• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Hemen karşıma çıktı örnek, yazdim ya 😅
Üstelik çocuk tv karşısında ve yürüteçte.
Bebek nasıl bakilmamali videosu bana göre ama kadın demiş ki ben 5 çocuk büyüttüm.
Bu arada yorumda okudum sütün içine kahvaltılık gevrekte koyulabiliyormuş bebek daha iyi uyusun diye 😅

Yorumları okudum. Bizim ülkeye has değilmiş demek dedim. Şöyle yazmışlar annem beni ve 6 çocığunu büyüttü bir şey olmadı bir zarar görmedik. Öbürü demiş benimki 9 çocuğını böyle büyüttü. Bende yapıyorum 6 haftalık ve bütün gece uyanmadan uyuyor 😮😮😮
Bizim derdimize neyse gecede 10 defa uyanıyoruz 😂 ondan sonra 2 çocuk büyütmek zor geliyor 😂

Merhaba benim oğlum 4.ayda az kilo almıştı buraya yazmıştım. 4. aydan sonra kaşık mama vermeye başladım bende kabritanın (keçi sütlü) karabaşaklı olanından. 5. ay yeni bitti 800 gr kadar kilo aldı maşallah. Şimdi kabritanın yulaflı olanından aldım. Yani besin değeri olmasa kilo aldırmaz bence
Amaç kilo aldırmaksa un kavurup yedirseniz de kilo alır, eskiler öyle yaparmış. Besin değeri çok başka bir şey. Kiloyu un kavurmasıyla da alır. İçerik okumak lazım 🫶

Yoğurt nasıl oluyor acaba? Bir bardak sütten bile baya yoğurt çıkıyor sadece bir iki kaşık yiyorlar başta gerisi çöp mü
Neden çöp olsun. Uzun süre oda ısısında kalmıyorsa verilir bence. Kavanozdan kaseye koyup hemen dolaba kaldırılırsa ne olacak ki. Ya da kalanı kendim yerim bitince taze taze bebişe yediririm diye düşünüyorum.

Back
X