. Yani bütün aşılar birden fazla gelmez mi çocuğa bilemedim ?
Memenjitleri daha da geç öneriyor hatta doktorum. Bence de hepsi çok erken🤔

Geceli gündüzlü yardımcı olmadan bu tempo bizden götürür diye düşünüyorum 😞
Son bes hafta okul açılınca ben daha kolay olcak gibime geliyor 🤗 benim abla sadece çamaşır ütü ev düzeni için var 4-5 gün geri kalan herşey ben de yemek çocuk bakımı ama yine de çok şükür elimizden geleni yapıyoruz. Anane babane desteği oluyor arada biz bi kocayla nefes alıyoruz çok şükür.

Bu arada birileri çocuklarla ilgilensin full ben temizlik yaparım hiç problem değil daha kolay en azından başı belli sonu belli çocukta mesai bitmiyor sürekli creative olmak gerekiyo oyun oynamak çok zor 🤣🤣

Kızlar oğlumun bugün randevusu vardı sünnet için hemen yarın sabaha getir dediler bu kadar çabuk mu oluyordu ya🥰
İnşallah sonrasi da su gibi geçer eşim şuan işlemleri yapıyor sünnetten sonra iki gün geriye çekmeli masaj gösterdi her alt değiştirmede yapacam galiba sormadım yarın sorarım bide Krem yazacakmis bir de bölgesel uyuşturacaklar dişe yapılan anestezi gibi inşallah çok ağlamaz ben dayanamam babasıyla gönderirim içeriye 🥹

Son bes hafta okul açılınca ben daha kolay olcak gibime geliyor 🤗 benim abla sadece çamaşır ütü ev düzeni için var 4-5 gün geri kalan herşey ben de yemek çocuk bakımı ama yine de çok şükür elimizden geleni yapıyoruz. Anane babane desteği oluyor arada biz bi kocayla nefes alıyoruz çok şükür.
Yine aynı şeyi söylemiş olacağım ama bizim oyun ablasi 5’den sonra gidince ortalık karışıyor ve haftasonu. Şimdi ailemin yanına geldik de bizde herkes başka şehirde yaşayınca haftasonlarını yalnı hayal edemiyorum 😩 babası zaten sinirli, arada oyun oynuyor artık mecuren ama sonra biri bağırınca baba da bağırıyor ortalık karışıyor 🤯 okul acilinca kafalari kesin dagilir ama okuldan gelecek yine ayni duzen gibi. Su an bile bagiriyor annemle oyun oynamalaiena rağmen. Iyice simarikligi eline aldi😞

Bu arada birileri çocuklarla ilgilensin full ben temizlik yaparım hiç problem değil daha kolay en azından başı belli sonu belli çocukta mesai bitmiyor sürekli creative olmak gerekiyo oyun oynamak çok zor 🤣🤣
Kesinlikle 😅 yemek yaparken kafam dağılıyor zaten terapi gibi bir sey. Abimiz artik buyudugu icin evimiz son zamanlarda oldukca duzenliydi. Simdi haftada 3 yardimci da var ona rağmen ev ayaga kalkiyor. Kucuk hep kucagimda elim bir şeye degemiyor 🤷🏻‍♀️ soyle 10-15 dk bile anakucaginda dursa ohoo neler yaparım. Uykularinin iyice duzene girmesi gerek bunlar icin

Benim terbiye mi oldu bilmiyorum şişliği geçti, yumuşadı artık memeler ama akıtma problemi devam. Onun için göğüs pedi takıyorum. Aşırı terleme durumum da var, sabah uyandığımda kendimden soğumuş oluyorum 😩
Benim aktığında göğüs pedi falan asla yetmiyor. Keşke daha kalınını üretseler. Pedler gibi gece olanını falan. Belki daha iyidir diye yıkanabilenlerden aldım ama o da ince.

Benim aktığında göğüs pedi falan asla yetmiyor. Keşke daha kalınını üretseler. Pedler gibi gece olanını falan. Belki daha iyidir diye yıkanabilenlerden aldım ama o da ince.
Benim de kayiyor ped gece yine islatiyor ama eski haline gore daha iyi. En azindsn kuruyabilen bir islaklik oluyor 😁 birkac aya bu akitmalar da gecer, gecen seferden öyle hatirliyorum

Katılıyorum bende de çok hızlı gitti çoğu. Stres ve yorucu bebek 😅 yemeye fırsat dahi bulamıyorum çoğu zaman, bir se tüm gün kucakta piş piş evi turla, topta zıplat vs. Yanınızda biri varsa sürekli rahat ettiriyorsa vermek zor gibi C Corpuss
Aslında yok ama ben yemekten taviz vermiyorum 🤣 hatta ev dandini ama oturup kahvemi bile içiyorum uyuduğunda. Valla önce kendim. Kızım da oyalıyor arada kardeşini o ara tuvalete falan giriyorum veya makineye çamaşır atıyorum.
Eşim geçen dedi ki nolursun bugün yemek yapmaya çalış. Yorgun geliyor işten mutfağa girmek zoruna gidiyor. Sanki şey demeye getirdin dedim; o uyuduğunda napıyorsun? O uyuduğunda ben mutfağa koşup bşr şeyler yiyorum dedim. Bir şey diyemedi 🤣 iştahımı bilir kendileri 🙈 ne bulursam onu yiyorum valla. Benim belki şansım kayınvalidem üst katımda sık sık yemek uzatıyor sağolsun.

Benim de kayiyor ped gece yine islatiyor ama eski haline gore daha iyi. En azindsn kuruyabilen bir islaklik oluyor 😁 birkac aya bu akitmalar da gecer, gecen seferden öyle hatirliyorum
Evet zamanla miktarı azalıyor. Benimki de yakındır inş gerçi bi yerde aktığına da seviniyorum mastit olmam belki 😁

Back
X