2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kesinlikle öyle. İşten çok insanlar yoruyor bazen

Geçer umarım yüzünn

Benimde o zaman erkek midir acaba

Ben de ilk gün tadını tüm gün ağzımda hissetmiştim çok kötüydü ikinci gün gece uyumadan önce alıp uyumayı denedim iyi geldi öyle yağıyorum şimdi

Bebeğim seni üzmek istemem ama dogurana kadar da sürebiliyor maalesef, ilk 20 hafta her an kustum, sonra kusmam azaldı bulantı devam doğana kadar, mide yanması da eşlik etti geceleri uykudan uyandıracak derecede zaten o bulantı ile sabahlara kadar uyumuyordum, zaman zaman ölmeyi bile diliyordum öleyim kurtulayim Allah’ım diye ama doğunca bıçak gibi kesiliyor sadece sabır dile sabır sabır sabır… başka yolu yok

Evet kızım olacak ve yüzüm sivilce dolu oğlumda hiç böyle değildi
Slm kızar Benim de kızım olacak inşallah 12 haftadayiz bendede sivilce çıkmaya başladı yüzüm bı tuaf falan şimdi görünce demek doğruymuş dedim inan

Birde cinsiyet ti belli olmayan arkadaşlara bir önerim olucak bir video da gördüm bilirsiniz karnımiza baktığımızda yukarıdan aşağı kahve rengi bir ciZgi olur erkek ise çizgi yukarıdan aşağıya kadar kız ise göbek deliğinden aşağı yani erkekte tam çizgi kızda yarım oluyo anlatabildim inşallah bunu ben fark ettim bende size de fikir olsun istedim

Canım benim tam tersi cinsiyet erkek ama üst tarafta çizgi yok göbeğime kadar sadece çizgi

Kızlar hepiniz 12. Haftadan sonra ayda bir mi kontrole gidiyorsunuz? Bana doktorum öyle söyledi ama bi arkadaşım 2 haftada bir gidiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…