- 22 Kasım 2023
- 1.176
- 833
- 43
- 29
Gaz sancısı olabilir mi? Bacaklarını çekip ağlıyorsa özellikle veya aktif emdiğine emin misiniz? Ben bazen gaz diyorum meğer açmış mesela, normalde 3 saatte bir acıkan çocuk 1 saatte bile acıkabiliyor bazı günler. Ya da acıktı diyorum bezi rahatsız etmiş oluyor.. Gerçi eminim siz her şeyi düşünmüşsünüzdür ama bu kadar zor olduğunu okumamıştım:/ 1-2 hafta sürüyor diye biliyorum2 gündğe uykuya dalmakta inanılmaz zorlanıyor. Uyutmam 1 saat sürüyor ama uyanması 5 dk . Bıraktığım gibi 5 dk sonra uyanıyor. Sebepsiz yere bağıra çağıra ağlıyor. Kucaktan asla inmiyor yapıştı kaldı bananormalde akşam 8-9 gibi en geç uyurdu son 1 aydır güzel bir uyku rutinimiz vardı geceleri. Ama iki gündür gece 10 a kadar her tuşa basıyoruz uyuması içşn. Çıt sesine uyandıpı için kapı pencere kapatıp tüm ışıkları söndürüp evde sessiz sinema oynuyoruz
Ben de mayalı hamurda iyi değilim. Mayalanmasini bekleyecek sabrim yok, olsun bitsin istiyorum hemenYapmadım da gelirlerse gelin pastası yapayım diye düşündüm. Üşenirsem ıslak keke dönerimFiledeki hazır kurabiye hamurundan kurabiye yaparım. Birde çiğ köfte aldırırım dışardan belki. Bi de bi poğaça tarifim var çok basit. Ben mayalılar konusunda iyi değilim malesef. Birde pratik olmuyor bebeyle bşr de onu bekle mayalansın falan. Zaten bi denedim beceremedim geçenlerde, bebiş ağladı yarım kaldı. Maya çlı hamur sıcaktan mahvoldu. Bu kabartma tozuyla. Birde dereotlu süt de yapıyor buzluğa atmıştım ama bitmek üzere dayanamadım kendim yedim arada tarifi bırakıyorum
Mayasız Çok Kabaran Yumuşacık Poğaçam Mayasız Çok Kabaran Yumuşacık Poğaçam - Nefis Yemek Tarifleri
Bakayım onaBen de mayalı hamurda iyi değilim. Mayalanmasini bekleyecek sabrim yok, olsun bitsin istiyorum hemen
3 2 1 poğaça tarifi de basit. Ben hamuruna dereotu da koyuyorum, çok uğraşılmış görüntüsü veriyor.
İyi gezmeler inş güzel geçerDünkü uyumama ağlama krizlerinden sonra bugün hem yenidoğan göz muayenesine hemde doğuştan sag gözünde akıntı vardı onlar icin getirdim hastaneye bebişimi burdan da gezcez evde çok bunaldık açık hava tarihi yerler gezisi iyi gelecek bana. İnşallah oğluş yeni krizler çıkarmaz şuan iyi gidiyoruz
Hastaneden çıkmadan emziririm sonra bulduğumuz mescitleri kullanırız yanıma mama da aldım kazamız mübarek olsun bakalım neler gelecek başımıza
Uyurken yapabiliyorsanız iyi bariDün evde ustalar vardı boş boş oturuyorum tabi. Bi şey yapamayınca birde sesten korkup irkilmesin diye uyurken başında bekledim, uyandıkça pışpışladım salladım. Öyle olunca baya baya uzun uyudu. Ama bu sefer akşam çok geç ve zor daldı uykuya. Bugünde temizlemem lazım ev çok kötü halde heryer toz ama benim sıpa uyuyamadı bi, yine hemen uyanıyortutturamıyor yavrum
Teşekkür ederim çok güzel geçtiİyi gezmeler inş güzel geçer
KomşularınAyy ne güzel bak, Allah gerçekten böyle arkadaş böyle misafir versin. Sağolsun benim komşularım da doğumdan geldiğimde baya yemek yapmışlardı, ben de onların iyiliklerini unutamam.
