- 4 Mart 2025
- 1.079
- 1.502
- 48
Ah ya çok zorlanmışsın arkadaşımMaalesef hala huzursuz dün ne yaşadık bilmiyorum hala şoktayım
Aynı şeyleri yaşıyoruz genelde babası uyuturdu asla durmadı kucağına aldığı anda çığlık kıyamet. Bende de durmadı ki 5 dakika susuyor 10 dakika ağlıyor. Gerçekten yoruldumsabah güzel uyanmıştı sonrasında yine huzursuzlandı. Sanırım aşı uygulanırken korktu çünkü iki gündür en ufak sesten bile korkuyor irkiliyor. Uykudan(zaten 5 dakika süren) sıçrayarak uyanıyor ateş olmadı diye sevindim ama bambaşka bir bebek oldu resmen. Emerken eliyle memeyi kendine çekiyor ama kendinide yukarı itiyor sonrası tabi ağlama krizi.. şuan memlekete gidiyoruz 5 dakikada olsa birinin kucağına atacağım anın hayaliyle yaşıyorum diyebilirim
Bugün 3.gün umarım yarın biter bu yan etkilersizin normale dönmeniz umut oldu benim için
Evet evet, yalama da var zaten son günlerde ellerini emmekle birlikte.Benimde öyle olduuu babasında ağlıyor aç diye alıp emziriyorum ama almıyor sadece bende susuyor. Ayakta dolaşırken boynuma gömülüyor hatta yalıyor beni resmen
Gündüz uykuları azalacak mı yani? İyiydik böyle yaYetiskin uykusuna gececekler, iyice dunyanin farkibda olacaklar ama daha duzenli de olacaklar. 2 saat uyaniklik sureisyle 4 uyku duzenimiz olacak. Buyuk oglum hep yarim saat uyuyup uyanirsi ama iste hic yoktan bir duzen8-9 aylikken uzatabilmisitm uykularini.
Hayırlı ve geçmiş olsunKızlar biz bugün sünnet olduk , çok ağladı oğluşum, ama inanın ben çok rahatladım . İşe başlamadan önce halletmek istiyordum, tereddütsüz yaptırın derim erkenden. Şuan gayet iyi uyudu, 6 saatte bir parasetamol vereceğiz yarına kadar. Öyle
Büyük olmasın da varsın küçük olsunBen daginin sutyeninde cok rahat ettim ama benim memelee cok buyuk degil. 80b galiba simdi aldigim. Evet kiyafete bagli eahat cikarmak, bazen ben de cok zorlaniyorum, ona gore giyinmeye calisiyorum
Ben ilk oğljmu 7 aylıkken yaptırdım çok ağladı ve klipliydi 1 hafta sonra tekrar doktor dikmek zorunda kaldı. Bu sefer yime aynı doktora gittik direkt dikişli yaptı. Eve gelir gelmez calpol verdik ağrısını kessin diye. İlk çiş yapınca ağladı baya sonra saat başı emzirdim ek olarak sağıp biberonla süt verdim. 19:30 da uyuttum sabaha kadar uyudu 2 den sonra saat başı kalktı emdi. Sabah bezi nerdeyse bir kiloydu. Büyük model bez taktım kapala birlikte pipisi beze temas etmiyordu zaten. Dün pipisi çok şişti ama bugğn tüm şişliği indi. Çok şükür çok güzel geçti baya tedirgin olmuştum ben ilk oğlumdan dolayı ama aşıdan bile kolaydı öyle diyim. Tek tavsiyem çok uzatmamanız çünkü hareket ettikçe çocuk ağrısı da artar. Ne kadar erken o kadar iyi bence ve gerçekten hiç korkmayın hemen geçiyor. Hatta biz doktoru da tavsiye edebiliriz ikidir oraya gidiyoruz gerçekten çok bilgili çok anlayışlı bir doktor her güncim atmamızı istiyor ve takip ediyor uzaktan. Drumuz Engin Yılmaz kurtköy pendikteAh ya çok zorlanmışsın arkadaşımMemlekette aradığın desteği bulabildin mi? Daha iyi mi bugün bebiş? Biz daha iyiyiz. Evde babaanne var, onun varlığından biraz etkileniyor gibi ama kendimce önlemlerimi almaya çalışıyorum.
