Bizim de durum aynı, 1 ay daha bekleyip geçeyim diyorum.Kızlar pusete sığıyor musunuz? oto koltuğuna geçen oldu mu? Daha tam dik oturtmuyorum ama puset de küçük geliyor gibi. Sanki geçmenin zamanı geldi yavaştan, ben karar verip alana kadar oturur zaten
Bizde hiç sorun olmadı, hassas programda kurutuyorumKızlar birde kurutma makinesinde bebişin kıyafetlerş hep çok küçüldü. Bir kere giydirip bir daha giydiremediğim kıyafetler o kadar çok ki. Düşük ayarda da nemli çıkıyor tekrar sermekle uğraşmak istemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Yaa ne güzel rüya
Kızlar birde kurutma makinesinde bebişin kıyafetlerş hep çok küçüldü. Bir kere giydirip bir daha giydiremediğim kıyafetler o kadar çok ki. Düşük ayarda da nemli çıkıyor tekrar sermekle uğraşmak istemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Evet olabilirr ben şuan biraz uzakta yaşıyorum ama Haziranda en kötü ihtimalle tayinimiz İstanbula çıkıcak o taraflara gelince her yere yakın hissediyorumYaa ne güzel rüyadün de sahile gitmiştim gerçekten. Belki de ilerde bir gün grupça buluşuruz ayarlanırız buluşuruz bebeklerimizi tanıştırırız birbirleriyle. Öyle buluşma tanışma yapmışlardı sanki evvelki senelerde bazı gruplar.
Hayırla gelin inşaallah ne güzel. Evet ben de kapalıyım, rüyadaki tahmine bayağı uyuyorum bence, göçmen olduğum için sarışınlık var ama çok uzun boylu sayılmam orta boyluyum ☺Evet olabilirr ben şuan biraz uzakta yaşıyorum ama Haziranda en kötü ihtimalle tayinimiz İstanbula çıkıcak o taraflara gelince her yere yakın hissediyorumBu arada rüyamda beyaz tenli uzun boylu biriydiniz pembe pembe allık sürmüş gibi yanaklarınız vardı ben kapalıyım belki o yüzden öyle görmüşümdür kapalıydınız gerçekte nasılsınız merak ettim
Bu çok güzel var ya, arabada uyumayı seven bebek candırVallahi gündüz duruyor. Ama dışarıda arabasında gezdiriyorsak evde uyuduğu yarım saat , 2 saat oluyor. Cidden bebek düzenini kendisi belirliyor.
İnşallahhHayırla gelin inşaallah ne güzel. Evet ben de kapalıyım, rüyadaki tahmine bayağı uyuyorum bence, göçmen olduğum için sarışınlık var ama çok uzun boylu sayılmam orta boyluyum ☺
Aynen ya rahat rahat alışveriş yapıyoruz yemek yiyoruz kahve içiyoruz. Eve girdiğimiz gibi gözler açılıyorBu çok güzel var ya, arabada uyumayı seven bebek candır
Kış geldiğinden beri pusete sığmıyor kalın giyindiği için, zaten pek sevmiyordu puseti beyefendi. Kabin boy bebek arabası alacağım bu aralar daha hafif olur diye.Kızlar pusete sığıyor musunuz? oto koltuğuna geçen oldu mu? Daha tam dik oturtmuyorum ama puset de küçük geliyor gibi. Sanki geçmenin zamanı geldi yavaştan, ben karar verip alana kadar oturur zaten
Hangi demir ilacı o acaba ? Bizi ferrum pert etti de. Günde 3-4 kez kaka yapan bebeğim tam 4 günün sonunda ancak yapabildi ki ilacı bırakmama rağmenKızlar normalde bizim bebek 2-3 günde bir kakasını yapar. Ama kan ilacına başladığımızdan beri her gün yapar oldu ve tabii rengi de değişti hardal sarısı gitti artık bildiğimiz yeşil oldu. Ek gıda da başlayınca iyice değişecek bu kaka renkleri kokularıne güzeldi ilk aylardaki anne sütü kakası, kokusu bile güzeldi
Allah Allah ferrum bizimki deHangi demir ilacı o acaba ? Bizi ferrum pert etti de. Günde 3-4 kez kaka yapan bebeğim tam 4 günün sonunda ancak yapabildi ki ilacı bırakmama rağmen
Aaaa ne güzel o zaman. Kaka rengi yeşil değil fakat sarı olan kaka rengi kahve oldu epeyAllah Allah ferrum bizimki dedemek ki bebekten bebeğe etkisi değişiyor. Kaka rengi nasıl sizin de yeşil mi oldu?
Hangi marka model aldınız memnun musunuz? Bende bi araştırayım.Kış geldiğinden beri pusete sığmıyor kalın giyindiği için, zaten pek sevmiyordu puseti beyefendi. Kabin boy bebek arabası alacağım bu aralar daha hafif olur diye.
Oto koltuğuna 2 aylıkken geçtik. Aldığımız oto koltuk 0 aydan başlıyordu zaten. Çokta seviyor bebeğim dışarıyı görebildiği için.
Kızlar pusete sığıyor musunuz? oto koltuğuna geçen oldu mu? Daha tam dik oturtmuyorum ama puset de küçük geliyor gibi. Sanki geçmenin zamanı geldi yavaştan, ben karar verip alana kadar oturur zaten
Küçüleceğini tahmin ettiğim ve küçülürse üzüleceğim kıyafetleri asıyorum. Kaloriferler yanmaya başladığı için çabuk kuruyor. Küçülmez ya da küçülse de fazla zarara uğratmaz dediklerimi kurutma makinesine atıyorum. Ekstra dolap kuruluğu programında kupkuru oluyorlarKızlar birde kurutma makinesinde bebişin kıyafetlerş hep çok küçüldü. Bir kere giydirip bir daha giydiremediğim kıyafetler o kadar çok ki. Düşük ayarda da nemli çıkıyor tekrar sermekle uğraşmak istemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Sığamıyoruz epeydir ama oto koltuğuna da cesaret edip geçiremedim. Doktorlarına soran varsa aydınlatsın bizi de. Benim doktora gitmeme 3 hafta varKızlar pusete sığıyor musunuz? oto koltuğuna geçen oldu mu? Daha tam dik oturtmuyorum ama puset de küçük geliyor gibi. Sanki geçmenin zamanı geldi yavaştan, ben karar verip alana kadar oturur zaten
Valens’in Bestiron adlı demir damlasını önerdi bize doktor. Her gün 1-2 kere kaka yapabiliyor, hiç kabızlık yapmadı. Hatırlarsın bizim 10 günlük bir kabızlığımız bile olmuştu daha önce. Ben memnunum bu damladan. Aklında bulunsunHangi demir ilacı o acaba ? Bizi ferrum pert etti de. Günde 3-4 kez kaka yapan bebeğim tam 4 günün sonunda ancak yapabildi ki ilacı bırakmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?