• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar rota aşısı kırmızı çizgi şeklinde kan yapar mı? Geçen hafta olduk ama. Az önce bezde gördüm de bi korktum 😟
Rota aşısı 2.doz sonrası bizde de oldı çizgi şeklinde ertesi gün dr takip edelim ama aşı yapmamıştır dedi. Arastırdım yapabilir diyor kaynaklar zorlanmadan dolayı makattan da gelmiş olabilirmiş. Bir daha olmadı gerçi takip ettim sizin de öyle olur inş 🤗

Kızlar merhaba . Bebeğim son 2 aydır iyi kilo almadığı ve memeyi çok az emdiği için doktorumuz mama takviyesi istemişti . Fakat bebeğim bir türlü sevemedi ve içmedi bende ısrarcı olmadım . 3 ayrı mama denedim yok istemiyor . Biberon zaten kabul etmiyor .
Onun dışında doktorumuz günde 1 kez Hipp in 5 tahıllı mamasını önermişti . Bebeğim onu sevdi yiyor . Sağdığım süt ile yapıyorum onu bu arada .
Benim merak ettiğim bu tahıllı mamanın besin değeri var mı? Yoksa sadece bebek doysun kilo alsın meselesi mi?

Back
X