- 5 Mart 2021
- 6.167
- 9.013
- 148
Evet xl olanlar ben alırken yeni çıkmıştı. B giyerim cup olarak ama belkide yanlıştır bilemedim. İnşallah yarar. Ayva çekirdeği, tahindeki yağ, zeytinyağı bana bunlar önerilmişti. Hepsini yaptım ama düzenli yapamadım yıka vs çıldırcak gibi oluyordum bir yandan ateş basıyorAa ben de hiç kullanmadım acısını da bilince care ayarısındayım xl olanlar varmıs c d cup olanlara onlar öneriliyormus baya arastırıyorum alırım büyük ihtimal inşallah işe yarar
Doktor ultrasyonda bakarken hangi tarafa bastırıyor dikkat et bebek o taraftaMerhaba aşırı olmasada çok ayakta kaldığımda hafif sancılar giriyor. Uzandığımda geçiyor. Ben bebeğin hangi tarafta olduğunu hala anlayamıyorum . 14+1 benimde
hamileyken sıcak su ile duş almayın denildiğini biliyorum. Ilık su olması lazım. Birde hamam gibi ortak kullanılan yerler riskli diyebiliyorum.Kızlar hamama girmemizde bir sakınca var mı? 14+1 deyim. Bizim sitede hamam var ve hamilelikten önce haftada 1 orda yıkanır keselenirdğm. 3 aydır hiç gitmedim ama vücudum alıştıpı için artık bu şekilf temiz hisseedemiyorum. Kese yapmadığıö içn vücudum dökülmeye başladı. Evde de kese yapmk istemiyorum mis gibi hamam dururken küçücük duşlukta yıkanmk zor geliyo . Kimileri sıcak iyi değil diyor sma ben hamilelikten önce indiğimde çok hamile görğyordum hatta saunaya girenler bile varsı
Başlamadım daha ama badgerin temiz içerikli yağı var onunla Hindistan cevizi yağı sürerim büyük olasılık.Kızlar siz karın bölgesi için herhangi bir yağa başladınız mı çatlamalar için önerebileceğiniz bi şey var mı
Aynen ben de ve o süreçte aklımdan tek geçen binlerce insan rahat rahat emzirirken nasıl olur da ben yapamıyordum ve hiç başaramayacakmısım gibiydi agzıma mendil koyuyordum bağırıp da çocuk sesimden korkmasın diye ama sonrasında muazzam bir duygu emzirmek inşallah direkt o evreye geceriz bu sefer zorluk yaşamadanEvet xl olanlar ben alırken yeni çıkmıştı. B giyerim cup olarak ama belkide yanlıştır bilemedim. İnşallah yarar. Ayva çekirdeği, tahindeki yağ, zeytinyağı bana bunlar önerilmişti. Hepsini yaptım ama düzenli yapamadım yıka vs çıldırcak gibi oluyordum bir yandan ateş basıyorNe zaman bebeği doğru kavratmayı başardım kurtuldum.
S ile başlayandıHangi marka kullandınız çok fazla seçenek var internette
Süt, soda aklıma gelenlerArkadaşlar içecek olarak ne tüketiyorsunuz yani marketten alınabilecek
Soda sade mi içiyosunuz farklı bir şeyler içmek istiyorum artıkSüt, soda aklıma gelenler
Merhabalar beni de ekler misiniz emeklerinize saglikYa kiyamam
Cok sukur iyiyim sen de bebiste iyiysen degme keyfimize
Midem çok kötüyken meyveli soda da içtim valla çok zorlanıyordumSoda sade mi içiyosunuz farklı bir şeyler içmek istiyorum artık
Cok net degil ultrason ama ben erkek diyorumSelam anneler biz de 12+2 günlük olduk cinsiyet tahmin eder misiniz
Tansiyon için kalp doktoruna yönlendiriyor doktorlar bazıları da corasprin kullandırıyor tedbir amaçlı doktoruna kontrolde danış bence tansiyon önemli hamilelikteKizlar sizde tansiyon sorunu yasiyormusunuz, 2 haftadir tansiyonum yukseliyor ozellikle aksamlari. Normalde 8-5 dusuk tansiyonluyum 11 yukseliyor ve carpintim cok oluyor, doktorlarin cogu takmadi bunu devlette ama ozeldeki 11 olmamasi lazm tuzu kes dedi.
Daha demin yine 11 gidiyordu, limonlu su ve muz yedim simdide 7-4 olmus yarim saatte buda sikinti yaratirmi ay kafayi yicm
Cok dusmus canimKizlar sizde tansiyon sorunu yasiyormusunuz, 2 haftadir tansiyonum yukseliyor ozellikle aksamlari. Normalde 8-5 dusuk tansiyonluyum 11 yukseliyor ve carpintim cok oluyor, doktorlarin cogu takmadi bunu devlette ama ozeldeki 11 olmamasi lazm tuzu kes dedi.
Daha demin yine 11 gidiyordu, limonlu su ve muz yedim simdide 7-4 olmus yarim saatte buda sikinti yaratirmi ay kafayi yicm
Ben direk kardiyolojiye gidicem, doktorlara sordugum 8 tansiyonlu biri 11 olursa normal duzeyde olan (tansiyonu yukselmis) biri gibimi degerlendirilir. Bunun cevabini asla alamadim. 11 cogu insana gore normal ama ben hipotansiyonum. Neyse bi randevu alayim en iysiTansiyon için kalp doktoruna yönlendiriyor doktorlar bazıları da corasprin kullandırıyor tedbir amaçlı doktoruna kontrolde danış bence tansiyon önemli hamilelikte
Dusmesi benim icin iyi aslinda, her aksam 11 yukseliyor ve korkuyorum bebege zarari olur diyeCok dusmus canim
Benim de dusuk tansiyonum var 9-6 10-6 hep boyle gider daha bu kadar dusmedi muz tatli limon eksi denge bozmustur kan basincinda
Az uzan dinlen gecer ama bi tuzlu ayran ic biraz istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?