2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
İ

İnşallah canım Rabbim kuzulara sağlık sıhhat versin bizde biraz rahatlayıp hayatın içinden konularla konuşup dertleşelim şuan tek isteğim onların sağlığı
Benimde ama ben baya aştım ya bi ara tek derdim mirayın beslenmesiydi ve bişey içmediği için ben resmen karalar bağlamıştim şimdi hayatın içindeyim bi kere her gün mirayi hava aldırmak için çıkarma sözü verdim kendime ne olursa olsun her gün en az bir saat çıkıyoruz bu ikimize de iyi geliyor yani bana iyi geliyor da Miraya geldiği tartışılır

Mutlaka genetik olarak benzemenin etkisi vardır. Yine de az da olsa kilo almalı derim. Gönülal a online danışsanız mı diye bile düşündüm

Gönülal dan ben fiyat aldim geçen gün. Ancak şu an Türkiye'deki muayene fiyatlari hakkinda hiç bir bilgim olmadığından yüksek mi normal mi bilemedim.
Ortalama muayene fiyatlari ne kadar şu an ?

Gönülal dan ben fiyat aldim geçen gün. Ancak şu an Türkiye'deki muayene fiyatlari hakkinda hiç bir bilgim olmadığından yüksek mi normal mi bilemedim.
Ortalama muayene fiyatlari ne kadar şu an ?
Istanbulda prof çocuk doktoru 5000 TL. Mesela güncelanne var doktor elif hanım, o daha kapsamlı değerlendiriyor. 7500 TL. GönülL ne kadarmış?

Istanbulda prof çocuk doktoru 5000 TL. Mesela güncelanne var doktor elif hanım, o daha kapsamlı değerlendiriyor. 7500 TL. GönülL ne kadarmış?
Tek seans 4000 TL, 12 aylık ise 35.000 TL.
Mesajda görüşmenin verimli olması için bebeğin bakicisinin yaninda ve ya uyuyor olması gerekiyor yaziyordu. Ben o sebeple vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…