• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Biz cuma günü olduk. Sıfır sıkıntı ile atlattık çok şükür . Ne ateş ne uykusuzluk 🥰 🧿
Bizi sadece bexero yıkıp geçmişti şimdiye kadar omun dışında hiçbir aşıda sıkıntı yaşamadık çok şükür. Bexsero nun 2. Dozunu 10 gün sonra olacaz ben şimdiden onun stresindeyim ilk dozunda perişan etmişti 🙁
Umarım korktuğunuz gibi olmaz 💖

Hoş geldiniz efendim, hoş geldiniz sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duydum çünkü itiraf ediyorum tek atak geçiren benim bebeğimse aşırı haset duyardım 🤪😅 Şaka bir yana, geçici bir şey diye düşünmeye başladım gerçekten çünkü hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Bence son düzlükteyiz, ha gayret 👌
Ya inşallah geçici bi şeydir, uyanmaktan daha zoru doyup doymadığından emin olamıyorum. İçimden sürekli bu çocuk aç diyorum, kafayı yedim 😃
Haklısın canım haklısın. Zira "4 aylık bebeğimin uyku rutini" ni görmekten kriz geçiricem 😃 nası yaa sizin bebeniz nasılll uyuyoooor nasıllll

Twippy ve myflor bizde kaka sikligini artırmıştı.Birinin içinde Zeytinyağı birinin içinde h.cevizj yağı vardı.kesince bir tık daha azaliyordu.
Bende diyetteyim şuan.deri testi negatif ama bağırsak tepkisi devam ediyor.
Şimdi alerji grubunda bir prebiyotik önerdiler.
Klaire Labs ..
Ben bunu deneyeceğim.Cok suşlu bir prebiyotikmis.
Araştırabilirsin.Bende bakıyorum şuan.

.
Bizimde alerji diyeti beni çok zorlamaya başladı yediğim tek et tavuk ve balık ben tavuk sevmem bide 😂 artık tiksindirici geliyor iyice doktorları zamanında ikna edebilseydim alerji olduğuna kan gelene kadar zorladılar çocuğu şimdi ishali geçmiyor :( 3 hafta bitti 4 haftaya gidiyor diyet mukusta azalma oldu kaka sayısında 1 e dustu çok şükür ama ishal hâlâ devam ediyor karnı guruldamiyor ama ishal anlamıyorum :( buna şükür diyelim tabi en zor kısmı sütünün etkilenmesi oldu 1 haftaya ancak düzeltmebildim sürekli sagarak takviye alarak dereotu ağacı bitecek midemde 🤣
Böyle şeyleri okuyunca hep bi şüpheye düşüyorum ama hep. acaba bizde alerji var ve ben farkında değil miyim diye. Uykuya dalarken çok ağlıyor zor uyuyor ama derin uykuya geçtikten sonra gece rahatız. Kilo alımı da çok kötü değil yani alıyor. Dolayısıyla huzursuzluk kilo alamama yok diye alerji değildir diye düşünüyorum. Kakada mukus var gibime geliyor ondan da tam emin olamıyorum. Karnı çok aktif sürekli gurultu duyuyorumz günde en az 4-5 kaka yapıyor. 2-3 ü doluysa da diğerleri çok az oluyor. Alerji tanısı tam olarak nasıl kondu?

Bu arada kızlar maşallah herkes bi şeyler sürmüş tattırmış. En korkak benim galiba 😂 aslında benim asıl korkum benden yüz bulan eşim ve ailesinin herşeyi ağzına vermesi. Ben sert durayım ki onlar gevşemesin 😂 yani yemek suyunu vermek falan 1 yaşına kadar tuzdan dolayı önerilmiyor veya şekerli şeyler.

Bu arada kızlar maşallah herkes bi şeyler sürmüş tattırmış. En korkak benim galiba 😂 aslında benim asıl korkum benden yüz bulan eşim ve ailesinin herşeyi ağzına vermesi. Ben sert durayım ki onlar gevşemesin 😂 yani yemek suyunu vermek falan 1 yaşına kadar tuzdan dolayı önerilmiyor veya şekerli şeyler.
benim doktor alerji riskinden dolayı kesinlikle bir yaş altı yasak olan yiyecekleri kesinlikle vermemi önerdi
en basitinden bakladan zehirlenen çok olmuş

Uyumayınca sinir krizi geçirip üstüne eşimle tartışıp uyanınca hiçbir şey olmamış gibi story paylaşmışımdır😅😅

Eklentiler

• IMG_7302.webp
    IMG_7302.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar bebeğinizi oturttunuz mu ? Oğlumuz hep dik durmak.ç ve oturmak istiyor. Ne yapmak lazım bilemedim.
Ben arada bir oturtuyorum ama uzun oturamıyor tabi sıkılıyor ya da yoruluyor bilmiyorum kaldırıyorum. Mama sandalyesine oturtuyorum biz kahvaltı yaparken😅😅 Ama gün boyu kucağımda oturur vaziyette yatmak istemiyor asla yarı oturur bile durmak istemiyor sinirlenip karnını kaldırıyor.

Ya inşallah geçici bi şeydir, uyanmaktan daha zoru doyup doymadığından emin olamıyorum. İçimden sürekli bu çocuk aç diyorum, kafayı yedim 😃
Haklısın canım haklısın. Zira "4 aylık bebeğimin uyku rutini" ni görmekten kriz geçiricem 😃 nası yaa sizin bebeniz nasılll uyuyoooor nasıllll

Ben onu aştım ya, saatli besliyorum onun dışında kendi huzursuz bi bebek kabullendim 🤣

Hoş geldiniz efendim, hoş geldiniz sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duydum çünkü itiraf ediyorum tek atak geçiren benim bebeğimse aşırı haset duyardım 🤪😅 Şaka bir yana, geçici bir şey diye düşünmeye başladım gerçekten çünkü hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Bence son düzlükteyiz, ha gayret 👌
Canım bgn hep sana dua ederken buldum kendimi Miray sabah 6 dan beri toplamda bir saat anca uyumuştur Veeee sürekli ağlıyor ama bu nasıl ağlamak sanırsın biyerine bişey oldu, dedim yok böyle olmayacak dışarı çıkalım hava alalım ikimizede iyi gelsin ben giyinene kadar kucağıma niye almıyorumndiye çığlık kıyamet 🤦 neyse güç bela giyinip çıktım arabaya attık kendimizi arabada uyudu sahile gittik arabadan inince uyandı kendi arabası da uyumadı mizirdadi sürekli sonra agalamaya bi başladı kucağımda Miray elimde bebek arabasibaravadan baya uzaklaşmıştım arabaya gidene kadar herkes bana baktı 😃bı tane Allah'ın kulu da yardım edeyim demedi 😃 neyse eve geldik hala ağlıyor ve uyumadı ben ne yapcam eşimi aradım işten gelince kızımla ne yaparsan yap ben iki saat uzaklaşacam dedim sürekli ağlama sesi cidden çok kötü bişey yaaa

Back
X