Evet evet, yalama da var zaten son günlerde ellerini emmekle birlikte.
Gündüz uykuları azalacak mı yani? İyiydik böyle ya
Hayırlı ve geçmiş olsunKaç günlük minnoş? Biz de Ekim'de yaptırsak mı diyorum. 4 aylık olacak o zaman. Sünnete dair önerileriniz varsa çok makbule geçer.
Uyuyan bebek uyur ama rayina girecek merak etmeyinAh ya çok zorlanmışsın arkadaşımMemlekette aradığın desteği bulabildin mi? Daha iyi mi bugün bebiş? Biz daha iyiyiz. Evde babaanne var, onun varlığından biraz etkileniyor gibi ama kendimce önlemlerimi almaya çalışıyorum.
Hayırlı ve geçmiş olsunKaç günlük minnoş? Biz de Ekim'de yaptırsak mı diyorum. 4 aylık olacak o zaman. Sünnete dair önerileriniz varsa çok makbule geçer.
Buyuk meme zor haklisiniz. Ilk gunler memelerim sismisti epey, o haliyle emzirmek bile zorlamisti. Esim pek oyle dusunmuyordue gerciBüyük olmasın da varsın küçük olsunLohusalıkta büyük meme o kadar zorlayıcı ki. Emzirirken memeyi mi zapt edeyim çocuğu mu tutayım vallahi kan ter içinde kalıyorum. İki gün önce meme ultrasonu çektirdim. Abartmıyorum, doktor cihazı memede dolaştırırken akla karayı seçti. Beni bir öyle döndürdü bir böyle döndürdü, zar zor görüntü aldı Konu bu değildi ama meme lafını görünce ben hemen derdimi döküverdim
Ev kalabalık ve tahmin ettiğim gibi düzeni bozulduAh ya çok zorlanmışsın arkadaşımMemlekette aradığın desteği bulabildin mi? Daha iyi mi bugün bebiş? Biz daha iyiyiz. Evde babaanne var, onun varlığından biraz etkileniyor gibi ama kendimce önlemlerimi almaya çalışıyorum.
Benimde çok büyük 85b idi önceden şimdi 100 olmuşturBüyük olmasın da varsın küçük olsunLohusalıkta büyük meme o kadar zorlayıcı ki. Emzirirken memeyi mi zapt edeyim çocuğu mu tutayım vallahi kan ter içinde kalıyorum. İki gün önce meme ultrasonu çektirdim. Abartmıyorum, doktor cihazı memede dolaştırırken akla karayı seçti. Beni bir öyle döndürdü bir böyle döndürdü, zar zor görüntü aldı Konu bu değildi ama meme lafını görünce ben hemen derdimi döküverdim
Benim eşim bebek öncesi de büyük küçülttür diyordu şimdi kim bilir ne düşünüyordurBuyuk meme zor haklisiniz. Ilk gunler memelerim sismisti epey, o haliyle emzirmek bile zorlamisti. Esim pek oyle dusunmuyordue gerci
Ben iki kez 10 saatlik yol gittim birisi 20 günlükken birisi 45 günlükken arabayı sevdiği için zorlanmadım emip uyuyordu. Yarın 9 saatlik tatil yolculuğu var şimdi biraz daha büyüdü malum nasıl geçtiğini yazarımKızlar bebişle uzun yola çıkan oldu mu? 6-7 saat arabayla. Nasıl geçti? Yani kesin bi şey yok ama bi İstanbula mı gitsek diye konuştuk her yıl bi gezip geliyoruz kardeşim orda. Hiç yeltenmesem mi yoksa değişiklik olur bi gezip gelsem mi? Düzenini bozmaya da korkuyorum da.
