• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Et ve kıymayı hiç pişirip atmadım difrize. Acaba tam olarak nasıl oluyor ? Herhangi bir zararı ya da buzluk kokusu siniyor mu? Ben düdüklü kullanmaktan korktuğum için et i normal tencerede pişiriyorum bu da çok yorucu oluyor . Toplu yapıp difrize atmak mantıklıymış
Taze taze alıyorum, biliyorsunu Difrizden çıkan et tekrar atılmaz. Normal pişirdiğim şekliyle pişiriyorum hem eti hem kıymayız Sonra kağıt bardaklara porsiyon porsiyon koyuyorum. Yemeğim olmadığında mikrodalgada çözdürüyorum. Tavada da ısıtılır çözdürülür. Kıymalı makarna, et sote, patlıcan pişiriyorum üzerine koymalı patlıcan ya da bezelye. Ben çok rahat ettim bı şekild. Düdüklü kullanmıyorum aynı şekilde.

Merhabalar 8+5 deyim çok fena huzursuz bacak sendromu yaşıyorum zaten önceden olurdu ama bu kadar olmazdı ne yapacağımı bilmiyorum tavsiye istiyorum. Önceden yüz üstü yatar dizimi karnıma çekerdim şimdi onu da yapamıyorum bazen ayağıma çorap bağlıyorum ama oksapar kullandığım için acaba damarları etkiler mi diye şüpheleniyorum zaten pıhtılaşma riskimde var 9 ay devam edecem oksapara. Sürekli devam edecek mi böyle 3. tremesterda daha fazla oluyormuş ben daha başındayım :(

Kesinlikle haklısınız onun sınırlarını çizememesinden kaynaklanıyor . Ama maalesef duygu sömürüsü çok fazla yapıyorlar . Eşim 10 sene tek çocuk olarak büyümüş dolayısıyla ailesi fazla düşkün ona ve ordan vurmaya çalışıyorlar sürekli. Senden başka kimimiz var vs vs . Aman bilmiyorum ya eşimde normalde istemiyor sakinliği sevitoe ama ailesi üzülecek diye ödü kopuyor🤦🤦🤦
Kocaların hiçbiri mükemmel şahane değildir 😂 o sınırı çizemedikçe böyle olmaya devam edecek. Onlar kırılmasın ama burcu kırılsın oluyor. Güzelce konuştuğunuzda bir şey değişti mi ?

Merhabalar 8+5 deyim çok fena huzursuz bacak sendromu yaşıyorum zaten önceden olurdu ama bu kadar olmazdı ne yapacağımı bilmiyorum tavsiye istiyorum. Önceden yüz üstü yatar dizimi karnıma çekerdim şimdi onu da yapamıyorum bazen ayağıma çorap bağlıyorum ama oksapar kullandığım için acaba damarları etkiler mi diye şüpheleniyorum zaten pıhtılaşma riskimde var 9 ay devam edecem oksapara. Sürekli devam edecek mi böyle 3. tremesterda daha fazla oluyormuş ben daha başındayım :(
Kramp mı giriyor bacağınıza?

Kesinlikle haklısınız onun sınırlarını çizememesinden kaynaklanıyor . Ama maalesef duygu sömürüsü çok fazla yapıyorlar . Eşim 10 sene tek çocuk olarak büyümüş dolayısıyla ailesi fazla düşkün ona ve ordan vurmaya çalışıyorlar sürekli. Senden başka kimimiz var vs vs . Aman bilmiyorum ya eşimde normalde istemiyor sakinliği sevitoe ama ailesi üzülecek diye ödü kopuyor🤦🤦🤦
Burcu ben kayınvalidemle aynı mahallede oturuyorum (maalesef) kayınvalidem zor bir karakter sınır bilmez birisi , asla saygı duymaz karşısındaki insana, 8 sene kızıyla aynı sitede oturmuş, görümcem kendi annesinden illallah etti çünkü cidden asla sınır bilmiyor, özel hayata saygısı yok,bana da çok yapmak istedi biz biyere gittiğimizde eşimi arayıp ağlardı beni götümediniz diye , bize çat kapı gelirdi, bide yeni evliyken bile aynı mahallede oturmamıza rağmen gelir bizde kalırdı saçma bi şekilde 😃 neyse bize çat kapı gelmeleri biz eşimle düzenli spora gitmeye başladığımızda kesildi çünkü iki kez kapıda kaldılar , bi gün ben arkadaşıma gidiyorum da onu kabul etmiyorum diye eşimi arayıp eşime bağırmış, eşimde bir güzel ağzının payını verdi 😃 bende kayınvalideme yüzümü asla gülemem çünkü gülmediğim halde aşırı lakayt, yazları Sinop da köydeler işte bu sene bizde köye gittiğimizde köyde bazı sorunlar yaşadık ve konuşmama kararı aldım ki konusabilirim aslında ama , konusursam yine hiç bi sınır bilmeyecek bebekten dolayı kışın genelde evde olacağım için sabahtan çat kapı gelecek gece yatmaya kadar boş boş oturur bide bi faydası olmaz, uyucagimi söylesem bile gitmez cidden çok degisik ,gece olunca beni bırakiver der eşime , sırf bu sınır tanımayan hali yüzünden konusmayacam kafam rahat olsun çünkü, bebeği bahane edip çıkmayacak bizden, torununu çok seviyor olsa doğumdan bir hafta sonra köye gidip daha bir hafta önce döndüler 4 buçuk ay görmedi torununu biz 2 ay önce gittik işte 5 gün kaldık , gerçi benim işime geldi de köyde olmaları 😃 yani ben çözümü konuşmamakta buldum arkadaşım 😃 ayyy çok uzun yazdım

