Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rota aşısı 2.doz sonrası bizde de oldı çizgi şeklinde ertesi gün dr takip edelim ama aşı yapmamıştır dedi. Arastırdım yapabilir diyor kaynaklar zorlanmadan dolayı makattan da gelmiş olabilirmiş. Bir daha olmadı gerçi takip ettim sizin de öyle olur inş
Kızlar merhaba . Bebeğim son 2 aydır iyi kilo almadığı ve memeyi çok az emdiği için doktorumuz mama takviyesi istemişti . Fakat bebeğim bir türlü sevemedi ve içmedi bende ısrarcı olmadım . 3 ayrı mama denedim yok istemiyor . Biberon zaten kabul etmiyor .
Onun dışında doktorumuz günde 1 kez Hipp in 5 tahıllı mamasını önermişti . Bebeğim onu sevdi yiyor . Sağdığım süt ile yapıyorum onu bu arada .
Benim merak ettiğim bu tahıllı mamanın besin değeri var mı? Yoksa sadece bebek doysun kilo alsın meselesi mi?