Belki bugün dönecektir. Ama bize bu hafta tamamen izinli olduğu söylendi.Yaa, sahi mi? Beni aramadiklari gibi hatırlama mesaji da gonderdiler. Nasil yapsam bilemedim su an.
Insallah bu sekilde bitmis olur yan etkileri,cok gecmis olsun
Aslına bakarsan doktorumuzdan memnunum. Adamın benim yaşım kadar doktorluk tecrübesi var. Bilgili bir doktor. Bana attığı en son ses kaydında çok şaşkınım nasıl düşer falan demişti. Onun da öngörüsü değildiAnladım kötü bir tecrübe olmuş. İnşaallah daha iyi bir doktora denk gelirsiniz. İnce zar durumunda da yapılacak bir yöntem vardır illa ki. Biz de şuana kadar memnun kaldık ama henüz kış ayını bir atlatmış değiliz, 1 sene daha dolmadı. İnşaallah bir sorun yaşamadan bitmiş gitmiştir.
Evet aranmışım fark etmemişim. Başka bir doktora aldık şimdi biz de. Gidip kalakalacaktık, iyi ki sormuşum size teşekkür ederimBelki bugün dönecektir. Ama bize bu hafta tamamen izinli olduğu söylendi.
Ben de bir niyetlendim geçenlerde. Her zaman görüştüğüm bir diyetisyen var, onunla bir randevu ayarladım yine. Bir program hazırladı fakat dedi ki sütün birazcık azalmış gibi gelebilir. Nasıl yani dedim. Sen şu an fazla fazla beslendiğin için sütün iyi geliyordur, beslenmeyi biraz azaltınca normal seviyeye iner, sen de bunu sütüm azaldı gibi değerlendirirsin dedi. Öyle bir şey olabilir mi sizin durumunuz da?Öte yandan ben başladım bu yeni beslenme programını uygulamaya, yok yani emzirirken olmadı. Normalde disiplinle takip ederim, defalarca da sağlam kilo vermişliğim vardır. Fakat lohusalıkta olmadı, tadım tuzum kaçtı ya yemeyince. Bir yandan da bu sütle ilgili yaptığı uyarı kafamın içinde dönüp durdu tabii. Sanırım sütü gözden çıkaramayacağım uzun bir süreKizlar selamlar ocakta ise basliyorum. Ay ne giyecegim esofmanla ise mi gidecegim diye beni bir telas aldigindan kosarak diyetisyene gittim 10 gun once. Verdigi programi uyguladigimdan beridir geceleri bebegimi doyuran sutun yetersiz geldigini hissediyorum artik. Bunu soyledigimde de programima sadece 1 bardak sut ilave etti. Yanlis bir karar ya da yanlis bir diyetisyen secimi yaptim gibi dusunuyorum ama aranizda dikkat etmeye baslayan var mi? Oyleyse program iceriginiz nelerden olusuyor?
Kabak güvenli sanırımGeri gelecek olması lazım
Kabak ile başlayabilirsiniz aslında
Osman Gönülal da aslında ya hep ya hiç yaklaşımına karşı. Bireyselleştirilmeli diyor sizin yaptığınız gibiBen hem blw hem püre olarak ilerliyorum blwyle yiyeceği keşfediyor dokunup elinde ediyor bazen ağzına koyup kopardığı da oluyor bazen oynayıp atıyor pureden 2 çay kaşığı tadım yaptırıyordum tabi şimdi miktar arttırdık arkadaşlarla konuşmuştuk bı videodan caps almıştım buraya da bırakayım
Çok faydalı bilgiler, çok teşekkür ederimAvokado kremsi yapısı sebebiyle güvenli. Patates biraz damağa yapışabilir. Kabak ve havuç aynı şekilde güvenli. Brokoli ciceksi yapısı sebebiyle ilk gün için tercih etmezdim. Ve bir de gaz yapabilir. Büyük oğlum ilk günden itibaren hep blw beslenmisti. Yanlış hatırlamıyorsam ilk kabak ile başlamıştık
Beslenme sonrasi damak kontrolü yapin, bir şey kaldıysa uyku sırasında sorun cikarmasin.
Bir blw bir kaşık ile besleme bebekte kafa karışıklığına sebep olabilir. İstikrar önemli.
Facebookta blw Türkiye grubu vardi eskiden. Harika bilgiler paylaşilirdi.
