• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Size de çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 bizde 10.30 gibi yaptık.
Bebiş uyuyor ama ben uyuyamadım. Yanakları buz gibi. Emzirmek için aldım kucağıma kafasıda normaldi sıcaklığı.memeyi ağzına aldığında ise her zamankinden farklıydı, baya sıcaktı ağız içi. İlk kez böylr bi şey görüyorum. İç sıcaklığı fazla sanırım
İnsan ne yapacağını bilemiyor. Bende mevsimlik bir pijama giydirdim ve üstüne kalın battaniye örttüm ama kollar falan hep dışarda. Evde biraz serin. Ses çıkartıp duruyor uykusunda. aksi gibi yarına da sabah erkenden başlamak üzere tonla işim var dışardayım.
İnş şifa olsun tüm bebişlere 🤲
Gerçekten öyle insan ne yapacağını şaşırıyor. Bende ince mi örttüm üşür mü kalın örtsem atesi tekrar çıkar mı diye düşünmekten olan uykum da kaçtı.
Sabaha birşeyleri kalmaz inşallah.Annesi de tüm işlerini halleder🌸

Kızlar ya yazdıklarınızı takip edemedim kusura bakmayın
Bebeğim aşırı huysuz hep elimde kolumda olmak istiyor günlerdir emmeyen bebem sütüm yok diye memeye yapıştı hiç mama içmedi sütte yok bugunde aç kaldı 😥 sesi kısılıncaya kadar ağlayıp uyuyakaliyor yere koyduğum gibi uyanıyor yine kucak istiyor alt dişlerinde kabartı var acaba onların mı acısı benim elim dışında da bişey sokmuyor ağzına elimi yakaladığı yerde meme emzik ne varsa atıp parmaklarımı emmeye çalışıyor ısırma kaşıma da yapmıyor emiyor sadece kaşıyıcıyla uğraşsın diye eline veriyorum atıp bağırıyor dayanamadım ağrı kesici verdim kaşığı yakalayıp yaladı ay sinirden ne güldüm ama 🤦🏻‍♀️
Şimdi uyuyakaldı bırakmaya korkuyorum yine kalkacak diye
Asıl soruma geleyim 🤭 tüm aşı yaptıran kuzulara geçmiş ve şifa olsun inşallah ❤️
Bizimkinin kan değerlerinde enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik başladık 4.günümüzdü hemşire aşıya çağırdı antibiyotik devam ettiğimiz için pazartesiye erteledi 2.ay aşıları ilk 2 gün huysuzlukla geçmişti ağlama krizleri yoktu ağrısı var gibi sızlanıyordu sadece acaba bu aşılar nasıl geçiyor ilk asilar gibi mi yoksa kendimi krizli birkaç geceye hazırlasam mı bu günün ardından aşı korkusu sardı beni 🥹
Alerjik mama ne zaman gelecekti, ben ona yordum ağlamasını😔

Benim kızın odası bu, Montessori ama normal baza ölçüsünde ben de büyük istemedim oda küçük, oyun alanı kalsın istediğim için, bide bu ev gibi falan aşırı abartı şeyler de istemedim öyle 9 10 yaşına kadar kullanabilen diye hemde ben sevmem öyle kalabalık görüntü 😃 sadeciyim, 5. Ayda geçireyim alışana kadar bir ay yanında yatarım 6. Ay yalnız yatmaya alışmış olsun diye düşünüyorum ama doğru mu yaparım bilmiyorum da emzirmedigim için daha kolay olur gibi geliyor gece iki kez uyanıyo ikinci uyanışı sabaha doğru oluyo zaten
Güle güle vakit geçirsin minnoş odasında çok güzel olmuş🥰 yatağın ölçüsü nedir?

Tabiki değil gece uykusuna 9 gibi yatiririm 8 buçuk gibi yıkar masaj , karnını doyur falan derken 9 gibi uyuturum bgn misafirde vardi 8 de uykusu geldi hiç durmadı ağladı gittim uyuttum uyuyor ben salona misafirlerin yanına gelip oturmadan ağladı öyle belki 5 kez gittim yanına güzel dalardi genelde gece uykusuna ama 3 gündür benim kızda geceleri dalmakta zorlanıyor atak bitti diye seviniyordum ama tekrar gösteriyor gibi kendini dün gece de resmen yine yarım saatte bir uyanıp ağladı 🤦 bakalım bu gece beni neler bekliyor 💆 inşallah güzel uyur yaaa çok basım ağrıyor 💆💆
Bütün gece boğuşuyoruz gerçekten yarım saatte bir uyandı en son pes ettim kalktık şu an. Ataktandır diye inanmak istiyorum geçici olduğunu bileyim yeter psikolojim bozuldu gece olsun istemiyorum :/ Gündüz uykuları nasıl Miray ın?

Back
X