2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Ben de tv den yunusu bilip, o adam diye omuru takip ediyormusum geçenlerde fark etmistim :) mekani baya ovuluyor uzak olunca gidemedik

Bebekleriniz tam olarak dönüyor mu kendisi kızlar ? Benim oğluşum ayakları kaldırıyor bir girişim var ama hala dönmedi. Doktor kilosu olduğundan biraz geç olabilir endişe etme dedi. Ama insan merak ediyor tabii.

Benim bebiş tam donemiyor ben de ağır olmasindan kaynaklandığını düşünüyordum. Kilosu %90 persentil sanirim. Benimkinde de bacak ve kollarla niyet var ama popiş kalkmıyor :)

Ekmeğe sürülüp yenebilecek o kadar çok güzel şey varken gerçekten ilik sürüyor olamazsin dimi
Bu arada kavurma tarifi icin cok teşekkürler. Kuyruk yağı bulabilirsem deneyeceğim

Ekmeğe sürülüp yenebilecek o kadar çok güzel şey varken gerçekten ilik sürüyor olamazsin dimi
Bu arada kavurma tarifi icin cok teşekkürler. Kuyruk yağı bulabilirsem deneyeceğim
Kız benim hamilelik öncesi patellam kırılmıştı belim sakattı. Hani şu bacağın üstüne basmaya yarayan bozuk para gibi yusyuvarlak kemik. Neler yedirdiler bir bilsen... iliği öp başına koy tadında

Benim bebiş tam donemiyor ben de ağır olmasindan kaynaklandığını düşünüyordum. Kilosu %90 persentil sanirim. Benimkinde de bacak ve kollarla niyet var ama popiş kalkmıyor :)
Benim kuzumda öyle biraz tombuluz doktor da dedi geç olabilir hareketle ilgili şeyler. Bizimki ayaklarını kaldırıyor baya baya ama dönme yok henüz.

Benimki de tam aktif donmuyor arada beceriyor ama hep yan kaliyor cok komik insallah yapicak hanfendi caninizi sikmayin illa vardir zamani yer de bol bol vakit gecirmek lazim
Ya yerim ben kuzuyu ne güzel maşallah sizinki en azından yan dönmüş bizimki ayağı kaldırıyor Baya ama daha dönmedi

Günaydın kızlar, kaç gündür giremedim yoğun geçti biraz. Yemek falan konuşulmuş en sevdiğim sohbet konusudur buraya bir kaç gün girmeyince çok şey kaçırmılım gibi hissediyoeum dün bizim de de kontrolümüz vardı. Dik oturtmaya başlamıştım ben yavaş yavaş dr çok erken omuriliğine zarar verirsin 5. Ayın sonuna doğru başla dedi. Kucağında dik tutuyorsan yeter dedi (tam dik olmuyor ya zaten). Açıkçası biraz kafam karıştı osman hoca videolarında başlayabilirisniz diyordu. Ama J joynss arkadaşım doktoru da aynı şeyi söylemiş demek ki erken

Demir için ocean kullanabilirsin belli olmuyor bazılarında güzel yükseltiyor dedi 8 damla verdi günlük. Kiloya gelecek olursak önceki ölçüme bakmadı biraz yoğundu ama ben kıyasladım. En son 16 ağustos sağlık ocağında bakılmıştı. Ondan bu yana yani 1,5 ayda aşağı yukarı 300-400 gr almış (kıyafetle tartıldı çünkü o yüzden yuvarlıyorum). Dr kilosu şu an iyi dedi. Artık eskisi gibi kilo alması beklenmiyor. Emme sıklığı da arası açıldı yani 3 saatten önce emmiyor benimki. Percentili önemli o da iyi çıkıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…