Burcu ben kayınvalidemle aynı mahallede oturuyorum (maalesef) kayınvalidem zor bir karakter sınır bilmez birisi , asla saygı duymaz karşısındaki insana, 8 sene kızıyla aynı sitede oturmuş, görümcem kendi annesinden illallah etti çünkü cidden asla sınır bilmiyor, özel hayata saygısı yok,bana da çok yapmak istedi biz biyere gittiğimizde eşimi arayıp ağlardı beni götümediniz diye , bize çat kapı gelirdi, bide yeni evliyken bile aynı mahallede oturmamıza rağmen gelir bizde kalırdı saçma bi şekilde

neyse bize çat kapı gelmeleri biz eşimle düzenli spora gitmeye başladığımızda kesildi çünkü iki kez kapıda kaldılar , bi gün ben arkadaşıma gidiyorum da onu kabul etmiyorum diye eşimi arayıp eşime bağırmış, eşimde bir güzel ağzının payını verdi

bende kayınvalideme yüzümü asla gülemem çünkü gülmediğim halde aşırı lakayt, yazları Sinop da köydeler işte bu sene bizde köye gittiğimizde köyde bazı sorunlar yaşadık ve konuşmama kararı aldım ki konusabilirim aslında ama , konusursam yine hiç bi sınır bilmeyecek bebekten dolayı kışın genelde evde olacağım için sabahtan çat kapı gelecek gece yatmaya kadar boş boş oturur bide bi faydası olmaz, uyucagimi söylesem bile gitmez cidden çok degisik ,gece olunca beni bırakiver der eşime , sırf bu sınır tanımayan hali yüzünden konusmayacam kafam rahat olsun çünkü, bebeği bahane edip çıkmayacak bizden, torununu çok seviyor olsa doğumdan bir hafta sonra köye gidip daha bir hafta önce döndüler 4 buçuk ay görmedi torununu biz 2 ay önce gittik işte 5 gün kaldık , gerçi benim işime geldi de köyde olmaları

yani ben çözümü konuşmamakta buldum arkadaşım

ayyy çok uzun yazdım