2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Zerolika bugün senin yaptığın gibi duş aldım bebeği koydum sallanan ana kucağıyla beni göreceği yere biraz mızmızlandı ama çıkana kadar durdu iyi fikirmiş gerçekten
Mizmizlaninca iki pis pis bı ce e maymunluk yapa yapa yıkanıyorum yoksa kirden kokacaz vallahi

Kızlar benim bebeğimin uyku aralıkları kısaldı normalde uzaması gerekmiyor mu önceden 2-3 saat uyumayan bebeğim şimdi uyandıktan sonra 1 saati zor bekliyor kucağımdan koyunca uyanıyor diye kucağımda uyuyor uyanınca zaten en fazla bir saat oda zor duruyor kucak istiyor hiçbir şey yapamıyorum

Bende benzer durumdayım. Bu aralar çevreye ilgisi çok arttı kucak istiyor sürekli. Sık sık uyanıyor uzun uyumuyor 2 saattir uyutmsys çalışıyorum mesela şu an. Bunaldım.
Sizler Uyutmaya çalışırken ne yapıyorsunuz? Boşa geçen bir sürü saat yapmak istediklerimi asla yapıp bitiremiyorum koca gün pışpışla geçiyor

Ben esnemeye başlayınca zaten huzursuzlanıyor o zaman alıp emziriyorum o sırada da süpürge sesi açıyorum kendim ninni söylüyorum hemde sallıyorum hafiften emerek uyuyor ama o süreyi kaçırmışsam memeyi emip bırakıyor bağırıp ağlıyor inat ediyorum daha sesli ninni felan öyle ilgisi dağılıp odaklanıyor

Okullar başladı nihayet. Abla 2. sınıf oldu, abi 5 yaş anaokuluna başladı, evde bebekle başbaşa kalmak bana bayağı iyi gelmeye başladı. Çok şükür bugünler için Ben kızım ilk anaokula başladığında eline kalp çiziyordum, benim kalbim bu hep seninle beraberim beni özledikçe buraya bak ben hep senin yanındayım diyordum. Çok rahatlatıcı olmuştu, bayağı faydasını görmüştüm. Zamanla alıştıkça kalp çizmeye ihtiyaç olmadı. Pazartesi oğlum giderken ona kalp çizmeyi unuttum. Etrafta da tükenmez kalem filan bulacak ne yer ne zaman var. Okula vardığımızda ağlamaya başladı, çok endişe edince, ben de düşündüm aklıma şöyle bir fikir geldi, dedim ki, bak avcunun içinde damar var ya, o sen benim karnımdayken aynı göbek bağımız gibi birbirimizle iletişimde olduğumuz damarımız, beni her özlediğinde avcunun içini öp ben hemen anlarım ben de seni öperim dedim. Şimdi iki gündür bana her gün okuldan gelince diyor ki anne elimi çok kere öptüm anladın mı hissettin mi diyor. Ben de evet bugün hep elim kaşındı durdu ben de seni öptüm sen de hissettin mi senin elin de kaşındı mı diyorum o kadar mutlu oluyor ki. Size de fikir olsun diye paylaşmak istedim, evde sizi bebekle bırakmak istemeyen, sizi özleyen minik abiler ablalar için okula kolay alışmaları adına her 2 yöntemi de deneyebilirsiniz

ben bugün ilk kez bebeğimi yatak odasına yatırdım ve salona geldim. Tam bir duygusal kelebeğim şu an , çok karanlık, uyanırsa korkar , benden çok uzakta (ev 60 m2) diye söylenip duruyorum eşim zor tutuyoe Ben işe nasıl döneceğim bu şekilde ya.

İlk günler ağlayabilir ama hemen alışıyorlar . Zaten sesi gelince hemen gidersiniz bende bebeğimi yanımda uyutup 1 saat sonra uykusuz iyicr derinleşince yatak odasına götürüyorım. Çünkü ilk uyuduğunda sürekli uyanıuor her sese pış pış dediğimde geri uyuyor . Ama yatak odasında olursa ağlar uykusu açılır. Ama yavaştan bende direkt orda uyutmaya başlasam iyi olur çünkü ne tv izleyebiliyorum ne kitap okuyabilşyorum ne çay içebiliuorum ses çıkmasın diye bir süre sonra kendine vakit ayırmamak zorlar insanı

Geçen bizde koyduk kırk kere gidip baktık bugünde arkadaşım gelicek yine odaya koycam diye içim huzursuz

Normalde hep başında mı bekliyorsun
Ben kamerayı kuruyorum odasının kapısini kapatıyorum ses gitmesin diye her işimi öyle hallediyorum
Kulagimda da kulaklık genelde kameraya bakamadigimda kulagima ses geliyor

Geçen bizde koyduk kırk kere gidip baktık bugünde arkadaşım gelicek yine odaya koycam diye içim huzursuz

Normalde nerde uyutuyorsunuz ki :)) az önce arkadaşta öyle yazmıs

2 cocugu uyuttum daha yataga koyamadan karsı komsu zile basti uayndılar, fıkra bu kadar biri bir saatte uyudu tekrar , diğeri hala uyanık kafayı yemek üzereyim ağlıyorum sinirden kadını boğacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…