Bal kabağı da iyi fikirmişMerhaba mevsim sebzesi olması nedeniyle balkabağını önerdi doktorumuz siz de balkabağını deneyebilirsiniz sonra da brokoli havuç patatesle devam edeceğiz
HavuçYavrum ben BLW uygulamadım ama brokoli gayet güzel bir başlangıç. Daha önce havuçla başlamıştım ben de havuçla başlayacağım sanırım. Buharda pişirip parmak boyutunda önüne koy, alıp yemesini bekle / teşvik et. Biraz fazla sayıda pişir
Ben haşlıycam buharda, sonra çatalla ezicem kaşıkla vericem, anam babam usulü
Kaşığı mı sevdi minnoş acabaYani ben duruma göre ilerliyorum mesela yeşil kabak parmak gibi kesip haşladım birazını ezdim kaşıkla verdim birazını etmeden eline verdim genelde bu şekilde ilerliyorum yogurdu kendim verdim kaşıkla labneyi kaşığa koyup ona verdim sebzeleri de aynı şekilde her eline hem kaşıkla karışık gidiyoruz ama Miray ben vereyim istiyor kaşıkla
BabyBjörn Move 3D Mesh çok iyi çıktı. Tavsiye ederimKanguru olarak ne kullanıyorsunuz? Bir türlü alamadım
Menenjitler 3-5-13 ya da 15. aylardaMerhaba kızlarBugün 5. Ay kontrolümüz vardı. Ben önceki ayda menenjit aşılarını yaptırmamıştım, bugün hem Bexsero hem Nimenrix ikisini de yaptırdık. Ve Rotarix 2. Doz. Menenjitlerin 2. dozu bir sonraki ay diye anladım, doğru mudur? Bir de 40 gün lafı geçti de, dozlar arasını 40 günü geçirmeyin gibi bir şey dedi sanki doktor. O sırada tam anlayamadım bir daha da teyit ettirmedim. Nasıl yapıldı sizin dozlar? Kaç gün arayla? Bakalım huzursuzluk evresini nasıl atlatacağız… Zaten tam 5. Ayı bitirdikten sonra 3 gündür bir ayrı açıldı gözleri, yaramazlık tavan. Asla ne pusette yatmak istiyor ne oturarak kucağımda olmak ona yetiyor, illa ayakta gezerken omzumda olacak küçük bey. Ek gıda için bir sonraki ay başlayacağımızı söyledi doktor. Kilo alması ne az ne çok ortalama, boyu iyi uzamış. Bizde durumlar bu şekilde.
Ben de diyetisyene gidiyorum. Burada da yazmıştım aylardır süt problemi yaşıyordum şimdi görece daha iyiyim. Belki farklı bir Diyetisyen daha iyi olabilir. Listeyi fikir olsun diye bırakıyorumKizlar selamlar ocakta ise basliyorum. Ay ne giyecegim esofmanla ise mi gidecegim diye beni bir telas aldigindan kosarak diyetisyene gittim 10 gun once. Verdigi programi uyguladigimdan beridir geceleri bebegimi doyuran sutun yetersiz geldigini hissediyorum artik. Bunu soyledigimde de programima sadece 1 bardak sut ilave etti. Yanlis bir karar ya da yanlis bir diyetisyen secimi yaptim gibi dusunuyorum ama aranizda dikkat etmeye baslayan var mi? Oyleyse program iceriginiz nelerden olusuyor?
Baktım da çok pahalıymış 10 bin. O kadar bütçe ayıramıyorumBabyBjörn Move 3D Mesh çok iyi çıktı. Tavsiye ederim
Merhaba kilosuna ve markaya göre bu tabloya bakabilirsinizMerhaba kızlar bestiron kullananlara bi sorun olacaktı demir için sağlık ocağında verilen veganferonu günde 6 damla ver demiştiler ama onu kullanmadim tadı kötüydü diye bestiron aldım bunu da 6 damla mı vereyim yoksa kilo başına mı hesaplayayim gptyle hesaplama yaptırdım 32 damla diyor çok değil mi günlük doz olarak
Teşekkür ederim 15 damla çıkıyor böyle yapınca 32 aşırı gelmişti 15 olabilirMerhaba kilosuna ve markaya göre bu tabloya bakabilirsiniz
Bana biraz değişik geldi diğer doktorların listelerine göre hatta kefir hiç görmemiştim başlangıç içinBen bu listeyi takip ediyorum dr miraç Ergen’in sayfasından aldım.
Aaa sen nerden çıktın babymom25Bana biraz değişik geldi diğer doktorların listelerine göre hatta kefir hiç görmemiştim başlangıç için
Cezamı çektim geldim benim gibi kullanıcıya ceza kendilerine ceza olmuş oluyor ama neyseeAaa sen nerden çıktın babymom25
Senden mahrum ettiler bizi zalımlarCezamı çektim geldim benim gibi kullanıcıya ceza kendilerine ceza olmuş oluyor ama neysee
HoşgeldinCezamı çektim geldim benim gibi kullanıcıya ceza kendilerine ceza olmuş oluyor ama neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?