2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Aslına bakarsan doktorumuzdan memnunum. Adamın benim yaşım kadar doktorluk tecrübesi var. Bilgili bir doktor. Bana attığı en son ses kaydında çok şaşkınım nasıl düşer falan demişti. Onun da öngörüsü değildi

İnşallah sizde de tekrar yaşanmaz, böylece geçmiş gitmiş olsun. Meşakkatli süreçler

Ben de bir niyetlendim geçenlerde. Her zaman görüştüğüm bir diyetisyen var, onunla bir randevu ayarladım yine. Bir program hazırladı fakat dedi ki sütün birazcık azalmış gibi gelebilir. Nasıl yani dedim. Sen şu an fazla fazla beslendiğin için sütün iyi geliyordur, beslenmeyi biraz azaltınca normal seviyeye iner, sen de bunu sütüm azaldı gibi değerlendirirsin dedi. Öyle bir şey olabilir mi sizin durumunuz da?Öte yandan ben başladım bu yeni beslenme programını uygulamaya, yok yani emzirirken olmadı. Normalde disiplinle takip ederim, defalarca da sağlam kilo vermişliğim vardır. Fakat lohusalıkta olmadı, tadım tuzum kaçtı ya yemeyince. Bir yandan da bu sütle ilgili yaptığı uyarı kafamın içinde dönüp durdu tabii. Sanırım sütü gözden çıkaramayacağım uzun bir süre

Geri gelecek olması lazım

Kabak ile başlayabilirsiniz aslında
Kabak güvenli sanırım
Osman Gönülal da aslında ya hep ya hiç yaklaşımına karşı. Bireyselleştirilmeli diyor sizin yaptığınız gibi
Çok faydalı bilgiler, çok teşekkür ederim Nereden nasıl başlayayım bilemedim. Aslında milyon tane içerik var, kitaplar, videolar vs. Ama ben insan tecrübesine daha çok önem veriyorum sanırım. Kabak ve havuç şu an aklıma yattı. Brokoliyi ben doktorun verdiği örnekler sebebiyle öne çektim galiba. Yoksa haklısınız, tek parça sebzeler daha güvenli başlangıç için.
Merhaba mevsim sebzesi olması nedeniyle balkabağını önerdi doktorumuz siz de balkabağını deneyebilirsiniz sonra da brokoli havuç patatesle devam edeceğiz
Bal kabağı da iyi fikirmiş Havuç, tatlı patates, kabak, bunlarla başlansa fena olmaz gibi
Havuç candır diyoruz sanırım sonuç olarak Fazla sayı da yere atarsa diye herhalde
Kaşığı mı sevdi minnoş acaba

Menenjitler 3-5-13 ya da 15. aylarda

Ben de diyetisyene gidiyorum. Burada da yazmıştım aylardır süt problemi yaşıyordum şimdi görece daha iyiyim. Belki farklı bir Diyetisyen daha iyi olabilir. Listeyi fikir olsun diye bırakıyorum

Eklentiler

• 20536.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba kızlar bestiron kullananlara bi sorun olacaktı demir için sağlık ocağında verilen veganferonu günde 6 damla ver demiştiler ama onu kullanmadim tadı kötüydü diye bestiron aldım bunu da 6 damla mı vereyim yoksa kilo başına mı hesaplayayim gptyle hesaplama yaptırdım 32 damla diyor çok değil mi günlük doz olarak

Kızlar bugün menenjit aşısı için gittik fakat doktor uygun görmedi, rota ikinci dozu geçen hafta olmuş hepsinş birlikte olmalıydı, 6.ay karmalarıyla başlayın menenjite dedi. Cahil gibi konuşmak istemiyorum ama ben araştırdığımda böyle bir bilgiye rastlamadım. Sakınca görülmüyor. Sizin benzer bir tecrübeniz oldu mu?

Merhaba kilosuna ve markaya göre bu tabloya bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…