2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Ömür Akkor’un Ramazan yemek programlarına bayılıyorum. Yemeklerin sadece tarifi değil tarihleri de çok ilgi çekici oluyor. Bu da çoook değişik bir tarifmiş, ilk defa ete su dışında bir şey koyulduğunu duyuyorum. Değişik tariflere açığımdır aslında ama tadını hiç hayal edemedim, bir gün denemek isterim bakalım nasıl olacak. Teşekkür ederim tarif için. Kavurma benim de kolay yaptığım bir yemek, kendi kendine pişiyor uğraştırıcı bir yanı yok ama gözün üstünde olması lazım.

Selam. Neden eller serbest ile süt arttırılmıyor ki? Ben en çoo verimi eller serbest pompada yakaladım . Sütümü o çok arttırmıştı

Selam. Neden eller serbest ile süt arttırılmıyor ki? Ben en çoo verimi eller serbest pompada yakaladım . Sütümü o çok arttırmıştı
Ben paraya kiydim Kissbobo aldim hastane tipi cekis gucunde guya. Baska marka da denedim, gogsu tam bosaltmiyor elektrikliyle cok daha fazla sagiyorum bu yuzden bosalan gogus daha cok sut uretiyor emzirme danismani da sutunuzu korumak istiyorsaniz manuel, arttirmak istiyorsaniz elektrikli kullabin demisti
Belki ben verim alamiyorumdur zira goguslerim bi hayli sekilsizlesti, makine tam kavramiyor olabilir

Omur akkor un restauranti var burda gittik inanilmaz yemekleri var efsane severim o tarzi ama hic denemedim yapmayi

Kızlar bebeği sünnet olanlara bir şey sormak istiyorum. Bebeğim 1 ay oldu sünnet olalı. Aslında iyileşme sürexi çok hızlı oldu ama pipisinin uç kısmı( derisinin sıyrıldıpı kısım) mor görübüyor bu akşam eşimle fark ettik . Öyle bir durum yaşayan oldu mu? Doktorumuza fotoğraf attım henüz cevap vermedi ama endişelendim

Tam sizinki nasıl bilmiyorum tabi ama benim büyük oğlumun mordu. Normal dedi her gören doktor. Sonra zamanla rengi düzeldi.

Gözümde canlandı benim de Bir taraftan pompaya bağlıyım bir taraftan sütü mayalayıyorum falan
Yok canım olur mu mayın döşedik yatağına nasıl uyusun
Buzluktan kışlıkları atmışsın full anne sütü dolu kocana söyle haftasonu bir beyran patlatsın madem kemik sulu
Şuan kendisi komple serseri mayın beni yine pert etti uyutamadım babasına pasladım

Mücvere bende bayılırım olsa da yesem şuan :)))
Yeşil mercimek tam bir vitamin deposu ben aşırı seviyorum doktorum banna etin yerini tutuyor dedi
Benim eşim eti çok seviyor kolestrolden tut değerler hep oynak
Ben tadını bilmem etin maşallahım var

Ben hiç yapamıyorum kavurmayi, cok sert oluyor lastik gibi. Son zamanlarda suyunu saldiktan sonra biraz sirke dökmeye başladım. Oylelikle biraz catal saplanip yenebilir oldu.
Nasil böyle çatal saplaninca dağılan kavurma yapiyorsunuz ? Düdüklü tencere kullanmiyorum o yüzden mi olmuyor

Once yuksek ateste cok kisa bir cevirip, sonra kisik ateste yavas yavas pisirince yumusak oluyor. Baska taktikler varsa ben de dinlemedeyim:)

Müthiş oluyor. Pişman etmez kesinlikle. Bu arada Ömür Akkor değil Yunus Emre Akkormuş tarifi paylaşan hoş bana fark eden bir şey yok ikisinin de yemeklerine bayılıyorum
Omur akkor un restauranti var burda gittik inanilmaz yemekleri var efsane severim o tarzi ama hic denemedim yapmayi
Ortaklıktan ayrılmadan önce biz de Zennup'a gitmiştik aklım hala yiyemediklerimde
Bence bu mutlaka denenmesi gereken tarihlerden kesinlikle denenmeli

Kavurmanın esas sırrı kuyruk yağı. Mutlaka ama mutlaka kuyruk yağında ve geniş tencerede kavrulmalı o zaman pamuk gibi olur. Ağır geliyorsa servis ederken limon sıkabilir ya da yağı süzüp 2 dk da tereyağında çevirebilirsiniz.
Ayy ben de yemek denince hemen atlıyorum mazur görün hem hobi alanım hem de Antepli gucam var

Buzluktan kışlıkları atmışsın full anne sütü dolu kocana söyle haftasonu bir beyran patlatsın madem kemik sulu
Şuan kendisi komple serseri mayın beni yine pert etti uyutamadım babasına pasladım
Allah da seni güldürsün
Söylerim de o iyice ağır yapıyor ben yiyemem bu defa Beyranı ben yaparım o çocuğa baksın bir gece yeter

Bende de sadece eller serbest var olduğu kadar deniyorum inşallah işe yarıyordur
Cezveden bir bardak döküverdiler ölçü falan bilmem
Ama sorarsan dana incikten çok güzel kolay tandırımsı bir tarifim var onu paylaşabilirim ilikse ilik yani

Kötü bir haber yok anlaşılan çok şükür Kilo alımı nasıldı? Ne kadarı doktor normal karşıladı merak ettiğim için soruyorum

Yunus emrenin ki baska kiz onun da tatlilarini ve bes cayini cok ovuyolar ona gitmedim ama cocuklarimiz ayni siniftaydi oyun grubunda ikiz kardesler konusmuo kanli bicaklilar cok ilginc geliyor bana da kilis mutfagi bir baska guzel gercekten ramazanda gittik biz of of of hamileydim ya yedim de yedim yakin olan varsa buyrun gelin gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…