2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
yoğurt tadım ile ilgili yazmıştım ama kimse görmedi galiba
tek benim doktorum mu başlatıyor 4 ayda yoğurta acaba

Genelde yoğurtla başlanır alerji durumu yoksa
Sonra kabak
Havuç
Patates
Devam edersin
Sonra bunlari karistirip corba seklinde verirsin
Ben 6. Ayda baslayacagim ama dort gozle bekliyorum ek gidayi

Kızlar biz gastroenterolojiye gittik Allah razı olsun M melekinsan arkadaşımız bilgilendirdi öncesinden, alerji tahlil sonuçlarını kendi gözlemlerimi kilo artışının azlığını falan anlattım detaylıca muayene etti zaten kistikfibrozis alan uzmaniydi doktorumuz kilosu gerçekten çok az hem alerjisi tetiklemis hemde inatçılığı tutmuş kilo almanın aksine vermiş dedi evolvianin alerjik reflü mamasını yazdı raporla sipariş ettik yarın sabah gelecek inşallah oğluma şifa olur sizi de bilgilendirmek istedim

İnşallah iyi olacak canım ben inanıyorum

Ek gıdaya bir ben hevesli değilim sanırım. Şuan o kadar kolay ki acıkınca memeyi çıkar emsin doydu tamam iş bitti

Genelde yoğurtla başlanır alerji durumu yoksa
Sonra kabak
Havuç
Patates
Devam edersin
Sonra bunlari karistirip corba seklinde verirsin
Ben 6. Ayda baslayacagim ama dort gozle bekliyorum ek gidayi
Yoğurdu hazır yoğurttan mı mayalayacağız ? Ben normalde kendimiz için jersey süt ile mayalıyorum

"Skyler5, post: 80399130, member: 1166183"]
Ek gıdaya bir ben hevesli değilim sanırım. Şuan o kadar kolay ki acıkınca memeyi çıkar emsin doydu tamam iş bitti
[/QUOTE]
Bende hiç hevesli değilim, bi yandan korkuyorum bı yandan merak da ediyorum bakalım ayyy inşallah güzel güzel yer bebislerimiz

Kızlar çok alakasız bir şey soracağım, siz bebeğinizle fotoğraf paylaşıyor musunuz sosyal platformlarda? Ben hala aşamadım tanıdıklarımın belki %70i görmedi. Hem nazar hem onun tercih hakkının olmaması beni huzursuz ediyor. Ne bileyim, sanki onun adına yanlış bir şey yapıyormuşum gibi geliyor nedense. Diğer yandan da bir tanecik bebeğim var, yerle gökle paylaşasım geliyor o kadar fotoğraf çektim ay ay konsept yapıp. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bende sürekli çekiyorum ama çok korkuyorum paylaşmaya çünkü bebek isteyip olmayan çok var nazardan korkuyorum açıkçası. Ama beraber ailecek onun arkası dönük çekiliyoruz onları paylaşıyorum

Bende net bir şekilde paylaşmadım. Ay ay konseptli bende çektim ve emoji koyarak paylaşıyorum. Sanırım yaşına gelince bir iki paylaşırım ama sürekli göstermem çünkü devir cidden kötü ve ileride kendisi karar versin dediğiniz gibi :) elini ve ayağını paylaşıyorum sık olmamak kaydıyla :)

Yalnız değilsin zaten her şeye yetişmek yeteri kadar zor bir de yok 3 gün kuralı yok sebzelere alışsın aman bunu beğenmedi bilmem ne düşündükçe geriliyorum

Hamileyken bile instaya foto koymayan ben hediyelik hastaneden isminin göründüğü kare bile yok yani. Birçok kişiyi şok etmek için direkt bebekle foto koymak istiyorum. Ne zaman olur bilmiyorum tabi ama yakın çevrem biliyor sürekli foto atıyorum onlara

Yoğurt tadımlara başlayan var mı ? bu hafta başlıyoruz biz
Geçen ay götürdüğümde doktor bu ay için ek gıdaya başlarız demişti ama bu ay farklı bir doktora götüreceğim bakalım o ne diyecek… Diğer bebeklerimde 6 ay dolunca başlamıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…