Bırakamadım ki ya yanımda götürüyorum bir depoya bir dükkanaAllah kolaylık versin, çalışan anne olmak çok zor. El kadar bebeği bırakıp işe gitmek hiçbir annenin (nerdeyse yani hiçbir annenin diyim) tercih edeceği bi şey değil. Bizi buna mecbur bırakanlar utansın, bu sistem.
Aşılar inşallah çok ateş yapmamıştır, her şeyin üstüne bi de onun stresi, uykusuzluğu gelmesin
Daha dün sordum denizin temizliğine güvenemeyiz dedi doktor havuz da müstakilse temizliğinden eminsek olabilirmiş ama klor yutmaması lazımmış bir de çıkınca mutlaka temiz suyla durulamamız lazımmışKızlar bebişleri denize girdirdiniz mi? Yazlıkta 2 aylık bebeyi denize girdirmediğim için linçleniyorum teyzeler tarafındanenfeksiyon vs kaparsa diye istemedim çok evhamlıymışım
acısını kendileri çekmicekleri için rahatlarÇocuğum kötü bi hastalık kaptığında da böyle evhamlısın diyebilir misiniz teyzeler. Çok biliyosanız siz denizde doğurun. Ay gıcıklar. Sokarsın ay hiç dikkat etmiyo derler, sokmazsın evhamlı olursun. Size ne beeee. Kızdım
doktor izin vermedi diyorum doktor ne bilir ki diyorlarDaha dün sordum denizin temizliğine güvenemeyiz dedi doktor havuz da müstakilse temizliğinden eminsek olabilirmiş ama klor yutmaması lazımmış bir de çıkınca mutlaka temiz suyla durulamamız lazımmış
Evham yok yani analar en doğrusunu bilir
Ben tuz oranından dolayı tamamen sokmadım denize sadece suyu sevdiği için sadece ayaklarını soktum havuza hiç sokmadımKızlar bebişleri denize girdirdiniz mi? Yazlıkta 2 aylık bebeyi denize girdirmediğim için linçleniyorum teyzeler tarafındanenfeksiyon vs kaparsa diye istemedim çok evhamlıymışım
6 ay onerilmiyor bosverin teyzeleriKızlar bebişleri denize girdirdiniz mi? Yazlıkta 2 aylık bebeyi denize girdirmediğim için linçleniyorum teyzeler tarafındanenfeksiyon vs kaparsa diye istemedim çok evhamlıymışım
Ucaktan inince alinmadiginsa oyle oluyor. Biz de bugun seyahat ettik ve bagajla vermek istedik bebek arabasini, kolay olmadi ugrastirdilar. Bavullardan sonra buyuk esya alanindan geldiMaalesef izmire son gelişimde valiz bekler gibi vaşliz alanında bebek arabası bekledik. Üstelik valizlerden daha geç geldi . Umarım her zaman öyle değildir
Acaba göz kontrolünü de kendi çocuk doktoru mu yapıyor bazılarında ? Bizim doktorumuz her gidişimizde gözüne bakıyor bir şeylerle ama yiç göz doktoruna gitmeniz gerekiyor demedi bizeKızlar 3. Ayda göz kontrolü var demişti doktorumuz. 4 haziranda doğan oğluşum 4 eylülde 3 aylık mı oluyor ? Geç kalmış olmam değil mi ?
Benim içinde uçak yolculuğunun en zor kısmı o olmuştu. Gece 2 de inip 1 saat boyunca aranayı beklemiştim. Belki benim şanssızlığım bilemiyorum ama eskiden direkt uçak kapısına bırakırlarmış indiğinde alırmışsınUcaktan inince alinmadiginsa oyle oluyor. Biz de bugun seyahat ettik ve bagajla vermek istedik bebek arabasini, kolay olmadi ugrastirdilar. Bavullardan sonra buyuk esya alanindan geldi
3. Ayda sağlık ocağı kontrol edecek çocuk doktorumuz buraya gelmeyin ama göz doktorundan randevu alın göz muayenesi var dedi. Birlikte bebek büyüttüğüm 2 arkadaşım var onlarda 3. Ayda göze gittiler.Acaba göz kontrolünü de kendi çocuk doktoru mu yapıyor bazılarında ? Bizim doktorumuz her gidişimizde gözüne bakıyor bir şeylerle ama yiç göz doktoruna gitmeniz gerekiyor demedi bize
Bize en geç 3.aya kadar gidin demişti göz kalça kalp bunlar kendi alan doktorları bakıyor çocuk doktoru genel bakıyor biz 2 buçuk ayında bulduk randevuyu tekrar 6.ayda gelmemizi istedi gözünde doğuştan akıntı olduğu için gözyaşı damarı tıkalı o zamana iyileşmezse küçük bi operasyonla açacaklarmış belki size tekrar kontrol istemez3. Ayda sağlık ocağı kontrol edecek çocuk doktorumuz buraya gelmeyin ama göz doktorundan randevu alın göz muayenesi var dedi. Birlikte bebek büyüttüğüm 2 arkadaşım var onlarda 3. Ayda göze gittiler.
Ayy, daha ne istiyorlar bizlerden ya. Çok geçmiş olsun. Aslında tuzlu su kaşıntılarınıza iyi gelebilirBazi olaylar oldu durduk yere, dun cok sinirlerim bozuldu. Ondan mi bilmiyorum urtiker oldum. Fenaaa kabardim. Peki bilin bakalim kim urtiker olup, deniz tatiline geldi? Ucakta serin ortamda alerjisi hafiflemisti ama su anda her tarafi kabarik ve emzirdigi icin ilac icemiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?