2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191

Evet özeldeki doktorlar çok memnun ama çalışanlar öyle değil malesef hasta bize geliyor işte bilmem şu doktor o kadar iyiki felan şaşırıyodum az önce bana haksız yere bağıran doktordan mı bahsediyor diye Her özel eşinizi de almıyor onu da sorun eğer istiyorsanız yanınızda bizimki almıyordu eğer eşinde doktor vesaireyse sadece alıyodular. Fiyatıda uygunmuş diğerlerine göre hayırlısı olsun sizin için

Çikolata yiyen varmı aranızda 3 aydır hiç yemedim bugün merak ettiğim için aldırdım tatlı diye korkuyorum mideme iyi gelmez diye

Doktorla denk gelebilmeniz bile mutluluk verici. Her sehir her hastane farkli. Bazi sehirlerde kadin dogum hastanesi var mesela bazilarinda yok. Ben devlette simdiye kadar doktora hic denk gelmedim mesela, sadece asistanlar bakti ve zerre bilgi vermediler ilgilenmediler terslediler, ekranin fotografini cekmeme bile izin vermedi son gittigim, cekemezsin dedi monitoru cevirdi. Yani bizim doktordan farkli farkli beklentimiz yok, esas randevu aldigimiz doktora denk gelsek opup basimiza koyacagiz. Ne mutlu size...

Ben hiç tatlıcı değildim şuana kadar da canım çekmedi ama merak ediyorum çünkü normalde sevmesekte yediğimiz bir şeydi yazarım deneyince C Corpuss

asistan yok gittiğim hastanede üniversite hastanesi eğitim araştırma hastanelerinde var benim gittiğim şehir hastanesinde yok zaten asistan istemem bende. Bilemiyorum herkesin kendi tecrübesi tabiki ben memnun kaldım en azından tabi ki sırayı mhrs den aynı doktora alıyorum bir sorun yaşamadım orada da

Eşinize katılıyorum

Muayene suan 2100 gittiğim hastanede doğum yeni yıldan sonra ya fiyat vermiyorlar özel sigortam var birazını o karşılayacak ama yine de baya vercez maalesef.Bir daha dogurmam zaten diye düşünüyorum o kadar lüksümüz olsun vercez el mahkum

Özel hastanelerin de çoğu özel gibi değil sgk anlaşmalı hastanelerde sigortam oldugu icin 15 lira katılım payı veriyorum sadece o yüzden bikaç yere gittim ikinci cocuk nasılsa sezeryan dedim ama yok beğenemedim ilki tamamen özel bir hastanede olunca o konfora alışınca diğerlerini sevemedim hamilelik özel bir dönem insan kendini özel hissetmek istiyor doktor ilgili olsun istiyor bir de çalışıyorum maddi olarak da sorunumuz olmayınca paraya kıyıyorum cevremde sürekli botoks estetik yaptıran kişiler var aman diyorum öyle dertlerim yok bari bu kadar lüksüm olsun tercih meselesi tamamen nereye gidersek gidelim o çocuk doğacak dünyada yiyecek iceceği varsa yaşayacak ama işte hassas dönem olunca insan giden para olsun kafam rahat etsin diyor

Selam kızlar ikili taramam çıktı benim anladığım düşük risk gibi sadece yaş riski var ekliyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa bakabilir mi? Doktorla yârın görüşeceğim.

Hamilelik dogum icin dr derdi bitince asil cocuk dr u derdi baslio coook zor bir konu simdiden iyi dr lari cevrenizden ogrenip not edin hastaydi kizim bugun eve uzak ozel muayenesi olan bi dr a gidiodum uzun suredir, hadi dedim bu sefer yakindaki hastane dr una gotureyim basti antibiyotigi kafasina gore yazdi ilac yok film istedi bilmem ne dedim saolun ben almiyim , direk kendi dr umuzu aradim cozduk isi Maalesef dr hastane isi sans isi neye guvenip inancaz bilmiyorum. Ilk 7 ay bi dr a gittim iyi bi hastanede bilindik bi dr cok memnunduk sonra bi muayene dedi senin kizin ufurumu var kalbinde sen demir ilaci vermiosun die oldu beynimden vuruldum apar topar ekg ler bilmem neler prof kalp dr u dediki direk o dr u birak senin hatan degil bu yani dogustan olan bisey bu her cocukta olabilcek bisey, 7 aylik bebekte cikmaz bu ilk gunden bilinir. Bu da boyle bi anim Allah iyilerle karsilastirsin diorum ,kizlar uzun uzun yazdim yorucu bir gundu cocuklar hasta olmasin hic

Sizin raporu daha farklı daha detaylı hazırlamışlar. Yaş riski evet 108 de 1, yaş riskini biliyoruz 35 üstü ise. Kan değerlerinize göre risk 78 de 1miş, burun kemiğine göre risk cut offün üstünde. Hepsini birlikte değerlendirince risk 432 gebelikte 1. Yaş ve yüksek beta sebebiyle böyle çıkmış diye anladım. Cut off un üzerinde bir değer ama biliyorsunuz bu sadece istatistik. Doktorunuz en doğru şekilde yönlendirecektir. Rapora açıklama da yazmışlar o kısmı gözönünde bulundurmalısınız.

Evet malesef doktor işi şans işi. Yanlış yönlendiren birine denk geldin mi çok zor. Çok çok geçmiş olsun size de. Hastalıklar önce çocuklardan sonra hepimizden uzak olsun.

Bende yaptırdım devlet hastanesinde her detaya baktı organlarda ki akışa kadar burna enseye 45-50dakika sürdü hatta kordon akışını göremiyorum dedi kan istemedi 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi sonra kan vereceğim korkma yani

Benide ekler misiniz yaş 28 ilk çocuk 25 eylül sat doğum 28eylül 12+2 şuan haftas cinsiyet belli değil

Chatgptye sordum sonuc temiz kelebegim
Sadece yasa bagli gosteriyor o da cok az risk var ufacik
Doktorundan guzel bilgiler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…