2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Menenjit aşısını bizim doktorumuzda yaşını doldursun öyle yaptıralım dedi. Aşı takvimi zaten çok yoğun daha çok küçük şimdi yaptırma dedi.
Her doktorun takvimi farklı sanırım bende anlamadım bizim doktor çok mu acele ediyor aşıları pek anlamadım. Rotayıda 2. Ve 3. Ayda yapıyor. Kaçıyor gibi

Her doktorun takvimi farklı sanırım bende anlamadım bizim doktor çok mu acele ediyor aşıları pek anlamadım. Rotayıda 2. Ve 3. Ayda yapıyor. Kaçıyor gibi
Doktorunuz genc mi? Genc doktorlar boyle yapiyor gibi geliyor bana. Rota 2 ya da 3 bu arada o sabit

Doktorunuz genc mi? Genc doktorlar boyle yapiyor gibi geliyor bana. Rota 2 ya da 3 bu arada o sabit
Evet ama rotanın 1. Dozunu 2. Ayda , 2. Dozunu 3. Ayda yapmış olacak. Burdan okuduklarıma göre ikş dozu arasına genelde 2 ay konuyor .
Bu arada doktorumuz genç değil 65-70 arası bir yaşta kendisi . Hala da konferanslara seminerlere yoğun bir şekilde katılan ve işini seven bir doktor esasında . 2. Ay kontrolüne girtiğimizde mesela şey dedi bu hafta aşılarla alakalı yurt dışında bir konferanstaydım dedi.
Yani aslında güven verdiği için ne dediyse direkt yaptırıyoruz da okuduklarıma göre sanki her şeyi üst üste yapıyormuş gibi geldi bana bir an

Anladım tevrubeli olmasi cok iyi, guvendiginiz doktoru takip etmek kafa karistirmamak da onemli bir sey

Teşekkür ederim Allah sizinde bebeğinizi tez zamanda sağlığına kovuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…