Insallah yukari ciķar sizinki de. Bana yatış vermedi. Sadece ilişkiyi yasakladı. Bir de sigara içiyor musun ilk bebek normal mi sezeryanmi diye sordu. Bunlar da yukarı çıkmasını etkiliyormus. Size de kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla en kolay şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.
Ben tam 17+0’da hissetmistim. 2-3 haftamiz daha var gibiHerkese iyi akşamlar :) deneyimli anneler veya bilgisi olanlar kaçıncı haftada hareketleri hissetmeye başlarız? İlk gebelikte daha geç oluyo diyolar ama gercekten kötü endişeli rüyalar çok zorluyo. Bi hareketini hissetsek içimiz huzurla dolsaşuan 15 haftalık bişi hissetmiyorum
Çok heycanlıı gercektenBen tam 17+0’da hissetmistim. 2-3 haftamiz daha var gibiilk zamanlar tek tuk oluyor
Çok geçmiş olsun benim ilaç sayılarımı artırdı yarına kadar vakit verdi geçmezse yatırıcam dediNasıl oldunuz? Doktor ne dedi? İnşallah kurtuluruz bir an önce. Bende çok kötüyüm bugün
Kızlar iyi akşamlar
Fetal DNA sonucum çıktı çok şükür bebeğimiz sağlıklıcinsiyeti de haftaya öğreneceğiz parti ile
16. Haftada da üçlü tarama yapılıyor sanırım ondan demiştir. Beni iki haftada bir çağırıyor bir problemim yok şu an öyle düşünme 19-20 de de detaylı yapılıyor hiç kurt düşürme içine zaten birşey olunca pat pat hiç acımadan söylüyorlarKızlar bende 14.4 oldum . Salı kontrol vardı hersey yolunda ama kasıklarım yürürken sanki 9 aylık gibi ağrı yapıyor .Doktor normal dedi ama daha önce hamileliklerimde hiç olmadı . Haftaya tekrar gel dedi . Sorun mu var dedim yok 16 haftalıkken görüyorum dedi sonra 19 da geleceksin dedi . İçime kuşku düştü . Umarım sıkıntı yoktur
Insallah sağlıcakla gelir bebişiniz bende yaptırmak ıcın forma arayışındayım natera fırmasınada bır türlü ulaşım saglıyamadım nasıl ulaşabılırım yardımcı olabılırmısın özelden canımMerhaba kızlar. Doktordan geliyorum. 12+1 olmuşuz. Doktor cinsiyet tahmini yaptı erkek olabilir dedi. Fetal dna testini seçtim zaten 10 güne cinsiyeti belli olur dedi. Standart paketi tercih ettim kanımı verdim. 380 dolar dediler bana. Panaroma natera testi standart paket
Doğum tarihi 24 HaziranKızlar bende dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti erkekmutlutablo beni de ekleyebilir misin
Yaş 30
Sat 18 Eylül
Kese 5+6
Kalp atışı 6+4
Cinsiyet erkek
İlk çocuk
Hayirli olsun canimKızlar bende dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti erkekmutlutablo beni de ekleyebilir misin
Yaş 30
Sat 18 Eylül
Kese 5+6
Kalp atışı 6+4
Cinsiyet erkek
İlk çocuk
24 Haziran canım isim de Selim TahaHayirli olsun canim
Tahmini dogum ne zaman
Ay yerim erkek mi acaba annesiKızlar doktor kontrolünden geldim. Çok şükür herşey yolunda. Bebeğimiz 1 hafta önden gidiyormuş. Ense kalınlığı 0.9 mm çıktı bir sorun yok dedi. Cinsiyeti belli değil dedi henüz. Sizce ne olabilir
Eki Görüntüle 3520685
Doktorunuzun numarasini verin, sanirim doktora soyluyolarKizlar merhaba
Ben temmuz anneleri grubundayim ama sizler daha deneyimli oldugunuz icin birsey danismak istedim. Fetal dna testi yaptiracagim. Bir kurumla anlastim. Ama cinsiyet soylemediklerini yasak oldugunu belirtti. Burda goruyorum ki herkes fetal sonucu ile cinsiyet ogrenmis nasil oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?