Online hizmet veriyormuş. Tahlillerinizi ya da durumunuzu paylaşabilirsiniz. Tabi popüler oldu ücreti nedir, değer mi bilmem bi bakmak lazımYaa faydasını göreceksem neden olmasın bı mesaj atsam mı ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Online hizmet veriyormuş. Tahlillerinizi ya da durumunuzu paylaşabilirsiniz. Tabi popüler oldu ücreti nedir, değer mi bilmem bi bakmak lazımYaa faydasını göreceksem neden olmasın bı mesaj atsam mı ki![]()
Ay kuzuya ne oldu birden bire ya :/ Bir derdi olabilir mi? :/ Öyle durumlarda annem bebeği bir soy bak, sonra da başka kıyafet giydir der. Bazen aklımıza gelmeyecek bir şey bile rahatsız edebiliyor. Sonra okur bir de nazara karşı.Huysuz derken ne kadar huysuzvalla Miray iki gündür kendi rekorunu kırıyor sürekli ağlıyor ama öyle mızırdanma falan değil baya çığlık kiyamet ve gündüz de uyumuyor iki gündür cidden abartmıyorum sürekli bağıra bağıra ağlıyor beynimin içi sünger gibi ağlama sesinden algilarim kapandı , ve ben asla akillanmadim iki gündür dışarı çıkarıyorum hava alsın diye dışarda da anamı ağlatıyor dönüyoruz
ayyyy resmen kabusu yaşıyorum bu saat oldu buraya anca bakabiliyorum ve su an Miray dibimde ağlıyor
hiç biseyden memnun olmuyor
Dünden beri en az 5 kez komple üstü degistu dün akşam yıkadım gaz değil gazı çok çektiğimiz için onu biliyorum diş ya da atak diyorum ben yaaAy kuzuya ne oldu birden bire ya :/ Bir derdi olabilir mi? :/ Öyle durumlarda annem bebeği bir soy bak, sonra da başka kıyafet giydir der. Bazen aklımıza gelmeyecek bir şey bile rahatsız edebiliyor. Sonra okur bir de nazara karşı.
Bacaklarını çekiyor mu ağlarken? Gaz olabilir mi?
Aslında ikisine de bakabilirim ama uzaktan görmeden kendi tahlil yapmadan süreci hatırlayıp kendi bildiğim kadarıyla anlatarak yapabilir miyim bilmiyorum yani faydasini görür müyüz ki siz online mı almıştınız yoksa yüzyüze mi artık yeter ki faydası olsun modundayim gelebilecek her türlü fikire öneriye okeyim yaniOnline hizmet veriyormuş. Tahlillerinizi ya da durumunuzu paylaşabilirsiniz. Tabi popüler oldu ücreti nedir, değer mi bilmem bi bakmak lazımonline danışmanlık isterseniz söylemiştim kendi alerji doktorumuzu da tavsiye ederim.
Diş için doktor bir şey yazmadı mı? Tetagil i çok duydum ben. Bir de ince sesle, çığlık atar gibi ağlarsa acı/ağrı diye okumuştum. Değilse atak, uykusuzluk vs daha genel olabilirDünden beri en az 5 kez komple üstü degistu dün akşam yıkadım gaz değil gazı çok çektiğimiz için onu biliyorum diş ya da atak diyorum ben yaa
Hiç aklıma gelmedi heeUygulamayı ve i,smi yazarken noktalama kullansak acaba çakarlar mı kine![]()
Valla benimki şu an ben gibi. Her yüzüne güleni dost sanıp o da gülüyorYaaa öyle mi bende iyi yabancı bilmiyor diyorum ama arkadaşımın kızı da 4 aylık yabancıda ağlıyor
Ben hiç anlamıyorum bu video işlerinden ve editlemeden falan. İşletme hesabı ne ola ki? Yani bir şey mi satıyorsunuz?Valla o kadar çok yemek yapıyorum ki bu ara ben de düşünmedim değilin shot diye bir uygulama var video editlemek için. Telefonu da iyi bir yere sabitlemek lazım. Aslına bakarsanoz ne kadar kalitesiz içerikler izleniyor
sosyal medyada görünür olmak zor iş kendi işletme hesabım var kolay olmuyor kitlelere ulaşmak
![]()
İnsan o deniz manzarasına karşı da ağlamaz ama yaa Miray Hanım onu bulamayanlar da var bakHuysuz derken ne kadar huysuzvalla Miray iki gündür kendi rekorunu kırıyor sürekli ağlıyor ama öyle mızırdanma falan değil baya çığlık kiyamet ve gündüz de uyumuyor iki gündür cidden abartmıyorum sürekli bağıra bağıra ağlıyor beynimin içi sünger gibi ağlama sesinden algilarim kapandı , ve ben asla akillanmadim iki gündür dışarı çıkarıyorum hava alsın diye dışarda da anamı ağlatıyor dönüyoruz
