2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Biz bebişi de aldık denize geldik 3 günlüğüne ama çok zormuş gidilmezmiş yine de idare ediyoruz

Kizlar ben dr a goturdum beibisi 3 ay kontrolu dr sinirimi bozdu gecen hafta.. buyuk kizin dr u degil yeni baslamistim pek tanimiyorum iyi demislerdi neyse. Her gittigimde farkli bisey soyleyip sinirimi bozuyor. Bu gittigimizde vajinal yapisiklik var, pili asiemtrisi var( kalca cikigi bacak kisaligi gibi bisiymis) bilmem ne gene kalca ultrasonu yok ostrojen kremi neler soyledi. Yani ben tecrubesiz bir anne olsam kalp krizi geciririm boyle duyunca ki gene de tedirgin oldum bir haftadir bu konulari arastirip cocugu inceliyorum. Ve sonuc dr un dedigi gibi birsey asla yok. Kalca ultrasonu sonucuna gore olamaz boyle bisey sonradan diyor. Vajinal yapisiklik icin de gorsel olarak kontrol ediyorum olmasi gerektigi gibi yani tıp terimleri ve yabanci kaynaklarla bozdum kafayi bir haftadir… ben cahil olsam bilmesem ostrojen kremi verdi sursem ssaglikli cocuga yani yazik ya bu dr lardan gercekten nefret ediyorum asla ve asla inanmiyorum gene kendi anneligime guveniyorum her seferinde ayni sey benim kacinci dr umuz bu resmen piyasa yeri olmus… prof dr var yasli biraz ama ona goturcem gene kizim 3,5 yasinda asla ilac bile kullanmadi kac hastalik gecirdi gayet saglikli atlatti onun tecrubesiyle.. yasli die acaba diodum ama yok bin basar boyle dr lara…

Kanguru dışarda hiç denemedim ama normalde bile yüzü bana dönük pek durmaz evde gezdirirken bile yüzü dışarı dönük olsun istiyor :/
Valla kızı okula bırakıyoruz parka gidiyoruz yandan bakıyor hep açık bırakıyorum kafa kısmını artık destekli sırtıda bakıo bir o yana bir bu yana alışır belki. Annelikte ki mottom denemeden bilemezsin hiçbişeyi

Kızlar rota aşısı sonrası diğer aşılar gibi belirtiler oluyor mu yaptıracağız 3. Aydan sonraya kalmasın yazıyor araştırdığım yerlerde bağırsak tıkanıklığı yapabilirmiş yoksa aşı sizler yaptırdınız mı gözlemleriniz nasıl?

Benimki de hic sevmiyordu
Her agladiginda puset icinde sakinlestirdim almadim simdi alisti
Her yere gidiyorum artik

2 dozu yapıldı bizde. Herhangi bir sorun olmadı ateş vs yapmadı bizde

Kisa mesafe geziyoruz bebek arabasiyla. Uyursa cok iyi uyumazsa mola verip emiyoruz bol bol simdi abiyi okula birakicaz her gun ve alacagiz, mecbur bebek arabasinda uyumaya alisacak

Kesinlikle 60 yas ustu proflar baska. Mutlaka fikir alin. Genc doktorlar bosuna test tahlil vs de yoruyor bana gore. Cocuk doktorunda iyisine denk gelmek sart

Kızlar sizde de asiri terleme sorunu var mi? Mesela artık geceleri hava 12 dereceye düşüyor ama gece yatarken yine ter içinde uyanıyorum ben.

İstanbul'da mı yaşıyorsunuz doktor önereyim

Kızlar sizde de asiri terleme sorunu var mi? Mesela artık geceleri hava 12 dereceye düşüyor ama gece yatarken yine ter içinde uyanıyorum ben.

D vitaminine baktırt eğer normalse genetik olabilir
İlk oğlumda vardı benim arabada asla montla oturtamazdık hep atletle yolculuk yapardık

Ben normalde hiç terlemezdim terlememe sorunum vardı yani o derece. Sonra hamilelikte terlemeye başladım halen daha devam ediyor klima olduğu halde bazen dediğin gibi oluyor bende de.

Benimki de hic sevmiyordu
Her agladiginda puset icinde sakinlestirdim almadim simdi alisti
Her yere gidiyorum artik
Biz de çok denedik ama nafile. Puset dışardan bile çok konforsuz görünüyor eğri büğrü duruyor sanki çocuk. Yanlarında o kadar fazla yastık var ki benim bile içim daralıyor gerçekten. Evet koruyuculuk için böyle olmalı ama çocuk durmuyor ki içinde
Kisa mesafe geziyoruz bebek arabasiyla. Uyursa cok iyi uyumazsa mola verip emiyoruz bol bol simdi abiyi okula birakicaz her gun ve alacagiz, mecbur bebek arabasinda uyumaya alisacak
Uyku saatini denk getirirseniz tıngır mıngır uyur bence, ben bazen uyutup koyuyorum en kötü

Cok sevindim. Kesinlikle sosyallesmek gerek. Calisma hayatini birakmak benim kararimdi ama sinavim oldu resmen. Evden bir seylerin ucundan tutmaya devam etsem bile surekli evde cocuk bakar hal beni de eski halimden uzaklastirdi belki bebege bakacak varsa biraz daha toparlaninca ise donmeyi dusunursunuz siz de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…