- 8 Ekim 2020
- 337
- 222
- 103
- 36
Maflor damlaÇok geçmiş olsun.
Prebiyotik olarak ne kullaniyorsunuZ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maflor damlaÇok geçmiş olsun.
Prebiyotik olarak ne kullaniyorsunuZ?
Yiyorum ama çok gaz yapıyorBakliyat da yemiypr musunuz? Sebzeler. Bunlar benim kurtarıcımdı![]()
Umarım korktuğunuz gibi olmazBiz cuma günü olduk. Sıfır sıkıntı ile atlattık çok şükür . Ne ateş ne uykusuzluk![]()
Bizi sadece bexero yıkıp geçmişti şimdiye kadar omun dışında hiçbir aşıda sıkıntı yaşamadık çok şükür. Bexsero nun 2. Dozunu 10 gün sonra olacaz ben şimdiden onun stresindeyim ilk dozunda perişan etmişti![]()
Ya inşallah geçici bi şeydir, uyanmaktan daha zoru doyup doymadığından emin olamıyorum. İçimden sürekli bu çocuk aç diyorum, kafayı yedimHoş geldiniz efendim, hoş geldiniz sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duydum çünkü itiraf ediyorum tek atak geçiren benim bebeğimse aşırı haset duyardımŞaka bir yana, geçici bir şey diye düşünmeye başladım gerçekten çünkü hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Bence son düzlükteyiz, ha gayret
![]()
Twippy ve myflor bizde kaka sikligini artırmıştı.Birinin içinde Zeytinyağı birinin içinde h.cevizj yağı vardı.kesince bir tık daha azaliyordu.Maflor damla
Böyle şeyleri okuyunca hep bi şüpheye düşüyorum ama hep. acaba bizde alerji var ve ben farkında değil miyim diye. Uykuya dalarken çok ağlıyor zor uyuyor ama derin uykuya geçtikten sonra gece rahatız. Kilo alımı da çok kötü değil yani alıyor. Dolayısıyla huzursuzluk kilo alamama yok diye alerji değildir diye düşünüyorum. Kakada mukus var gibime geliyor ondan da tam emin olamıyorum. Karnı çok aktif sürekli gurultu duyuyorumz günde en az 4-5 kaka yapıyor. 2-3 ü doluysa da diğerleri çok az oluyor. Alerji tanısı tam olarak nasıl kondu?Bizimde alerji diyeti beni çok zorlamaya başladı yediğim tek et tavuk ve balık ben tavuk sevmem bideartık tiksindirici geliyor iyice doktorları zamanında ikna edebilseydim alerji olduğuna kan gelene kadar zorladılar çocuğu şimdi ishali geçmiyor
3 hafta bitti 4 haftaya gidiyor diyet mukusta azalma oldu kaka sayısında 1 e dustu çok şükür ama ishal hâlâ devam ediyor karnı guruldamiyor ama ishal anlamıyorum
buna şükür diyelim tabi en zor kısmı sütünün etkilenmesi oldu 1 haftaya ancak düzeltmebildim sürekli sagarak takviye alarak dereotu ağacı bitecek midemde
![]()
benim doktor alerji riskinden dolayı kesinlikle bir yaş altı yasak olan yiyecekleri kesinlikle vermemi önerdiBu arada kızlar maşallah herkes bi şeyler sürmüş tattırmış. En korkak benim galibaaslında benim asıl korkum benden yüz bulan eşim ve ailesinin herşeyi ağzına vermesi. Ben sert durayım ki onlar gevşemesin
yani yemek suyunu vermek falan 1 yaşına kadar tuzdan dolayı önerilmiyor veya şekerli şeyler.
Ben arada bir oturtuyorum ama uzun oturamıyor tabi sıkılıyor ya da yoruluyor bilmiyorum kaldırıyorum. Mama sandalyesine oturtuyorum biz kahvaltı yaparkenKızlar bebeğinizi oturttunuz mu ? Oğlumuz hep dik durmak.ç ve oturmak istiyor. Ne yapmak lazım bilemedim.
Alışsın diye oturatacaktım ama doktor daha erken dedi korkuttu. Nedense hislerim geç kalacağımı söylüyor ama.Kızlar bebeğinizi oturttunuz mu ? Oğlumuz hep dik durmak.ç ve oturmak istiyor. Ne yapmak lazım bilemedim.
Ya inşallah geçici bi şeydir, uyanmaktan daha zoru doyup doymadığından emin olamıyorum. İçimden sürekli bu çocuk aç diyorum, kafayı yedim
Haklısın canım haklısın. Zira "4 aylık bebeğimin uyku rutini" ni görmekten kriz geçiricemnası yaa sizin bebeniz nasılll uyuyoooor nasıllll
Canım bgn hep sana dua ederken buldum kendimi Miray sabah 6 dan beri toplamda bir saat anca uyumuştur Veeee sürekli ağlıyor ama bu nasıl ağlamak sanırsın biyerine bişey oldu, dedim yok böyle olmayacak dışarı çıkalım hava alalım ikimizede iyi gelsin ben giyinene kadar kucağıma niye almıyorumndiye çığlık kıyametHoş geldiniz efendim, hoş geldiniz sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duydum çünkü itiraf ediyorum tek atak geçiren benim bebeğimse aşırı haset duyardımŞaka bir yana, geçici bir şey diye düşünmeye başladım gerçekten çünkü hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Bence son düzlükteyiz, ha gayret
![]()