- 18 Ağustos 2024
- 1.106
- 842
- 38
Anne sütüyle mi besliyosun sadece ben o kadar çabaladım uyutamadım mama verdim 60 cc kadar uyudu açmış demekki sütüm yetiyor sanıyordumBu gece bizde de durum aynıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne sütüyle mi besliyosun sadece ben o kadar çabaladım uyutamadım mama verdim 60 cc kadar uyudu açmış demekki sütüm yetiyor sanıyordumBu gece bizde de durum aynıydı
Doğru değil bence 40’ı çıkınca rahatlamacağıYa bu 40 çıkınca hani biraz olsun rahatlıyorduken zor gecemiz 40. gün oldu gece hiç uyumadı sabahtan beri de daha yeni uyuttum oda zor bela her an uyanıcak gibi sürekli hareket ediyor ve aşırı uykusuzum
![]()
Sabah verdim de anneme durmadı maleseff![]()
Bazen durmuyorlar meme istiyorlar. Şimdi ne yapıyor yavru?Sabah verdim de anneme durmadı maleseff![]()
Mama yedi uyuyor sevinmem gerekirken üzgünüm sütüm yetiyor sanıyordum çünküBazen durmuyorlar meme istiyorlar. Şimdi ne yapıyor yavru?
Bende basliyayim o zaman bir sakıncası yokmuş sanirimBende magnezyuma devam ediyorum.
Aynısını dün bizde yaşadık 40 bizde test teptiYa bu 40 çıkınca hani biraz olsun rahatlıyorduken zor gecemiz 40. gün oldu gece hiç uyumadı sabahtan beri de daha yeni uyuttum oda zor bela her an uyanıcak gibi sürekli hareket ediyor ve aşırı uykusuzum
![]()
Yarım ölçek gibi aklımda kalmış ama doktorunuzla teyir edersiniz. Aşıdan sonra çok ağlarsa ya da ateş olursa vermek doğru olan benim bildiğim. Ateşi bilmem ama karma aşı ağrı yapabilir.Kızlar carpol konuşulmuş 1 çay kaşığı diye. Siz ateşi çıkar gibi olunca mı veriyorsunuz? Yoksa aşıdan hemen sonra mı? Bazıları aşıdan önce başlayıp 4 er saat arayla veriyormuş. Bazıları ateşi çıkwrsa. Bazıları aşıdan sonra veriyormuş ateşi çıkmadan. Cumartesi aşı olacağız da nasıl yapcağıma karar veremedim . Doktorumuz ateşi çıkarsa vereceksiniz dedi . Bir çay kaşığı ideal olan sanırım?
Canım enteresan şekilde iki gündür göğüslerim yumuşadıB brcubrcu0101 canım nasıl gidiyor? Göğüslerin hala şişiyor mu? Bir çözüm buldun mu?benim bebe bu ara emmeyi iyice azalttı göğsüm yine şişti bugün, acayip acıyor. Sağım da yapıyorum aslında ama makineye fazla gelmiyor muhtemelen biraz da geç kalıyorum ondan tıkanıyor. Çok yoruldum bu psikolojiden diken üstündeyim resmen
Memeler terbiye oluyor olabilir yanş gerçek ihtiyacı anlamış, ona göre üretiyordur. Benim de yumuşadıArkadaşle benim göğüslerim çok süt dolup sertleşip şişiyordu sürekli elle sağım ve mochi kullanıyordum. Ama ne alakaysa iki gündür göğüslerim yumuşadı ikisi de. Bu süt azlığı anlamına mı geliyor yoksa normali zatwn bu mu? Daha evvel çok şiş ağrılı ve dolu oluyordu. Şuan yumuşak ikisi de . Şimdide sütüm bebeğe yetiyor mu derdine düştüm nerden nereye . Ucunu sıktığımda süt geliyor ama meden yumuşak
2 ihtimal var ya memelerin terbiye oldu, ya da bebeğin daha çok emmeye boşaltmaya başladı. Ne güzel işte sevin bence. Emdikçe sütün gelir yine. Benim memeler hala terbiyesizCanım enteresan şekilde iki gündür göğüslerim yumuşadıniye böyle oldu bilmiyorum süt mü azaldı nenolduysa . Velhasıl şuan bahsettiğin problemim kalmadı görünüyor / ama bu kez de sütüm az sanki. Ben anlamadım ki 2 gün önxeye kadar sabaha kadar 300 ml süt sağıyordum bebeğin içtiği hariç sadexe göğüslerimi mochi ile rahatlatmak için. Şimdi yumuşacık bir şey anlamadım ben
Darısı başıma, dua edin bana da. Çok yoruldumMemeler terbiye oluyor olabilir yanş gerçek ihtiyacı anlamış, ona göre üretiyordur. Benim de yumuşadı![]()
Çok geçmiş olsun. İnş geçmez. Bu ara çok hasta var sankiYaz günü hasta oldukbüyük oğlum hafif ateşli ve burnu tıkalı, benim boğazım ağrıyor. Küçüğümüzğ Allah korusun ona geçmesin inşallah
![]()