2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Bebeleri gürültüde uyumaya nasıl alıştırırız bu konuda fikri deneyimi olan var mı acaba

İstanbul’da fiyatlar apayrı. Tabibler birliğinin tarifesi var onu uyguluyor aslında doktorlar. Kiralar diğer şehirlerde X ise burada Allah bilir kaç X’tir. Tüm bu pahalılıkta doktor ücretlerini garipsemiyorum Önemli olan güvenilir ve iyi iletişim kurabildiğimiz bir doktor bulabilmek.

Gönülal dan ben fiyat aldim geçen gün. Ancak şu an Türkiye'deki muayene fiyatlari hakkinda hiç bir bilgim olmadığından yüksek mi normal mi bilemedim.
Ortalama muayene fiyatlari ne kadar şu an ?

Antalya'da uzman doktor 2000-3000 aralığında prof olursa da 3000-4000 aralığında. 2 ay öncesine kadar bu şekildeydi tabii şimdi yükseldiyse bilemiyorum

Bebeleri gürültüde uyumaya nasıl alıştırırız bu konuda fikri deneyimi olan var mı acaba
Benim bebepim avm gürültüsü vs de gayet uyuyabiliyor ama ani ses olan yerlerde asla uyumuyor. Dün gündüz misafirliğe gittik mesela 2 yaşında bebeleri vardı. Dolayısıyla ani bağırma ani oyuncak fırlatma ani ağlama gibi durumları olduğu için bebeğim asla uyumadı. Ben uyuttukça gelen ses ile hemen uyandı. Bir yere gitmeye tövbe ettim ben artık

Zıbınları atıp saklayacaklarıma yapıyorum ben o muameleyi

Bunlar nasıl paralar vay arkadaş. Ya da ben mi fakirim
Büyük şehirler öyle malesef. Antalya hala özünde küçük şehir olduğu için tolere edilebilir seviyedeydi gidiyorduk tamamlayıcı yaptırınca da etkilemiyordu zaten ama bu sene tamamlayıcı fiyatları da çok fena

Bizim evin normal hali hep bu sesin içindeydi ama hala uyanıyor yani Skyler5 çok çok uykusu olması lazım uyanmaması için. Pışpış sesi açıyorım işe yarıyor gibi etkilenmemesi için dış sesten. Gürültülü ortamda uyursa sorun olmuyor ama mesele ani ses0

Gündüzleri oturma odasındaki beşiğinde yatiriyorum ben.Tv arkasına dönük sekilde uyumaya yakın hep tv sesi açtım ben .TV sesiyle uyutuyorum bende bahaneyle izlemiş oluyorum.Uyanıkken tv kapalı oluyor çünkü.

Ya kızlar bizim mama koyu kıvamlı demiştim daha önce bizim biberonun ucu sanki akıtmıyor çekerken zorlanip bı sure sonra bırakıyor normal başlıkla da çok akıyor hızına yetişemiyor önerebileceginiz akışı normal biberon markası var mı cam olabilir PP olabilir fark etmez ama akışı orta düzeyde olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…