Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 4. ay aşılarını bugün olmuştuk. Bebeğimin ateşi 37.6 oldu ve inanılmaz huysuzlaştı o kadar huzursuzlaştı ki şurup verdim öyle uyuya kaldı. 2 aylık aşılarda bile böyle olmamıştı. İnşallah daha çok yükselmez ateşi. Daha hafif giydirdim ince bir müslinle tek kat örttüm takipteyim.
Arada paylaşıyorum ben. Eşim paylaşma derse %100 paylaşıyorum. Geçen liseden hiç sevmediğim biri yazmıştı "ama ben paylaşamam çocuğum başka çocuklar gibi değil çok güzel nazar değer" diye ona sinirlenip bir tur daha paylaştım. Ay benim bu tepkiselliğim
Öylelerinin veliliği hiç çekilmiyor. Allah onun çocuğu ile ayni sınıfa düşecek diğer çocukların annelerine sabır versin sınıf buluşmaları olduğunda olur böyle bir iki numune ne kadar harika çocukları olduğunu dinler diğer veliler.
Kızlar 4. ay aşılarını bugün olmuştuk. Bebeğimin ateşi 37.6 oldu ve inanılmaz huysuzlaştı o kadar huzursuzlaştı ki şurup verdim öyle uyuya kaldı. 2 aylık aşılarda bile böyle olmamıştı. İnşallah daha çok yükselmez ateşi. Daha hafif giydirdim ince bir müslinle tek kat örttüm takipteyim.
İlk aşıları yaparken doktor bize bunlar hafif geçiyor bir sonraki aşılar çok ağır geçecek demişti. Korkarak bekliyorum.
Cok gecmis olsun.
Bu arada bizim ponçik pazar günü dönmeye başladı. Popoyu atmayi başardı sonunda.
İlk aşıları yaparken doktor bize bunlar hafif geçiyor bir sonraki aşılar çok ağır geçecek demişti. Korkarak bekliyorum.
Cok gecmis olsun.
Bu arada bizim ponçik pazar günü dönmeye başladı. Popoyu atmayi başardı sonunda.
Hay maşallah ne güzel dönmüş :) Darısı bize olsun. Ay valla çevremde de burada kızlarda ateş çok olmadı geldi geçti dediler valla bizimki 2. ay aşılarından fena oldu. Bir de 2. ay aşıları daha fena derler. Her bebekte aynı olmaz tabii. İnşallah bebeğiniz kolayca atlatır
Hayır herhangi bir alerjisi yok bizim doktor biraz erkenci çıktı erken ek gıda serüvenine başlatıyor tadımlık ya böyle kaşığın ucuyla yavaştan yavaştan tattıralım. Dedi
Internette biraz ek gıda ile ilgili araştırma yaptım da her şeyin değişik tarzı ek gıdalar çıkmış vallahi benim oğlum erişte ve Tahrana çorbası ile büyümüştü bebe bisküvisi yok bebek ekmeği yok artık birbirimize tarif göndeririz buradan
Ya eşimle bunu konuşup duruyoruz. Bu zamana kadarki aşılarında hiç olmamıştı ama bu 4. ay aşılarından sonra bi huysuzlaştı. Ne koyuyorlar kardeşim bu aşıların içine diyip duruyoruz :) tabii ki şaka yapıyoruz ama yani kucakta duran çocuğum kucakta da durmuyor. Cuma günü olmuştu aşı. 3 gündür bi değişik. Saatlerce ağlama vs gibi bi durum yok ama bi mızmız yani. Piyanolu oyun halısı, ana kucağı vs 5 dk oyalanmıyor. Annem aşıdan bacakları sızlıyordur diyo buna sığındım :) inşallah yarın geçer çünkü yarın evde tekim
Ya eşimle bunu konuşup duruyoruz. Bu zamana kadarki aşılarında hiç olmamıştı ama bu 4. ay aşılarından sonra bi huysuzlaştı. Ne koyuyorlar kardeşim bu aşıların içine diyip duruyoruz :) tabii ki şaka yapıyoruz ama yani kucakta duran çocuğum kucakta da durmuyor. Cuma günü olmuştu aşı. 3 gündür bi değişik. Saatlerce ağlama vs gibi bi durum yok ama bi mızmız yani. Piyanolu oyun halısı, ana kucağı vs 5 dk oyalanmıyor. Annem aşıdan bacakları sızlıyordur diyo buna sığındım :) inşallah yarın geçer çünkü yarın evde tekim
Bu kadar mıkırdanmazdu bebeğim. Bir değişik oldu. Durmuyor. Ne kucakta ne ana kucağında ve sürekli mızmızlanma halinde inşallah geçicidir. Durduk yere Çocuğu düzenin de etmiş oldum gibi hissettim. Tabii her şey onun iyiliği için bakalım izliyorum.
Öylelerinin veliliği hiç çekilmiyor. Allah onun çocuğu ile ayni sınıfa düşecek diğer çocukların annelerine sabır versin sınıf buluşmaları olduğunda olur böyle bir iki numune ne kadar harika çocukları olduğunu dinler diğer veliler.