ayyyy resmen kabusu yaşıyorum bu saat oldu buraya anca bakabiliyorum ve su an Miray dibimde ağlıyor
hiç biseyden memnun olmuyor
Evet hatırlıyorum. Ben takip ediyorum siziHahahaha aynen ben ceza yedimcidden çok zor emek isteyen bişey bu arada bende heves etmiştim ama benim kızın iştah sıkıntısı olunca çok üzülüp bırakmıştım baslaiycam ama ben de bı ara paylaşım yapmaya
alerji doktorumuzla biz ilk online görüştük. Bebekle gitmek zor diye. Şimdi sadece şehir dışında olanları onlinr kabul ediyor. Yüzyüze gidiyoruz. O zaman zaten sadece diyet konuşuyorduk ya da bebeğin verdiği tepkileri.Aslında ikisine de bakabilirim ama uzaktan görmeden kendi tahlil yapmadan süreci hatırlayıp kendi bildiğim kadarıyla anlatarak yapabilir miyim bilmiyorum yani faydasini görür müyüz ki siz online mı almıştınız yoksa yüzyüze mi artık yeter ki faydası olsun modundayim gelebilecek her türlü fikire öneriye okeyim yani![]()
İn shot vb uygulamalarda hazır şablonlar var. Kendi görselinizi ekliyorsunuz. Kolayca yaparsınız. Evet ufak bir iş denemem oldu çok emek verdim ama artık paylaşım yapmıyorum, sosyal medyada istediğimi alamadımBen hiç anlamıyorum bu video işlerinden ve editlemeden falan. İşletme hesabı ne ola ki? Yani bir şey mi satıyorsunuz?
Hahaha onu çekerken kucagimdaydı kedilere gülüyorduİnsan o deniz manzarasına karşı da ağlamaz ama yaa Miray Hanım onu bulamayanlar da var bak![]()
Mom of 2 ??Kızlar instagramda yeni bir sayfa açtım. Yüzüm görünmeden reels videoları ve gönderiler paylaşmak istiyorum. Hazır evdeyken yapayım dedim ama. Tövbe bismillah ne kadar zormuşizlemesi 30 sn ama valla çok emek istiyor ve çok sıkıcı. Bi naneye de benzemedi zaten yaptığım reels
isim verip ceza almaya niyetim yok bu arada
şişt okuyan kişi bak isim vermedim haaa
Düzelir o zmn cnm daha yeni başladınız zaten anca toparlıyordur bence belki kilo vermemiştir sağlık ocağının tartisiyla doktorun tartısı arasında fark vardirİçiyor şaşırdığım bı nokta da bu aslında günde 6-8 kez 60 CC mama içip arada da emiyor hatta mamadan sonra emmesi de düzeldi sayılır çünkü hiç emmiyordu bı ara o zaman bile alırken şimdi vermeye başladı doktor 15 günde bir takip istedi cuma götürecem kilo almazsa mamayı değiştirir yada biseyler yaparız demişti
Tetagil alacam kontrolde dışı görünmüyor demişti ama elleri çok hırslı ağzında iki gündür yani com daha hırsla ellerini geviyor sanki o yüzden diş olabilir mi diyorum ya da ataktan ya da koca tarafına çektiDiş için doktor bir şey yazmadı mı? Tetagil i çok duydum ben. Bir de ince sesle, çığlık atar gibi ağlarsa acı/ağrı diye okumuştum. Değilse atak, uykusuzluk vs daha genel olabilir
İnşallah öyledir benimde aklıma bu ihtimal geldi az önce sağlıkocaginda bikac yerde tartı vardı yarın doktor odası ve emzirme odasındakileri de denemeye gidecem inşallah tartı hatasıdırDüzelir o zmn cnm daha yeni başladınız zaten anca toparlıyordur bence belki kilo vermemiştir sağlık ocağının tartisiyla doktorun tartısı arasında fark vardir
İnşallah cnm yaşadığın kaygıyı çok iyi anlıyorum inşaallah iyi olsun bebeklerimizİnşallah öyledir benimde aklıma bu ihtimal geldi az önce sağlıkocaginda bikac yerde tartı vardı yarın doktor odası ve emzirme odasındakileri de denemeye gidecem inşallah tartı hatasıdır![]()
İnşallah canım Rabbim kuzulara sağlık sıhhat versin bizde biraz rahatlayıp hayatın içinden konularla konuşup dertleşelim şuan tek isteğim onların sağlığıİnşallah cnm yaşadığın kaygıyı çok iyi anlıyorum inşaallah iyi olsun bebeklerimizMiray da bı ilaca başladık onunla şu an çok daha iyi durumda ama uzun vadede kabız yapıyormus o ilacda inşallah geçer tamamen ya her gün korkuyla geçiyor beslenme konusu bende aşırı travma oldu
umarım iyi olurlar
![]()