Büyüğü de zor küçüğü deBenimde çok büyük 85b idi önceden şimdi 100 olmuştur
Ay maşallah. Haberlerinizi bekliyorumBen iki kez 10 saatlik yol gittim birisi 20 günlükken birisi 45 günlükken arabayı sevdiği için zorlanmadım emip uyuyordu. Yarın 9 saatlik tatil yolculuğu var şimdi biraz daha büyüdü malum nasıl geçtiğini yazarım
Çok fazla uyaran olmasıyla birlikte bütün düzen değişir... Ben de çok korkuyorum memlekete gidersek aynısını yaşamaktan. Annem özellikle anneanneeeeemmmmm diye bağırarak gezecek evin içinde, çocuğun yaşayacağı şoku varın siz düşününEv kalabalık ve tahmin ettiğim gibi düzeni bozuldunormalde evimiz sessiz olduğu için alışmış kalabalıkta illa bir ses oluyor en azından kahvaltı yemek hazır diye şükrediyorum şuan
Birden çok fazla yeni yüz gördü ve farkı bir ev. Seninkinin babaannesini yadırgamasını anlıyorum. Her yenilik bize huzursuzluk olarak dönüyor
Eşler maşallah kendilerini düşünür hepBuyuk meme zor haklisiniz. Ilk gunler memelerim sismisti epey, o haliyle emzirmek bile zorlamisti. Esim pek oyle dusunmuyordue gerci
Herkes gibi siz de erkenden yaptırın bitirin diyorsunuz yani... Galiba fazla oyalanmamak lazım. Doktor tavsiyesi için çok teşekkürler ama biz İstanbul'da değiliz, Ankara'da yaşıyoruzBen ilk oğljmu 7 aylıkken yaptırdım çok ağladı ve klipliydi 1 hafta sonra tekrar doktor dikmek zorunda kaldı. Bu sefer yime aynı doktora gittik direkt dikişli yaptı. Eve gelir gelmez calpol verdik ağrısını kessin diye. İlk çiş yapınca ağladı baya sonra saat başı emzirdim ek olarak sağıp biberonla süt verdim. 19:30 da uyuttum sabaha kadar uyudu 2 den sonra saat başı kalktı emdi. Sabah bezi nerdeyse bir kiloydu. Büyük model bez taktım kapala birlikte pipisi beze temas etmiyordu zaten. Dün pipisi çok şişti ama bugğn tüm şişliği indi. Çok şükür çok güzel geçti baya tedirgin olmuştum ben ilk oğlumdan dolayı ama aşıdan bile kolaydı öyle diyim. Tek tavsiyem çok uzatmamanız çünkü hareket ettikçe çocuk ağrısı da artar. Ne kadar erken o kadar iyi bence ve gerçekten hiç korkmayın hemen geçiyor. Hatta biz doktoru da tavsiye edebiliriz ikidir oraya gidiyoruz gerçekten çok bilgili çok anlayışlı bir doktor her güncim atmamızı istiyor ve takip ediyor uzaktan. Drumuz Engin Yılmaz kurtköy pendikte
Bu benim de sormak istediğim bir şeydi. 6-7 saat sürüyor bizim de gitmek istediğimiz yol. Ben +5'i göze aldım ama varsa hayat kolaylaştıran bir taktiğiniz paylaşın hanımlarKızlar bebişle uzun yola çıkan oldu mu? 6-7 saat arabayla. Nasıl geçti? Yani kesin bi şey yok ama bi İstanbula mı gitsek diye konuştuk her yıl bi gezip geliyoruz kardeşim orda. Hiç yeltenmesem mi yoksa değişiklik olur bi gezip gelsem mi? Düzenini bozmaya da korkuyorum da.
Allah kabul etsin canım. Biz Salı öğlen yaptırmıştık aşılarımızı. Doktor ve hemşireler Cuma yıka dediler. Epey bekledik.Merhaba kızlar kusura bakmayın yazılanları okuyamadım oğlumun akikasini kestik onu paylaştırmayla uğraşıyorum aşı sonrası huysuzluğu da geçmedi bebişimin acaba artık yikayabilir miyim cuma 11 gibi olmuştu aşımız çok feci de kustu yikasam huysuzluğu da geçer ama önce size de danışmak istedim sorun olur mu ki
Teşekkür ederim Allah razı olsun canımAllah kabul etsin canım. Biz Salı öğlen yaptırmıştık aşılarımızı. Doktor ve hemşireler Cuma yıka dediler. Epey bekledik.
Bekle canım sen en az 2 gün.Teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Chat abi ertesi gün yıkanabilir diyo internet 3 gün diyo hemsiremiz bişey demedi yıkama hakkında şimdi mesaj attım da cevap vereceğini hiç sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?