Kesinlikle öyle. İşten çok insanlar yoruyor bazenEvet mutlu değilseniz zorben de kurumsal çalışma hayatını bırakmadan zorlanıyordum. Çok kafaya takan bir yapınız varsa zaten iyice zor. İşler hiç bitmez zaten de insanlar gölge etmese iş yapılır.
Çok geçmiş olsun. Kaçıncı haftadasınız inşallah allahın izniyle sağlıkla çıkarsınız.Ben şuan karataştayım. Sabah kanamam oldu ve doktora geldim hemen. Yatış verdiler . Umarım sağlıkla çıkmak nasip olsun.
Geçer umarım yüzünnEvet, yuzum sivilce doldu hergun sari sari sivilcelerboynuma kadar sivilce doluyum.
Doktor nuba gore kiz demisti.
Kizlar ben aile hekimine geldim, dun cinsel ilski yasamistik sabah korunmadan, gun icinde 3 kere sari akintim oldu bugunde cok sık idrara cikiyorum. 1 saatte 7 8 kere ciktim yapiyorum yine geliyor. Keske korunsaydim ya of bide bunu la ugras
Benimde o zaman erkek midir acabaBen gözlemledim ve ben bu sefer ki cinsiyeti böyle tahmin ettim ve doğru çıktı. İlki kızdı cidden güzelliğimi almıştı burnum falan büyümüştü, okuldakiler direk söyleyemedi ama ima etmişlerdi değişti yüzün diyerekbu sefer ki oğlan ve kesin 2 ayrı doktora göre yani, güzelleşmedim ama çirkinleşmedim de aynıyım
Gönlünüze göre olsunBenimde o zaman erkek midir acaba
Kızım olacak. Daha bir güzelleşti cildim.Her görende söylüyor.Ilk kızımda da böyleydi.Tek sivilce leke vs hicbir şey yoktu.Arkadaşlar hani derlerya bebek kızsa annenin güzelliğini alır erkekse güzelleştirir. Cinsiyeti belli olanlar böyle bir şey gözlemlediniz mi
Ben de ilk gün tadını tüm gün ağzımda hissetmiştim çok kötüydü ikinci gün gece uyumadan önce alıp uyumayı denedim iyi geldi öyle yağıyorum şimdiBende tedavimden kalan omega 3 vardı ama ağzıma koyduğum an kokusu beni mahvediyordu içmiyordum ama doktor ilaç değiştirecek bu defa omegayı bile zorla yutuyorum boğulurum diye korkuyorum bana böyle folik asit gibi olacak ki her gün stressiz içeyim
Evet kızım olacak ve yüzüm sivilce dolu oğlumda hiç böyle değildiArkadaşlar hani derlerya bebek kızsa annenin güzelliğini alır erkekse güzelleştirir. Cinsiyeti belli olanlar böyle bir şey gözlemlediniz mi hiç
Bebeğim seni üzmek istemem ama dogurana kadar da sürebiliyor maalesef, ilk 20 hafta her an kustum, sonra kusmam azaldı bulantı devam doğana kadar, mide yanması da eşlik etti geceleri uykudan uyandıracak derecede zaten o bulantı ile sabahlara kadar uyumuyordum, zaman zaman ölmeyi bile diliyordum öleyim kurtulayim Allah’ım diye ama doğunca bıçak gibi kesiliyor sadece sabır dile sabır sabır sabır… başka yolu yokKızlarrr bu yemeklerden tiksinme yiyememe iştahsızlık bulantı olayı ne zaman geçecek ? 12+5 teyim. Ya iştahım açılsın varsın 30 kilo alayım ona bile razıyım çok sıkıldım şu durumdan . Çok az yiyebildiğim yemek var ve artık günlerdir böyle olduğu için çok sıkıldım bu durumdan. Bebeği de besleyemediğimi düşünüyorum çünkğ dediğim gibi yiywbildiğim çok az şey var. Domatesten bile tiksindim kokusuna bile tahammülüm yok( içimi döktüm kızlar ya
Slm kızar Benim de kızım olacak inşallah 12 haftadayiz bendede sivilce çıkmaya başladı yüzüm bı tuaf falan şimdi görünce demek doğruymuş dedim inanEvet kızım olacak ve yüzüm sivilce dolu oğlumda hiç böyle değildi
Bu hafta doktorum bana da önerdi 12 bin dedi sizin fiyat neydi merak ettimBenim de fetal dna hala çıkmadı. Sabırsızlandım
Umarım can sıkıcı bir sonuçla karşılaşmazsınız sağlıkla doğsun büyüsün inşallahBu hafta doktorum bana da önerdi 12 bin dedi sizin fiyat neydi merak ettim
Canım benim tam tersi cinsiyet erkek ama üst tarafta çizgi yok göbeğime kadar sadece çizgiBirde cinsiyet ti belli olmayan arkadaşlara bir önerim olucak bir video da gördüm bilirsiniz karnımiza baktığımızda yukarıdan aşağı kahve rengi bir ciZgi olur erkek ise çizgi yukarıdan aşağıya kadar kız ise göbek deliğinden aşağı yani erkekte tam çizgi kızda yarım oluyo anlatabildim inşallahbunu ben fark ettim bende size de fikir olsun istedim
Yahahhha ben oğlumda üstte de vardıCanım benim tam tersi cinsiyet erkek ama üst tarafta çizgi yok göbeğime kadar sadece çizgi
Vücut rengine göre de değişebiliyor ben buğdayım esmerlerde daha belirgin okuyormuş ya da benim daha küçük diyeYahahhha ben oğlumda üstte de vardıbunda da yarım göbekten aşağı bilemedim şimdi
Fiyatlar böyle, 400-500 dolar gibi hattaBu hafta doktorum bana da önerdi 12 bin dedi sizin fiyat neydi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?