Kocaların hiçbiri mükemmel şahane değildir 😂 o sınırı çizemedikçe böyle olmaya devam edecek. Onlar kırılmasın ama burcu kırılsın oluyor. Güzelce konuştuğunuzda bir şey değişti mi ?
Haklısın diyor dikkat edecem diyor . Sonra yok üzülüyorlar yok annem hastalandı yok torunlarını özlüyorlar cart curt klasik işte

Burcu ben kayınvalidemle aynı mahallede oturuyorum (maalesef) kayınvalidem zor bir karakter sınır bilmez birisi , asla saygı duymaz karşısındaki insana, 8 sene kızıyla aynı sitede oturmuş, görümcem kendi annesinden illallah etti çünkü cidden asla sınır bilmiyor, özel hayata saygısı yok,bana da çok yapmak istedi biz biyere gittiğimizde eşimi arayıp ağlardı beni götümediniz diye , bize çat kapı gelirdi, bide yeni evliyken bile aynı mahallede oturmamıza rağmen gelir bizde kalırdı saçma bi şekilde 😃 neyse bize çat kapı gelmeleri biz eşimle düzenli spora gitmeye başladığımızda kesildi çünkü iki kez kapıda kaldılar , bi gün ben arkadaşıma gidiyorum da onu kabul etmiyorum diye eşimi arayıp eşime bağırmış, eşimde bir güzel ağzının payını verdi 😃 bende kayınvalideme yüzümü asla gülemem çünkü gülmediğim halde aşırı lakayt, yazları Sinop da köydeler işte bu sene bizde köye gittiğimizde köyde bazı sorunlar yaşadık ve konuşmama kararı aldım ki konusabilirim aslında ama , konusursam yine hiç bi sınır bilmeyecek bebekten dolayı kışın genelde evde olacağım için sabahtan çat kapı gelecek gece yatmaya kadar boş boş oturur bide bi faydası olmaz, uyucagimi söylesem bile gitmez cidden çok degisik ,gece olunca beni bırakiver der eşime , sırf bu sınır tanımayan hali yüzünden konusmayacam kafam rahat olsun çünkü, bebeği bahane edip çıkmayacak bizden, torununu çok seviyor olsa doğumdan bir hafta sonra köye gidip daha bir hafta önce döndüler 4 buçuk ay görmedi torununu biz 2 ay önce gittik işte 5 gün kaldık , gerçi benim işime geldi de köyde olmaları 😃 yani ben çözümü konuşmamakta buldum arkadaşım 😃 ayyy çok uzun yazdım
Bacım seninki de faciaymış cidden😂 yani zaten ben uzakta yaşadığım için şükrediyorum. Değil aynı mahalle aynı şehir bile plsaydı ya küserdik ya boşanırdok başka seçenek olmazdı muhtemelen. Şimdi uzaktalar diye idare etmeye çalışıyorum .🤦

Anlık bizi çekmişler 🤣🤣
Ağlıyor mu oynuyor mu ne yapıyor anlamamisken video atağımızı hatırlattı

Merhaba
Bende doğuma 3 , 5 Hafta kala kadar devam etti.Çildirmak üzereydim. Her gece uyuyamadığım için ağlıyordum.Oturuken çok ağrıdığı için hep ayakta geziyordum.Pskilojik olarak cok yipratmisti.Hayat kalitem sıfıra düşmüştü.Bir an önce doğum zamanı gelsin istiyordum.
Farkli marka magnezyumlar denedik olmadı.
En son ocean un üçlü kombinasyonunu içtim.uc bes hafta kadr öyle rahatladım.
Bende oksapar kullandım .

Benimki çığlık atar gibi yapıyor ya sizde de oluyor mu 😄
Evet evet keşke video atabilsek önce çığlık sonra dudak buzup böö diyor Bücür sanki korkacam ondan bende dudakları kistiriyorum kahkaha atıyor 😅😅

Hayır hiç yapmıyorum öyle konserve, domates menemenlik filan da hiç yapmadım hayatımda, ne tür yemekler yapıyorsunuz siz mesela? Bir günde birkaç çeşit yemek mi yapıyorsunuz? Yoksa tek çeşit ama fazla mı yapıyorsunuz?
Sulu tüm yemekler oluyor , ilk aklıma gelenler
-domates , mercimek, tarhana, yoğurt çorbası ,nohut, bezelye, fasulye(tazesi-yeşili)

Yemekleri iki gecelik gibi pişiriyorum ikiye bölüp kavonoza koyuyorum kapaklarını kapattıktan sonra bakıyorum sızmıyor ters çevirip soğumaya bırakıyorum

Her yemekte soğan patates salça duruma göre kıyma oluyor doğrayıp bölüyorum tencerelere sonra sebzesi suyu kendi kendine pişiyorlar

Kavanoz yemeği yapmasam biz aç kalırız 😅 3 haftaya kadar açmadığım oldu ve bozulmuyor

Back
X