2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bizim problemimiz de uyku koca gün 6 da uyanıp 1 saat uyudu sadece. Koca insan dayanamaz buna nasıl dayanıyor bilmiyorum. Kıyamet koptu bütün gün, uyutmak için yatırdığım her seferinde kendini yırttı. Puset gezdirmek falan denedim yok her şeye bağışıklık geliştirdi beceremiyorum sinirlerim bozuluyor vallahi

Yok beeee kitaba bakmıyor demedik, bize bakmıyor anlamında, yani benim kızım kaç tane kitap okudum asla bakmadı değişik ses tonlarıyla falan da okudum ama yok hiç oralı olmadı. Ama ben karşısına geçeyim mimiklerle ses tonlarıyla konuşayım hayvan sesleri falan yapayım dikkatini çekiyor

Bizimkide artık pusette uyumuyor önceden uyutamazsam hemen parka çıkarıyordum gezerken uyuyordu ama geride kaldı o günler kucakta uyumuyor emerken uyumuyor genel olarak uyumuyor

Aaa aslında ben bebek çocuk şarkıları sçıyordum belki de bebem böyle şarkılardan hoşlanmıyordur. Yarın bir tarkan patlatayı

Kızlar bebeğim 18 günde sadece 200 gram almış çok üzüldüm ya
Sanırım bu ay birçoğumuzun ortak sorunu kilo oldu kendi adıma konuşırsam bu ay da kilo problemimiz olacak, geçen aydan daha da az besleniyor çünkü. Neden böyle oldu bilmiyorum.
Ama yalnız olmadığınu ve birçoğumuzun aynı durumda olduğunu bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…