- 29 Haziran 2022
- 4.270
- 2.405
- 83
- 32
Bende 1 kez oldun sonra bir daha olmadı. Enteresan şekildevalla bana da öyle geliyor :)
ne güzel regl olmuşsunuz ben daha olmadım onun çok huzursuzluğu var bende de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1 kez oldun sonra bir daha olmadı. Enteresan şekildevalla bana da öyle geliyor :)
ne güzel regl olmuşsunuz ben daha olmadım onun çok huzursuzluğu var bende de
Bizim kide 5m ay dediBizim doktor tadımlara 5. ayda başlayalım dedi bu sabah![]()
Biz 6. Aydayoğurt tadım ile ilgili yazmıştım ama kimse görmedi galiba
tek benim doktorum mu başlatıyor 4 ayda yoğurta acaba![]()
yoğurt tadım ile ilgili yazmıştım ama kimse görmedi galiba
Bugün hemşiremiz 5. Buçuk ayda tadım ile başlarız dedi ama ben sanırım 6. Ayda başlarım.yoğurt tadım ile ilgili yazmıştım ama kimse görmedi galiba
Benim ağustos ve eylülde leke şeklinde olmamış gibi oldu. Ama 2 ekimde baya baya regl oldum. Normalden daha çoktu. Ama 5 günde bitti. Bakalım bir sonraki ne zaman olacak.Bende 1 kez oldun sonra bir daha olmadı. Enteresan şekilde
İnşallah iyi olacak canım ben inanıyorumKızlar biz gastroenterolojiye gittik Allah razı olsun M melekinsan arkadaşımız bilgilendirdi öncesinden, alerji tahlil sonuçlarını kendi gözlemlerimi kilo artışının azlığını falan anlattım detaylıca muayene etti zaten kistikfibrozis alan uzmaniydi doktorumuz kilosu gerçekten çok az hem alerjisi tetiklemis hemde inatçılığı tutmuş kilo almanın aksine vermiş dedi evolvianin alerjik reflü mamasını yazdı raporla sipariş ettik yarın sabah gelecek inşallah oğluma şifa olur sizi de bilgilendirmek istedim![]()
Yoğurdu hazır yoğurttan mı mayalayacağız ? Ben normalde kendimiz için jersey süt ile mayalıyorumGenelde yoğurtla başlanır alerji durumu yoksa
Sonra kabak
Havuç
Patates
Devam edersin
Sonra bunlari karistirip corba seklinde verirsin
Ben 6. Ayda baslayacagim ama dort gozle bekliyorum ek gidayi
Probiyotik maya ile mayala demişti bana kız kardeşimYoğurdu hazır yoğurttan mı mayalayacağız ? Ben normalde kendimiz için jersey süt ile mayalıyorum
6.ayı bekliyoruz biz .en erken 5 buçuk da dedi doktorumuz.Kafanizi karıstirmayim ama 4.ay çok erken değil mi ?yoğurt tadım ile ilgili yazmıştım ama kimse görmedi galiba
Bende sürekli çekiyorum ama çok korkuyorum paylaşmaya çünkü bebek isteyip olmayan çok var nazardan korkuyorum açıkçası. Ama beraber ailecek onun arkası dönük çekiliyoruz onları paylaşıyorumKızlar çok alakasız bir şey soracağım, siz bebeğinizle fotoğraf paylaşıyor musunuz sosyal platformlarda?Ben hala aşamadım tanıdıklarımın belki %70i görmedi. Hem nazar hem onun tercih hakkının olmaması beni huzursuz ediyor. Ne bileyim, sanki onun adına yanlış bir şey yapıyormuşum gibi geliyor nedense. Diğer yandan da bir tanecik bebeğim var, yerle gökle paylaşasım geliyor o kadar fotoğraf çektim ay ay konsept yapıp. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Tam olarak aklımdan geçenVay vay vay Paxos ablam hoş geldin diyorsun![]()
Yüzler hep gülsün ya çok da şaapmamak lazım
![]()
Bende net bir şekilde paylaşmadım. Ay ay konseptli bende çektim ve emoji koyarak paylaşıyorum. Sanırım yaşına gelince bir iki paylaşırım ama sürekli göstermem çünkü devir cidden kötü ve ileride kendisi karar versin dediğiniz gibi :) elini ve ayağını paylaşıyorum sık olmamak kaydıyla :)Kızlar çok alakasız bir şey soracağım, siz bebeğinizle fotoğraf paylaşıyor musunuz sosyal platformlarda?Ben hala aşamadım tanıdıklarımın belki %70i görmedi. Hem nazar hem onun tercih hakkının olmaması beni huzursuz ediyor. Ne bileyim, sanki onun adına yanlış bir şey yapıyormuşum gibi geliyor nedense. Diğer yandan da bir tanecik bebeğim var, yerle gökle paylaşasım geliyor o kadar fotoğraf çektim ay ay konsept yapıp. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Yalnız değilsinEk gıdaya bir ben hevesli değilim sanırım. Şuan o kadar kolay ki acıkınca memeyi çıkar emsin doydu tamam iş bitti![]()
Hamileyken bile instaya foto koymayan benKızlar çok alakasız bir şey soracağım, siz bebeğinizle fotoğraf paylaşıyor musunuz sosyal platformlarda?Ben hala aşamadım tanıdıklarımın belki %70i görmedi. Hem nazar hem onun tercih hakkının olmaması beni huzursuz ediyor. Ne bileyim, sanki onun adına yanlış bir şey yapıyormuşum gibi geliyor nedense. Diğer yandan da bir tanecik bebeğim var, yerle gökle paylaşasım geliyor o kadar fotoğraf çektim ay ay konsept yapıp. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Geçen ay götürdüğümde doktor bu ay için ek gıdaya başlarız demişti ama bu ay farklı bir doktora götüreceğim bakalım o ne diyecek… Diğer bebeklerimde 6 ay dolunca başlamıştık.Yoğurt tadımlara başlayan var mı ? bu hafta başlıyoruz biz