• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Saat 7 buçuk ve hala uyumadı uyku pozisyonuna bile getiremiyoruz yattığı an bi yerine bişey olmuş gibi ağlıyor karnını da doyuramadim yıktı ortalığı en son çare besige koyup hızlı hızlı sallamak oldu bir tek öyle sustu 🤦 şimdi babası veriyor mamasını ben daha fazla ağlama sesi duymak istemiyorum bu neydi benim bgn yaşadığım yaaa sabah 6 dan akşam 7 bucuga kadar toplamda bir bir buçuk saat anca uyudu ve 13 buçuk saat ağladı hemde sesli sesli çığlık kıyamet ağladı arada dinlendi sonra yine ağladı 🤦🥵 yemin ediyorum 2. Çocuğu hatta 1 den fazla çocuk yapan bütün kadınlar alfadır yoksa yapılacak iş değil 🤦
Ama 138 günlük senin bebe ya, o civarda biter diye umuyordum :( Sizin atak biraz geç başladı galiba. Ben saldım ne zaman biter diye düşünmeyeceğim gerçekten bir gün aniden olsun ve şaşırayım istiyorum, öyle inanıyorum ama peşinden diş mevzusu var ve benim kızım çok tahammülsüz. En nihayetinde , çocuk kolay büyümüyormuş arkadaşlar 1,5 yaşa kadar çekeceğimiz var bence kabullenelim :/

Kızlar ya bebeği yalnız büyütüyorum ailelerimiz burda değiller . Bebeğim yalnız büyümesin azıcık insan görsün diye hemen hemen hergün siteye indiriyoruz ya ben ya babası. Parka götürüyoruz çocukları izlesin vs diye . Ona rağmen bugün bür arkadaşımın evine gittik kızı yüksek sesle konuştuğu için bebeğim korkup ağladı ve 1 saat boyunca full ağlado. Her sakinleştirdiğimde arkadaşın kızına bakıp bakıp tekrar ağladı🤦 arkadaşımda şey dedi sık sık insanların içine çokar yalnızlığa alışmış dedi. Aslında dediğim gibi hergün çıkarıyoruz ama neden böyle oldu anlamadım. Acaba gerçekten yalnızlığa alıştığı için mi yokse yüksek sesten mi korkuyor çözemedim🤦 1 saat boyunca ağladı ayakta kucağımda susturmaya çalıştım en sonda kalkıp eve geldim pert bir vaziyette .

Kızlar ya bebeği yalnız büyütüyorum ailelerimiz burda değiller . Bebeğim yalnız büyümesin azıcık insan görsün diye hemen hemen hergün siteye indiriyoruz ya ben ya babası. Parka götürüyoruz çocukları izlesin vs diye . Ona rağmen bugün bür arkadaşımın evine gittik kızı yüksek sesle konuştuğu için bebeğim korkup ağladı ve 1 saat boyunca full ağlado. Her sakinleştirdiğimde arkadaşın kızına bakıp bakıp tekrar ağladı🤦 arkadaşımda şey dedi sık sık insanların içine çokar yalnızlığa alışmış dedi. Aslında dediğim gibi hergün çıkarıyoruz ama neden böyle oldu anlamadım. Acaba gerçekten yalnızlığa alıştığı için mi yokse yüksek sesten mi korkuyor çözemedim🤦 1 saat boyunca ağladı ayakta kucağımda susturmaya çalıştım en sonda kalkıp eve geldim pert bir vaziyette .
kızı küçük müydü?Bebekler çocuk ve yetişkin ayırt edebiliyorlar. Bence garipsediği için ağlamıştır, arkadaşım da bahsetmişti ilk çocuk gördüğünde ağladı, sonra çok sevdi diye. Benim bebeğim bazı yetişkinlere bile ağlıyor başta yabancıladığı için. Küçük bir insan görüp bir de bağırınca tuhaf gelmiştir bir çok şeyi ilk kez görüyorlar hala neticede ☺️

Bgn bende acaba diş mi diyirum bakalım anlarız artık , tetagil denediniz mi temiz içerik diyorlar onun için almak lazım dursun kenarda
Denedim sadece bir saat rahat ettirdi çok da kullanmak istemedim o yüzden. Karanfil kürünü denedim sonra ondan da korktum işte mukozaya zarar verir diyenler var ağlamak istiyorum sadece calpolle rahatlıyo

Ama 138 günlük senin bebe ya, o civarda biter diye umuyordum :( Sizin atak biraz geç başladı galiba. Ben saldım ne zaman biter diye düşünmeyeceğim gerçekten bir gün aniden olsun ve şaşırayım istiyorum, öyle inanıyorum ama peşinden diş mevzusu var ve benim kızım çok tahammülsüz. En nihayetinde , çocuk kolay büyümüyormuş arkadaşlar 1,5 yaşa kadar çekeceğimiz var bence kabullenelim :/
Bizim atak en önce baslayanlardaniz 3,5 aylıkken bayaaa uyku gerilemesi yaşadık dedim ya iki hafta sürdü geçti çok şükür sonra bu hafta tekrar ettik 5 gün sürdü geçti demsitim iki gecedir normaldi ama bu sabah içinden deccal çıktı kızımın 😀 cidden gülüyorum falan ama çok zor bi gündü

Deli olduk zaten iyice burç konuşulmuş cidden hem yeni nesil bebek bizim bebekler hemde ikizler burcu 🤮
İkizler burcu insanını çok severim çok iyi anlaştığım bir burç grubu normalde ama yok burç falan değil bu 2025 bebeleri bşr değişik bence 🤦‍♀️

Denedim sadece bir saat rahat ettirdi çok da kullanmak istemedim o yüzden. Karanfil kürünü denedim sonra ondan da korktum işte mukozaya zarar verir diyenler var ağlamak istiyorum sadece calpolle rahatlıyo
Bgn bende calpol verdim çünkü aşırı ağladı belli vardı bi derdi çok şükür şimdi uyuyor , kıyamam oda yoruldu yaaa 13 buçuk saat ağladı resmen arada dinlenerek 😟

Oyyy kıyamam yavrulara ya bazen napacağını şaşırıyorum
Bizde onlarla yepyeni bir dünyayı keşfediyoruz aslında, annelik dünyasında var olmaya çalışıyoruz, çoğu kez çok afallıyoruz kiii ben çok zorlananlardanım, psikolojik olarak da öyle ama yapıyoruz yaaa başarıyoruz 😍

Yüksek sesten gibi geldi bana, olabilir alışır. Benim bebeğim emzirirken bazen hapşururdum ,korkar ağlardı🤗

Elbet vardır sakin bebekler, maşallah diyelim onlara da ama bu ağlamalar huysuzlanmalar da bebekliğin şanındandır 😌 Sağlıklı olsunlar da hepsini hallederiz. Sıkmayın canınızı 😇
Her iki burçtan da çekinen gördüm ama ben oğlum Yengeç olacak diye çok korkmuştum, kağıt üzerinde öyle görünüyordu başta 🙈 Eşim su grubu ile hiç anlaşamıyor, hep sorun yaşıyor, o yüzden istememiştim Yengeç'i. Aslan benim en iyi anlaştığım burçlardan, o yüzden çok memnunum oğlumun kombinasyonundan. Ama evet, çok soft bir kombinasyon
Bizim de ayni kombinasyonmus😬 aslanin tarzi da bana hic uymaz boyle biraz havali artist gibi mi desem 🥲

Back
X