Ay kızlar merhaba ceza yemişim giremedim buralara

şimdi girdim son yazılanları okuyabildim sadece herkes de bi beslenme gerilemesi gibi durum var sanırım, ayyy ben 2 haftadır kafayı yiyecem, memeyi bırakmıştı benimki hatırlarsanız sağıp veriyorum ve hala devam ediyorum çok şükür ama sütüm az olduğu için mama da veriyorum, iki haftadır nerdeyse hiç bişey istemiyor biberonu görünce bile almak istemeyip ağlıyor diliyle itiyor biberonu ben ısrarla verince alıyor, çok yoruldum, bu duruma gelmeden önce 2 buçuk 3 saatte bir acıkıp 120 CC leri çok rahat içen kızım şimdi 4 5 saatte acıkıp 40 50 CC anca içiyor sonrasini ben israrla işte 90 100 CC falan verebiliyorum ama tabi bu çok zor ve uzun sürüyor 1 saat onunla uğraşıyorum, kadınlar kulübünde bir sürü sayfa da yazı okudum (eşimin tlfnundan ben cezaliyim giremedim )

bu durumu yaşayıp beslenme reddi yaşayan o kadar çok kisi var ki beslenme reddi diye kendimi perişan ettim günlerdir ağlıyorum iki ayrı doktora gittim kilo almış diye beni umursamadılar bile bgn profosöre götürcez bakalım ne diyecek. Umarım geçici bir süredir çok üzülüyorum bu kızın huyu buysa diye