Bizim de iş arkadaşlarımız gelecek heralde, eylülü bekledi herkes bizde. Ne tatlısı yaptın sen? Ben de gelirlerse bi sütlü tatlı bi kek yapmayı düşünüyorum. Tuzlu bi şey aklıma gelmiyo pratik. Onu da dışardan börek alırım muhtemelen
İyi fikir aslında, oğlan gece güzel uyuyor. Fakat anne babada iş yokGece yola çıkmak bence daha avantajlı daha uzun uyuyorlar ve emdikten sonra gündüz gibi gezinmek istemiyor tekrar uykuya dalıyorlar. Bebekle gece yolculuğu tavsiye ederim. Ama biz en erken 4 aylıkken yapmıştık 11 saat yol.
Çocuklar uyuyor evet ama bence de gece yolculuğu ekstra stresli oluyor. Uykusuz kalınca sabah geç kalkarım da diyemiyorsun, koğuş kalk diyince ayaktayız. Bizim abi kardeş aynı anda açıyor gözünü zatenİyi fikir aslında, oğlan gece güzel uyuyor. Fakat anne babada iş yokBiz gece yolu net göremeyebiliyoruz, o yüzden gece yolculuğu hemen hemen hiç yapmıyoruz
Uyurken yapabiliyorsanız iyi bariben berbat bir durumdayım. Uyuduğunda ses çıkınca uyandıpı için hiçbir şey yapamıyorum. Uyanık olduğunda kucak vs istediği için yapamıyorum ama tabi benim ev çok küçük ondan kaynaklanıyor sanırım. Öteli odada bile uyutsam ev minik olduğu için içerdeki ses direkt gidiyoe bir an önce taşınmam lazım ama gözüm kesmiyorrrr. Evlenirken hiç düşünmeden sankğ hep 2 kişi yaşicaz ve sabah çıkıp akşam gelecez kafasıyla tuttuğumuz ev tarafından şuan sınanıyorum resmen
Oyy oyyy Allah kolaylık versin, çifte kavrulmuş sizin lohusalıkÇocuklar uyuyor evet ama bence de gece yolculuğu ekstra stresli oluyor. Uykusuz kalınca sabah geç kalkarım da diyemiyorsun, koğuş kalk diyince ayaktayız. Bizim abi kardeş aynı anda açıyor gözünü zaten
Ooo maşallah gerçekten büyük fedakarlıkmış. Kulakları çınlasın ablamızınKomşuların
Benim de annem kardeşimin doğumundan geldiğinde kanlı kirli çamaşırlarını komşumuz elinde yıkayıp arıtmıştı. Çocuk aklımla bunun ne kadar fedakar bir davranış olduğunu anlayamamıştım ama şimdi düşününce hangi komşu böyle bir iyilik yapar ki diyorum
Ölümcül silahımı hatırlatmama gerek var mı?Ay benim kız yine uyumuyobugün yatakta yarım saat uyudu diye nazar değmiş olamaz heralde. 5ten beri uyutmaya çalışıyorum, hayırlısı be.. bi sırtım yok mesela artık
Sincap Kitap'ın tüm kitaplarını tavsiye ederim. Şu an hiçbirini anlamazlar ama ilerleyen dönemde 'ne sorsan bilir' serisi var kocaman kitaplar onlar güzel. Aaa bi de şey, aldım ben de, yine ileri aylarda ama minik kütüphanem diye bi serisi. İçinde 9 kitap, minik kitaplar böyle. Oğlum çok seviyodu onları, kalın sayfalı tabii. Şimdi yine aldım onlardan. Pearson yayınlarının bi serisi var, böyle 6 aydan itibaren okumuştum ben. Örneğin 'minik koala ağacını arıyor.' 'Minik kuş şarkısını arıyor' (aşırı sevimli hikayeler) Bi de eolo yayınlarının yine güzel kitapları oluyor. 1,5 yaş sonrası için başka yayınevleri öneririm yine. Pearson yayınevini severimKızlar bebek kitapları için önerisi olan var mı? Şöyle sosyal medyada herkesin reklam amacıyla paylaştıklaro değil de gerçekten bebeğe faydası olacak , araştırarak deneyimleyerek faydasını gördüğünüz kitap öneriniz varsa çol sevinirim
Veremi açmamışlar geçen hafta canım, yarın açıyorlarmış. Yarın olacak aşılarınıSiz niye aşı olmadınız aynı zamandı bizimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?