• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Yaa oyle mi benim de tam tersi oldu buyuk cok tikaniodu sut kaciodu hep travma olmustu artik ailecek, ek gida da oyle kacmalar oldu maalesef. Blw + ben yediriodum . Bu minik hic tikanmio ama tetikte olmakta fayda var her zaman ilk yardim acisindan sogukkanli olunuyor o stresli anlarda yapamam die dusunulsede basa gelince yapilio 😅 Allah a emanetler 🤲💕
Off en korktuğum şey. Ben de emzirmeye korkar oldum. Emzirirken nefesimi tuttuğumu fark ettim geçen, çok sıkıyorum kendimi korkudan.
Geçen tükürüğünden boğuldu. Dudakları morardı. Kucağımda idi. Eşim aldı hemen kucagimdan, müdahale etti. Neden oluyor ki acaba ? Doktor bişey demiş miydi size ? Adam akıllı bir doktorumuz bile yok bizim burada, resmen Allah'a emanetiz

Bizim bebek 4 ay aşılarını bugün saat 11 gibi oldu, akşam 6 buçukta bir delirdi 😂 garip garip ağlama sesleri şimdiye kadar duymadığım tonda. Baktım yarım saat geçiyor daha da artıyor. Hafiften ateşi vardı zaten, ölçmemiştim ama aslında ateşi için değil huysuzluğu için ateş düşürücü verdim. Verirken de boğazına kaçırdım bana öyle bir kızdı ki, gözlerimin içine bakıp kaşlarını çatarak çığlık atıyor avazı çıktığı kadar 🤣🤣 yavru kuşum benim ya… Neyse ateş düşürücü 1 saate etki etti anca sakinleşti, emmek de istemedi sallayarak uyuttum. Ama sanırım düzeldi gibi, tekrar az evvel uyku arasında emzirdim, bu gece iyi geçer inşaallah.
Canım benim yavrum yaaa. Çok geçmiş olsun. Şifa olsun aşısı. İşte bizimki de aynen dediğiniz gibi oldu. Mizaç olarak sakin kendi halinde olan bebeğim bambaşka bir bebek oldu 😅 inşallah düzelir bizimki.

Off en korktuğum şey. Ben de emzirmeye korkar oldum. Emzirirken nefesimi tuttuğumu fark ettim geçen, çok sıkıyorum kendimi korkudan.
Geçen tükürüğünden boğuldu. Dudakları morardı. Kucağımda idi. Eşim aldı hemen kucagimdan, müdahale etti. Neden oluyor ki acaba ? Doktor bişey demiş miydi size ? Adam akıllı bir doktorumuz bile yok bizim burada, resmen Allah'a emanetiz
Kendini kurtarır nefes alır merak etmeyin demişti 😀 daha dik duracak sekilde biberon ve emzirme yapıodum ben yatırmıyodum. 4 yasına geldi nrrdeyse hala takılıyo sudan boguluo 🙄 kp ve eşim de öyle bu arada 😅 inş sizinji geçer dar boğazlı deriz ona ama iştahlıdır şükür 🥰

4.ay aşısını dün olduk az önce uyandı keyfi yerinde ama vücudu sıcaktı baya. Tshirt giydirdim bir çay kaşığı calpol verdim uyurken iyice çıkar diye ne olur ne olmaz. Uykumuz iyice açıldı bu vesileyle, sabahlar olmasın 🥲

Yok yaa bebekten bebeğe değişir. Bir de ben dün bu yorumu yazdıktan sonra Harika Haftalar uygulamasına girip baktım. 9 - 16 ekim arası şimşekli bulut emojisi var 🫠 yani şu an sıçrama 4’ün içindeymiş. 25 eylül - 30 ekim arasını gösteriyor. 9-16 ekim arası en fena zamanı olarak gösteriyor. Bence bu yüzden ya. Aşılardan sonra evet ilk gece çok mıkırdandı -ki bebeğim maşallah diyim gece uyanan bir bebek değil. Ama gün içinde sürekli kucak istemesenin nedeninin atak olduğunu düşünüyorum. O nedenle merak etmeyin, aşı bir şey yapmıyor :)
İçime su serpildi ciddi anlamda :) atagi umarım kolayca tamamlar bebis yetenekleriyle birlikte...

4.ay aşısını dün olduk az önce uyandı keyfi yerinde ama vücudu sıcaktı baya. Tshirt giydirdim bir çay kaşığı calpol verdim uyurken iyice çıkar diye ne olur ne olmaz. Uykumuz iyice açıldı bu vesileyle, sabahlar olmasın 🥲
Biz de dün aşı olduk, alnı sıcak ama ölçünce normal çıktı. Bizim de uykumuz kaçtı sallanıyoruz😁

Back
X