2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Oo çok makbule geçer valla sade sade içilmez o ya

Benim düdüklü kullandığım da oluyor ama içine çok az su koyulacak ki kavurma gibi olsun yoksa haşlama gibi oluyor. Ben çoğunluk normal tencerede yapmayı tercih ediyorum. Demir döküm tencere kullanıyorum. Önce iç yağ eritiyorum, eridikten sonra içine etleri atıyorum, yüksek ateşte bir renklerinin değişmesini bekliyorum az az karıştırıyorum. Sonra altını büyük gözün küçük ateşinde kapağını kapatarak su salmasını bekliyorum. Su salıp tekrar çekmeye başlayınca tuzunu ekliyorum. Tuzunu en baştan eklersek sert olur der kayınvalidem ben de o yüzden geç ekliyorum. Sonra suyunu çekince tadına bakıyorum eğer sertlik varsa ki muhtemelen oluyor azıcık kaynar su ekliyorum, onu çekene kadar genelde yumuşamaya başlamış oluyor, tadına bakarak tekrar su gerekirse ekliyorum, hep kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişiyor. Bazen yumuşamış ama hala suyunu çekmemiş olursa kapağını açıp yüksek ateşte suyunu çekmesini bekliyorum. Ama dibini tutturmamayı kontrol etmek lazım. En sonunda eğer yağında tortu görürsem tülbent yardımıyla süzüyorum. Bazen gerek olmuyor. Çok güzel oluyor böyle.

Palude yunus emreninki sıradaki hedefimiz o ama teklifin de çok tatlı gidersen benim yerime de bir şeyler ye olur mu

Aynısı bizde de oldu. Sonradan daha azaldı gibi. Bir arkadaşımın 2 oğlu var bizde de öyle olmuştu endişe etme deyince sormadım.

Bebekleriniz tam olarak dönüyor mu kendisi kızlar ? Benim oğluşum ayakları kaldırıyor bir girişim var ama hala dönmedi. Doktor kilosu olduğundan biraz geç olabilir endişe etme dedi. Ama insan merak ediyor tabii.

Bebekleriniz tam olarak dönüyor mu kendisi kızlar ? Benim oğluşum ayakları kaldırıyor bir girişim var ama hala dönmedi. Doktor kilosu olduğundan biraz geç olabilir endişe etme dedi. Ama insan merak ediyor tabii.
Dönmüyor henüz, benimki kilolu değil ama yine de dönemiyor.

6. Ay derken bu ay bitince mi yani oturtmaya başlayacaksınız? Yoksa 6 ay komple mi bitince?

Oo çok makbule geçer valla sade sade içilmez o ya
Böyle en iliklisinden dana incikleri kızgın tavada azıcık mühürlüyorsun. Sonra olduğu gibi içinde tereyağı erittiğin düdüklüye. içine bir bütün soğan, üç beş diş sarımsak, azıcık dövülmüş tane karabiber, tuz ve yarım çay bardağı su ekleyip kapağı kapatıyorsun kaynadıktan sonra en kısıkta 50dk civarı pişiyor sonra düdüklünün kapağını açıp kontrol ediyorsun. Bu aşamada ilikler zaten tereyağı kokusunu almış oluyor ekmeğe sür ye kıvamında çok su bırakmışsa sos kıvamına gelene kadar çektirip etleri servise alınca üzerine döküyorsun. Afiyet olsun
Bu arada bizde tefalin şu meşhur düdüklüsü var nutricook muydu neydi onun en eski versiyonlarından biri. Fissler ya da yeni güzel olanlardan varsa onlarda ne kadar sürede pişer bilmiyorum

Benimkide dönmüyor arada bi çaba var ama öyle çokta hevesli değil geçen gün bi döndü devamı gelmedi

Benimki de tam aktif donmuyor arada beceriyor ama hep yan kaliyor cok komik insallah yapicak hanfendi caninizi sikmayin illa vardir zamani yer de bol bol vakit gecirmek lazim

Ben oturtuyorum valla ilkinde de izin vermisti dr tam oturamiyo zatende, yurt disinda hemen oturtup bastiriyolar cok ilginc geliyor bana da

Mama sandalyesi ikea antilop kullandim ben cok memnundum gayet saglamdi 15 aylik birakti mama sandelyesini ama ikinciye de onu kullancam bu arada konu gecmisti sanki gec donuyorum

Süt tek başına iyi gelebilir ama tatlı olunca artımaz aksine kesebilir özellikle nişasta iyi gelmiyor bir doktor söylemişti daha çok sebze meyve artırıyor ve bol bol su içmek vitamin lazım daha çok

Çık arkadaşım bunaldıkça çık dışarı. Çıkamazsan da yaz o kadar kadın boşuna toplanmadık. Hem burada birbirimizi teskin ederken kendimizle de konuşuyoruz aslında, nasıl iyi geliyor
Kesinlikle doğru söylüyorsun. Sadece birbirimizle değil, kendimizle de konuşuyoruz.
Allah sağlık versin, her şey hallediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…