- 22 Kasım 2023
- 1.092
- 759
- 43
- 29
Bebeğimin yoğun gaz problemi devam ediyor o sebeple golden goat u araştırmıştım baya kusma problemi yaptığını okumuştum. Ben de probleme yönelik mama kullanmanızı tavsiye ederim, daha tecrübeli arkadaşların önerdiği gibi. Tez zamanda şifa olur inşallahAnlatamamak dahada yoruyor şimdiye kadar takmamaya zorlamaya çalışıyordum ama bugün dış gözle de görülüp çok zayıf olduğu söylenince 3 ay kontrolünde 150 gram 20 gün sonrada 100 gram almış dediğimde de çok şaşırarak tepki verdiklerinden bende çok taktım çok üzüyor beni kimsede anlamıyor tamam mama veriyorum uykulu olmadığı sürece göğsüme gelmiyor ama mamayı da 1 2 ölçeği bile bitirmiyor öğürüp atıyor bugünün zorladım diye 2 kez kustu yediğinden fazlaca off napcaz yaa
Alerji doktorumuz tahlil aldı 20 gün sonra çıkacak sonuçlar alerjik mama kullanmiyorum doktor hiç mama verme dedi ama zaten süt icmiyor saginca da az çıkıyor zaten mamayı da kesersem aç kalacak çocuk diye Golden goattan devam ediyorum bı sonuclarimiz çıksın online olana da baktirabilirim farklı görüş iyi olabilir
Mamayı Bebelac kullandım alerjiyi tetikleyince değiştirip keçi sütlü aldım alerji için iyi geldi ama kilo aldırmıyor yada bizimki içmiyor diye almıyor saglikocagi hemşiresi saat değil her ay aynı almaz diye moral vermeye çalıştı ama 3.ay 150 20 gün sonra 100 gram gerçekten çok az![]()