- 21 Kasım 2022
- 701
- 784
- 33
Ben dinlenemediğimde olduğunu anladım. Bende gün içinde işte oluyorum eve gelince mutlaka uzanıp yatıyorum öyle olduğunda olmuyor. Olsun misafiriniz gidince bol bol dinlenirsiniz.İki gündür her akşam oluyoryatılı misafirim var bu hafta. Gündüz işteyim akşam da bir şey yapmıyorum ama misafir var diye uzanamkyorum oturuyorum. İşte de oturuyorum yoruluyorum. Acaba ondan mı dedim bende. Kafama takıldı
Renkli dopleri radyoloji uzmanı yapti evet. Ayrıntılı ultrason icin hastane dışında bir yere yönlendirecekmis. Siz fetal dna yaptirdiniz mi?Ayrıntılı ultrasonsa daha ona 4-5 hafta var. 21.hafta gibi isticek galiba. Karataşta radyoloji uzmanı yapıyo diye duydum.
Evet canım ara ara oluyor.Kızlar kasık ağrınız oluyor mu? Yani bahsettiğim ağrı öyle acıtan ağrımdeğil de hareket edince yürüyünce vs hafif kendini hissettiren bir ağrı.
Leblebi, kuruyemiş varsa kek/kurabiye tarzı bir şey. Meyve.Ya yemek sonrası acıkınca yemek gibi gelecek ne yiyorsunuz beni mesela meyve vesaire tatmin etmiyor genelde tatlı oldukları için. Bu saatte yemek yedim mecburen ama doğru gelmiyor bunu yapmam
Ebenin tavsiyesi ile mochi aldım aylar sonra ama ben çok kullanmadım. Sen rahat ettiysen olur sanırım. İlk zamanlar süt kanallarının açılması biraz uğraştırıcı yoğun olduğundan ama sonrası daha rahat. Uğraştırıcı oluyor ama ağrıdan iyidirBenim o sütler hep damladı ya, mochi vardı galiba öyle bişey almak işe yarar mı acaba? Sağmak bana çok zor geldi saat başı emzir sonra sağ
İlkte hep bir bilinmezlik oluyor çok normalBenim ilk bebeğim olacak inşallah, normalde hiç bilmiyordum böyle şeyleri çok teşekkür ederimsanırım bi tane bulundurmak her türlü faydalı olacak
Süt izni için bile 1,5 saat aslında az gerçekten.. İnşallah şu anneleri düşünen birileri çıkar artıkMemurlara ilk 6 ay günlük 3 saat süt izni var 6 ay dan sonra günlük1.5 saat
Özel sektörde günlük 1.5 saat süt izni var
Ve patron ile konuşmana bağlı
bana ya ikili test yada fetal dna yaptır dedi. Bende fetal dna yaptırdım. Ense kalınlığı fln bunlara kendi baktı o yüzden heralde radyoloji uzmanına görünmedim.Renkli dopleri radyoloji uzmanı yapti evet. Ayrıntılı ultrason icin hastane dışında bir yere yönlendirecekmis. Siz fetal dna yaptirdiniz mi?
Yanlış hatırlamıyosam siz yeter ki yiyim 50 kilo almaya bile razıyım demiştiniz dimi şimdiden soyluyorum çok geç olmadan dileginizden vazgeçinMerhaba bende 1.58 boyundayım. . 55 kilo ile hamilemkaldım şimdi 14+4 te 56 kiloyum
Ben de hiç kullanmadım. İlk zamanlar sütün dolması, ağrısı, o kemik ağrısı baya zordu şimdi konuşunca hatırladımEbenin tavsiyesi ile mochi aldım aylar sonra ama ben çok kullanmadım. Sen rahat ettiysen olur sanırım. İlk zamanlar süt kanallarının açılması biraz uğraştırıcı yoğun olduğundan ama sonrası daha rahat. Uğraştırıcı oluyor ama ağrıdan iyidirBana zor gelen kısmı dezenfekte etmek oluyor
Ahaha evet bendim o ve geri alıyorum :)))) mide bulantılarım durdu şükür. Ama ekstra bir iştahım yok , gebelikten önce nasıl besleniyorsam öyle devam ediyorum. Ama bir kaç ay sonra ne olur bilemiyorumYanlış hatırlamıyosam siz yeter ki yiyim 50 kilo almaya bile razıyım demiştiniz dimi şimdiden soyluyorum çok geç olmadan dileginizden vazgeçinçok şükür ben nerdeyse hiç olmadi denecek kadar mide bulantısı yaşadim o da ilk 2-3 haftaydi iştahım hep yerindeydi insan 2 kilo alınca bile ileriki aylari düşünmeye basliyo inşallah çok çok abartı kilolar almadan sadece bebislerimize kilo aldırarak tamamlariz bu süreci
Mochi nedir ilk kez duydum. Süt pompasının markası mı yoksa başka bir işlevi var mı? Bende kalkan kullanmıştım ama sevmemiştim yatarken hep yan geldi biriken sütler döküldü, konforlu olmadı.Ebenin tavsiyesi ile mochi aldım aylar sonra ama ben çok kullanmadım. Sen rahat ettiysen olur sanırım. İlk zamanlar süt kanallarının açılması biraz uğraştırıcı yoğun olduğundan ama sonrası daha rahat. Uğraştırıcı oluyor ama ağrıdan iyidirBana zor gelen kısmı dezenfekte etmek oluyor
Bende hiç olmadıKızlar kasık ağrınız oluyor mu? Yani bahsettiğim ağrı öyle acıtan ağrımdeğil de hareket edince yürüyünce vs hafif kendini hissettiren bir ağrı.
En azından bilinçliyiz artıkBen de hiç kullanmadım. İlk zamanlar sütün dolması, ağrısı, o kemik ağrısı baya zordu şimdi konuşunca hatırladım
Manüel süt pompası aslında.. Göğüste biriken sütü toplamak için. Manüel bir vakumlama sistemi var. Göğüse yerleştiriliyor o akan sütü içinde biriktiriyor. Pompaların hiçbiri yatmaya gelmiyor. Oturur vaziyette ya da ayakta iken oluyor.Mochi nedir ilk kez duydum. Süt pompasının markası mı yoksa başka bir işlevi var mı? Bende kalkan kullanmıştım ama sevmemiştim yatarken hep yan geldi biriken sütler döküldü, konforlu olmadı.
Aa gerçekten miBende hiç olmadı
Farklı bir lekelenmen ya da aşırı rahatsız edici şekilde değilse gitme bence normaldir benim hapşırınca bile bazen oluyor yani anlık ya da yatarken pozisyondan felan dolayı daAa gerçekten miben doktora bi gideyim o zaman
Doktora gidin diye söylemedim :) Bir çok kişi kasık ağrısı / batması olduğunu belirtmişti çoğu kez.Aa gerçekten miben doktora bi gideyim o zaman
Nette e bebekte Elektrikli gördüm onları araştırıyorum bende ilk zamanlar ne kadar sağarsam o kadar çoğalıyor benimManüel süt pompası aslında.. Göğüste biriken sütü toplamak için. Manüel bir vakumlama sistemi var. Göğüse yerleştiriliyor o akan sütü içinde biriktiriyor. Pompaların hiçbiri yatmaya gelmiyor. Oturur vaziyette ya da ayakta iken oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?