- 16 Mayıs 2018
- 134
- 100
- 103
- 35
Çok ama çok üzüldüm. Mutlaka zor olacak ama bu süreci öncelikle fiziksel olarak sağlıkla geçirmeni dilerim. Çok geçmiş olsunkaybettim, çıldırıcamçok kötüyüm, nasıl geçicek bu, bugün cinsiyet suprizi hazırlamıştım eşime, dün kıyafetler aldım ilk defa, fetal dna gecem hafta çıktı temizdi. Nasıl geçicek bu acı.
Rabbim sabir versin, dayanma gucu ve metanet nasip etsin, en kisa zamanda uzuntunu sevince cevirecek bir mucizeyle karsilasman nasip olsun, ne desek bos hicbi sey su anki acini hafifletmez ama bi yerlerde seni anlayan birilerinin oldugunu unutma, bircogumuzun basindan ayni sey gecti maalesef, tek dilegim en kisa surede yeniden saglikli bir bebeginin olmasikaybettim, çıldırıcamçok kötüyüm, nasıl geçicek bu, bugün cinsiyet suprizi hazırlamıştım eşime, dün kıyafetler aldım ilk defa, fetal dna gecem hafta çıktı temizdi. Nasıl geçicek bu acı.
Teselli edecek bir şeyler söylemek çok zor, umarım bu süreci en kısa sürede atlatırsınız ve Allah yüzünüzü güldürür en kısa zamandakaybettim, çıldırıcamçok kötüyüm, nasıl geçicek bu, bugün cinsiyet suprizi hazırlamıştım eşime, dün kıyafetler aldım ilk defa, fetal dna gecem hafta çıktı temizdi. Nasıl geçicek bu acı.
Ben test yaptırdım hiç öyle bir şey demedi doktorumKan sulandırıcı içen arkadaşlar fetal dna öncesi bırakıyor muyuz? Burada öyle bir şey okudum. Perinatalog verdi bana, kendi doktorum bilmiyor perinatologa gittiğimiona göre kontroller öncesi bırakayım.
İçiyorsunuz di mi kan sulandırıcı? Bana da perinatolog öyle bir şey olsa uyarırdı gibi geliyor ama burada öylr bir okuyunca şüpheye düştüm.Ben test yaptırdım hiç öyle bir şey demedi doktorum
Ben dün fetal için kan verdim. Kan sulandırıcıları kesiyoruz onun dışında başka ilaç kullanımının önemi yok demişti.Kan sulandırıcı içen arkadaşlar fetal dna öncesi bırakıyor muyuz? Burada öyle bir şey okudum. Perinatalog verdi bana, kendi doktorum bilmiyor perinatologa gittiğimiona göre kontroller öncesi bırakayım.
Ben de senin yazdiginin ustune merakimdan baktım yasadigim sehir farkliCok tesekkurler aciklama icin
kaç gün önce kestiniz? teşekkür ederim bilgi için.Ben dün fetal için kan verdim. Kan sulandırıcıları kesiyoruz onun dışında başka ilaç kullanımının önemi yok demişti.
Benim de ani tansiyonum dusuyor 10.haftaya girdiğimden beriMerhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse bende Haziran ayının sonu veya Temmuz başında anne olacağım. Size bir sorum olacak 10. Haftanın içerisindeyim. Ani kan şekeri düşüşlerim oluyor. Bir anda açlık hissediyorum. Sizlerde aynı şeyleri yaşadınız mı?
Hangi bölüme gidiliyor yaptırmak için ve ne kadar sürede çıkıyor acaba benim tek merak ettiğim cinsiyetBen de senin yazdiginin ustune merakimdan baktım yasadigim sehir farkli
Sehir has.yapiliyormus adi da SİTOGENETİK TESTLER diye geciyormus
Ucreti burada ne kadar bilmiyorum da eger boyle uygunsa ben de mi yaptirsam
Ogle arasi bitsin sehir has.arayacagim canim aradigimda baglanabilirsem bilgi veririmHangi bölüme gidiliyor yaptırmak için ve ne kadar sürede çıkıyor acaba benim tek merak ettiğim cinsiyeteğer normal öğrenmeye göre erken olacaksa bende yaptırabilirim araştırdığım kadarıyla burdaki üniversite hastanesi yapiyormuş ama aynı sürede olursa zaten genetik test yapmak istemiyorum yapmam
Merhaba, evet bende çok oluyor. Aniden acıkıyorum bişiler yiyorum hatta ellerm bile titriyo halsizleşiyorum. Bende kahve içerkende oluyordu hamile değilken. Şimdi kahve içmesemde arada oluyor.Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse bende Haziran ayının sonu veya Temmuz başında anne olacağım. Size bir sorum olacak 10. Haftanın içerisindeyim. Ani kan şekeri düşüşlerim oluyor. Bir anda açlık hissediyorum. Sizlerde aynı şeyleri yaşadınız mı?
İnternette yazdığına göre doğu ve güneydoğuda sadece Dicle üniversitesi yapıyormuş şansımaOgle arasi bitsin sehir has.arayacagim canim aradigimda baglanabilirsem bilgi veririm
Genetik arastirma kismina gidiliyor ama tabii yapilip yapilmadigini ogrenmek gerek
Ben fetal dna icin aradigimda hastaneyi, kan sulandirici kullaniyormusunuz diye sormuslardi. Demekki bundanmisİçiyorsunuz di mi kan sulandırıcı? Bana da perinatolog öyle bir şey olsa uyarırdı gibi geliyor ama burada öylr bir okuyunca şüpheye düştüm.
Benimde en merak ettigim konu, ben hala ssdece folik asit kullaniyorum ve 12+3 oldum. Doktor bana 7. Hafta gittigimde 16. Hafta gel demisti, 1 ay fazladan icmis olucam ve diger vitaminleri almamis olucam. Buda benim kafami cok kurcalayan biseyKizlar ne yapiyorsunuz magnezyum demir ilaci dv3 omega 3 içmeye basladiniz mi ayri ayri hepsi 4 kutu ilaç yani bana doktorum yazdi size de bi sorim dedim 12 haftalikken
Evet kullanıyorum corasprin test verdim sonucum da çıktı etkileyecek olsa doktor söylerdi benceİçiyorsunuz di mi kan sulandırıcı? Bana da perinatolog öyle bir şey olsa uyarırdı gibi geliyor ama burada öylr bir okuyunca şüpheye düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?